Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks Buna burticilor.Sunt si eu noua pe aici desi va urmaresc de ceva saptamani....(10)la numar nu am scris nimic pana acum . Sunt si eu o burticuta de 5 februarie 2011...iar pe 22 luna asta o sa aflu ce am in burtica .Sa scurtez povestea mea...pana acum 3 saptamani am avut o sarcina f dificila cu greturi si stari de rau zilnice...dar partea buna este ca nu am luat nici un gram pana acum +18 |
bine ai venit printre noi
sarcina usoara si scrie repede inca 9 mesaje ca sa scapi de moderare

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)
abramburika spune:
simo - am vazut pantofii. Sunt frumosi, eu insa vreau ceva cu talpa joasa, mai sportivi asa.
mirela - mmmmm, mamaliguta cu sarmale zici? ![]()
mamma bis - o fetita si
24s de 
mirela2 spune:
abramburika si mie mi place gulasul, dar n am facut niciodata
de mancat am mancat la unguri, super bun
gatesc destul de bine ungurii
si inca ceva, au niste muraturi de le ai manca de 2 ori, cum spunea bunica
anul trecut am cumparat de la ei cand am fost in octombrie la primul fiv, ne ramasesera forinti si i am dat pe muraturi
pacat ca nu stam la granita cu ei, ca dadeam o fuga si umpleam camara iar
+19 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika simo - am vazut pantofii. Sunt frumosi, eu insa vreau ceva cu talpa joasa, mai sportivi asa. mirela - mmmmm, mamaliguta cu sarmale zici? mamma bis - o fetita si 24s de ![]() |
mancam cand am vazut reportajul pe realitatea
parca as fi plecat atunci acolo.......un ditai cazanul cu sarmale si un tuci cu mamaliga
plus ca alaturi se facea magiun de prune

poate l pacalesc pe al meu sa ma duca pe la 6 acolo
+19 
abramburika spune:
Nici eu nu am mancat muraturi de la unguri, dar e bine de stiut pt. data viitoare cand vom mai fi in tranzit prin Ungaria. Merci de pont.
Eu am pus muraturi si castraveti la murat sapt. asta. Bine, nu cantitati mari, asa cum face o gospodina adevarata, ci 2-3 borcane.
mamma bis - o fetita si
24s de 
mirela2 spune:
fetelor mie nu mi au venit nici acum pantalonii de la rodina si parca nu mai merge cu 3 sfert

+19 
abramburika spune:
Hahhaaa ... fata mea vorbeste prin somn acum si cica "nuuu, nu vleau cafea". De parca numai in cafele am tinut-o pana acum.
Ce-o fi visand?
mamma bis - o fetita si
24s de 
babyleeks spune:
mmmm.....nu mai vorbiti de sarmale
e un subiect trist pentru mine....aici(jsy) nu se gaseste varza murata

+18

nu am scris nimic pana acum . Sunt si eu o burticuta de 5 februarie 2011...iar pe 22 luna asta o sa aflu ce am in burtica .