Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika simona - sa-i porti sanatoasa pantofii! Apropo de achitizii, tre sa-mi caut si eu o pereche de pantofi mai de toamna, comozi. Si vreo 2 bluze, puloverase cu maneca lunga, pt. burtoi. Sapt. viitoare merg iar la eco, abia astept. La fiecare ecografie l-am vazut pe bb numai cu degetele in gura sau ca se juca cu manutele. Se pare ca alta preocupare nu are, dar e asa de dragalas! ![]() mamma bis - o fetita si 24s de ![]() |
multumesc

vezi ca pun poze sa vezi ce am luat..sunt foarte comozi si ieftini..de la Leonardo...au reduceri mari si chiar se merita
Simo
23
abramburika spune:
Pune poze, ca ma uit cu placere. Insa nu am Leonardo prin preajma
.
Eu acolo am gasit cand am fost in tara o pereche de papuci de piele, ff moi si comozi. Nu aveam neaparat nevoie, dar i-am luat pt. la anu'. Si i-am mai gasit fetei o pereche de ghetute de toamna, tot din piele.
mamma bis - o fetita si
24s de 
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Pune poze, ca ma uit cu placere. Insa nu am Leonardo prin preajma Eu acolo am gasit cand am fost in tara o pereche de papuci de piele, ff moi si comozi. Nu aveam neaparat nevoie, dar i-am luat pt. la anu'. Si i-am mai gasit fetei o pereche de ghetute de toamna, tot din piele. mamma bis - o fetita si 24s de ![]() |
mda..am uitat ca nu esti in tara
iti trimit cu prastia cate un pantof..pana in primavara ii primesti

Simo
23
abramburika spune:
Hahhaaaa ... pai eu de pantofi de toamna am nevoie. Deci grabeste-te cu prastia aia, poate ii primesc pana da frigul. ![]()
mamma bis - o fetita si
24s de 
Shines spune:
gata..am pus pozele cu patofii
ma bag la nani vreo 2 ore
sper sa recuperez oboseala si sa dorm mai linistit fata de azi-noapte.
e si innorat..numa bine de tras pe dreapta
pup fetele

Simo
23
bebelu86 spune:
merg si eu la nanita o ora...k dupa tre sa plecam la nunta 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
abramburika spune:
Somn usor!
Ma duc sa vad pozele ...
ralu - ai disparut in bucatarie la prajiturit?
mamma bis - o fetita si
24s de 
mirela2 spune:
fetele cochetele
angi sanatate maxima
simo sa i porti sanatoasa
laura sa ti fie de bine
ralu distractie placuta
asta a fost capitolul urari
acum.....am terminat cu restantele
, am facut si piata si daca ieri se vb de salata beuf, asta am facut si eu azi ca mi curgeau

e un targ fain la muzeul taranului roman, dar e cam urat afara....ceva cu specific maramuresan, cu mamaliga si sarmale

i am zis a lui meu sotz sa ma duca si pe mine mai tarziu, cand mi s o face iar foame![]()
dulce am luat niste cremsnit din mega, super bun
puii mei danseaza acum...................
+19 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
abramburika spune:
Aaa, ok, somn usor si tie atunci. Si distractie placuta la nunta!
mamma bis - o fetita si
24s de 
bebelu86 spune:
mi-a trecut de tot cand am vazut cat e ceasu.
macar stau un pic in pat. sa rezist cat de cat diseara 
MIrela bine k ai scapat de restante. felicitari. 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!