Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vreau ceva dulce dar nu stiu ce/
sti vreo prajitura care se face repede?? si e buna??

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hihihiiii ... si eu care vroiam sa imi expun pe-aici poftele, da' am zis sa nu supar pe careva. Da' eu nu poftesc la dulce, ci la un gulas .

Clatitele sunt cel mai usor de facut in viziunea mea, da' nici nu-i ca-s mare cofetareasa, asa ca poate vin fetele cu alte idei. Eu mananc acum un compot de visine rece si buuun ....

mamma bis - o fetita si 24s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu am papat niciodata gulas.habar nu am cum e.

da..chiar nu stiu ce sa fac...as face in casa, decat sa mai iau toate prostiile din magazine.

tu cum te mai simti?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Shines mami,daca esti pe aici, am nevoie de tine sa te intreb ceva, dar din pacate off topic, legat de ale contabilitaturilor.
Legat de proiectul meu tampit care nu imi da pace.

Happy 19+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

sunt aci Daria..loveste-ma

Simo 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit. De data asta de acasa. Am papat 2 ardei umpluti
Daaca tot vb de dulce,Ralu eu as manca niste ciocolata de casa si parca merge un pandispan sau niste gogosi?

Astept sa se trezeasca al meu ca sa mergem in cora sa luam cate ceva pt casa si daca tot mi s-a facut pofta de ciocalata o sa-mi iau ingredinte sa-mi fac.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

am revenit de la cumparaturi
sunt fff mandra de mine..mi-am gasit doua per de pantofi cu talpa ortopedica care sunt superrrr..de cand cautam eu asa
si am avut si noroc sa gasesc nr mic..36..

Simo 23

Mergi la inceput

Eu nu am facut niciodata gulas acasa, dar de mancat am mancat mereu in Ungaria. Si e buuun ... supa gulas, aia imi place. Citeam pe blogurile culinare cam cum s-ar face, dar oricum nu intentionez sa o fac azi. Pe viitor, poate.

Sunt bine, merci de intrebare. Usoare senzatii de greata uneori. Creste burtica, se misca bb ... nimic deosebit.

Mergi la inceput

simona - sa-i porti sanatoasa pantofii!

Apropo de achitizii, tre sa-mi caut si eu o pereche de pantofi mai de toamna, comozi. Si vreo 2 bluze, puloverase cu maneca lunga, pt. burtoi.

Sapt. viitoare merg iar la eco, abia astept. La fiecare ecografie l-am vazut pe bb numai cu degetele in gura sau ca se juca cu manutele. Se pare ca alta preocupare nu are, dar e asa de dragalas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo ma bucur ca ai gasit ce cautai de incaltat. Sa-i porti sanatoasa.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Simo ma bucur ca ai gasit ce cautai de incaltat. Sa-i porti sanatoasa.

Laura

21+ cu

multumesc

Simo 23

Mergi la inceput