Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 5
chichiutza spune:
Salutare si de la noi pe ziua de azi! Dam semnatura la condica!![]()

Vorbarete tare sunteti, nici n-am apucat sa citesc din urma, dar gasesc eu ceva timp! Azi ma tot caznesc cate ceva si incerc sa gasesc solutii sa nu stau in picioare! Asa ca procesul e foarte lung, desi sunt cateva hainute! Mai calc o hainuta, mai stau jos si tot asa!
Anuta multu de capitol nou!
Fetelor intrebare de baraj: ursuletii de pe finet se iau la spalat? Mie inca nu mi-au ajuns acasa scutecelele ca sora-mea zice ca mai am pana la 40s
(sper ca DD s-o auda) si ca le face incet incet cand vine seara de la job, adica dupa 10-11. Ea a insistat, eu le dadeam urgent la o croitorie ceva! ma gandesc ca le voi spala totusi la temperatura mare si n-as vrea sa se curete. Si as vrea si o lenjerie de finet, sa fie moale, tot cu desene.... Ce probleme am...
va 
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Vreau si eu sarmaleee .Dar eu nu fac,pt ca maine iar mergem la nunta si o sa-mi satisfac acolo pofta!![]() ![]() Si pe mine ma mai "inteapa" uneori pe ici pe colo!! Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Si noi suntem maine la nunta si m-am trezit ca nu am nimic de imbracat....ce fain

Nu stiu ce a fost in capul meu pana acu'

36+ cu un carucior
.... sau
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andreea82
Si noi suntem maine la nunta si m-am trezit ca nu am nimic de imbracat....ce fain ![]() Nu stiu ce a fost in capul meu pana acu' ![]() 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
Nici eu n-am nimic bun in dulap,dar aplicam metoda "imprumutul"!
Eu nu mai arunc banii pe haine xxl, pe care nu le voi mai purta si pe care sa le fac apoi cadou la cineva! Si nu-s deloc ieftine hainele pt ocazii!

Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
Andreea82 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Nici eu n-am nimic bun in dulap,dar aplicam metoda "imprumutul"! Eu nu mai arunc banii pe haine xxl, pe care nu le voi mai purta si pe care sa le fac apoi cadou la cineva! Si nu-s deloc ieftine hainele pt ocazii! ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
Si eu am trecut urgent la metoda improvizat ca nu am ce face...si pentru cateva ore chiar nu am chef sa dau bani...adica e singura nunta si m-am mai si trezit acuma...asa ca poate reusesc sa improvizez ceva, daca nu...hmm, gasesc eu o solutie cumva
36+ cu un carucior
.... sau
ana_25 spune:
ANDREEA sper sa-ti "improvizezi" o tinuta frumoasa! Si... distractie placuta la nunta!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
simona24 spune:
inspectoratul national al burticilor de sept-oct'10, da in urmarire generala, urmatoarele burtici: sabu_dk, magdy, ingerasii, be_one si daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze!
fetelor, sunteti bine? nu ne dat emotii! 
simona
cu
matei 36+
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 ANDREEA sper sa-ti "improvizezi" o tinuta frumoasa! Si... distractie placuta la nunta!! ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
incerc...
Multumim la fel

36+ cu un carucior
.... sau
zozela spune:
belle_sara,cam asa simt si eu,plus ca durerile se transforma in crampe ca la CM
Sa ne spui ce zice dr.
Fistq,apa muuulta,pat,nospa 80mg(1/4h) + progesteron,magneziu,fier,vit.C,sup.uscosin,dopegyt
Amortelile despre care spui,sunt cam normale in sarcina.E o forma a sindromului tunelului carpian;lichidele in exces din zona incheieturilor,apasa pe numaistiucare nerv si da senzatia asta de amorteaza/durere.Cica ar ajuta consumul redus de sare,exercitiile de relaxare-rotire usoara,ridicari si coborari a zonelor cu probleme,dar pe mine nu ma ajuta mereu..
alynta,incercam..Adica-eu,pt.ca madame tanamera s-a apucat sa spele vase pt.o bucata de placinta,parca![]()
Eve! Ai grija cu hemoglobina aia.Eu am tras-o urat dupa sarcina/nasterea/hemoragia postpartum cu Mihai.Am ajuns la perfuzii cu Venofer si dupa nastere si pe la sf.anului trecut. Ia fierul si incearca sa consumi cat mai multe fibre-eu mananc grau incoltit cu lapte,fulgi de ovaz-un adevarat calutz..Sau..iapa
Laly,inca fac eforturi sa ma adun de pe fundul butoiului,sa stii..La randunici nici nu prea am mai scris,le-am spus fetelor ca vreau sa scriu mai mult aici,pentru a-mi reintra si eu in za mood,sa incerc sa ma bucur cat de mult pot de perioada asta-ultima cel mai probabil din viata mea de gravidosenie
No,tu esti o draguta,ca intotdeauna!
tanamera,sper sa nu prestezi la cal,dar daca e sa fie,asta e-fundul cat mai jos si..cat mai relaxata![]()
Nu patim ma nimic,ce sa patim?!![]()
Buburuzo,eu tot sper sa te ia prin surprindere printesa ta![]()
Aoleu,apropo de zile de nastere-azi suntem in 3!!!
La muuulti ani,cu sanatate,bucurii,impliniri,Vladimir!!
Aniast,sa-ti fie sanatos si fericit,feciorul iubit!!
chichi,ce e asta-un fel de nest instinct?!
Usurel mami,usurel.
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
anna_ivan spune:
| citat din mesajul lui simona24 inspectoratul national al burticilor de sept-oct'10, da in urmarire generala, urmatoarele burtici: sabu_dk, magdy, ingerasii, be_one si daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze! ![]() fetelor, sunteti bine? nu ne dat emotii! ![]() simona cu matei 36+ |
fetelor sunteti date in urmarire ghenerala

33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

mari_paun spune:
buna burticute
,
azinoapte am numarat OI, multe OI...dar nu am adormit pana cand nu m-am apucat de citit...acum dorm singura in camera si nu deranjez pe nimeni cu lumina...
sunt nitzel intoarsa pe dos ca Ema nu mai are aceeasi invatatoare si o sa fie o MARE problema pt ca o lua dimineata sa o duca la scoala ...acum nu prea am cum sa fac

, no sa ma car cu bebel pana la scoala...oi vedea ce fac, merg sa vb cu dir scolii...asta e sistemul la noi...se intra pe pile nu conteaza performanta.
azi am mancat si eu pateu de ficat...m-am abtinut toata sarcina de la mezeluri si ficat...acum mai am putin si mai am si eu chef de ...altceva.
Diseara merg la Amara, face soacra zacusca...si vreau sa stau la aer...daca ma plimb obosesc ca o baba
, ma dor coastele...si am impresia ca o sa-mi iasa buricul in afara...la Ema nu a fost asa...am pielea intinsa la max![]()
nu am chef de nimik, ma enervez ca am starea asta de neliniste in privinta scolii Emei, ca nu reusesc sa gandesc pozitiv...dar imi revin...caut energia benefica si o sa ma incarc cu ea
va doresc un we minunat
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
35+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 3s