Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 4
simona24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Simona in privinta intepaturilor - eu am avut prin lunile 4-5, nici acum nu stiu cauza, iar recent au reaparut cand stau mult la calculator. Acum cu siguranta explicatia este ca bebe preseaza pe col. Aseara in pat insa am experimentat ceva nou: m-am intors si mi s-a pus un soi de carcel in zona inghinala. Super aiurea, ziceai ca se rupe ceva pe acolo. Cu mancarimile nu stiu ce sa zic, eu oricum ma scarpin ca o maimuta din pricina injectiilor pe care le fac si la care sunt nitel alergica In alta ordine de idei: tu faci sarmale singurica?? Toata admiratia! Eu gatesc o gramada de chestii dar astea "de maestru" le face mama si imi aduce la pachet. Chiar o sa capat maine o cratita plina .Donna 34+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica! |
multumesc tuturor fetelor de raspuns!
m-am lamurit si pot sta linistita acum!pfff.. pana sa ma casatoresc, primeam pachete de la mama. nu stiam sa fac nimic de mancare (piureul si cartofii prajiti, cred ca nu se pun, nu?

dar sa stii ca se fac tare usor! prefer sa gatesc sarmale decat sa stau sa fac ciorbita. am si eu pasaricile mele
simona
cu
matei 36+
eveline spune:
Parca de la sarcina trecuta tin minte ca intepaturile si durerile astea prin diverse locuri sunt din cauza ca se intinde uterul si ligamentele care-l tin fixat de coloana...si e oarecum normal in sarcina cand creste intr-una...
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
mari78 spune:
Donna, Clabuc, Alynta am numarul lui Botosel in telefon si al lui Paticut il mai am. Oricum voi avea telefonul cu mine si am acces la internet pe el, cand ma simt in stare voi intra chiar eu in direct![]()
Clabuc la voi va fi si mai frumos, ca dferenta dintre fete e mai mica si vor avea multe lucruri in comun devreme. Teodora e foarte incantata acum, insa sunt sigura ca pana nu face aproape 2 ani cea mica, nu prea o sa aiba multe de impartit. Vedem cu va fi, oricum eu ma bucur ca si a doua e tot fetita.
Donna vine BB1 acum, iar la BB2 se zice ca e mult mai usor. Iti povestim noi
. Oricum, sa nu astepti mult pentru BB2, sa fie diferenta mica intre ei.
Simona si eu am avut intepaturi in vagin, sunt normale in sarcina.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
39+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
ana_25 spune:
ALYNTA sa-ti fie de bine!!
Acu am papat si eu. am mai si "executat" o punga de www.bucataras.ro/retete/4630/haiose-rapide.html" target="_blank"> haiose
Daca tot m-am dus pana la paine,mi-am luat si ceva bun!
EVELINE sper sa nu aiba cutu nimic!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
Clabuc spune:
Donna, ce draguta esti!
Multumesc! Sunt tare curioasa cum o arata Sabrina, ca eu mi-o inchipui ca si Clarinda, iti dai seama. Sa fie sanatoasa, asta e cel mai important si sa am unde sa nsca! ![]()
Ma duc sa trag un pui de somn cu Clarinda. Va pup!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
Andreea82 spune:
Maya 
Anuto, vazui bre chestia albastra, dar tragea ochiu'la ceva mai "consistent" si ma gandii ca poate e ca data trecuta cu apa plata![]()
Crinuta, hai cu vestile de la eco!
Donna, faine jocurile alea...si eu ma jucam intainte...as putea sa mai fac o tura chestia asta, avand in vedere ca dupa aia ciuciu...
Anna
pentru linkul cu jocurile de genul asta. Tare mult imi plac
Eveline, si Walter mai pateste chestia asta: trage pe nas fire de iarba sau de paie si se chinuie saracutul sa stranute ca sa scoata. Cateodata nu-i iese si atunci sotul ii tine capul si eu incerc sa scot cu o penseta. Poate reusesti asa
36+ cu un carucior
.... sau 
ana_25 spune:
Vreau si eu sarmaleee
.Dar eu nu fac,pt ca maine iar mergem la nunta si o sa-mi satisfac acolo pofta!

Si pe mine ma mai "inteapa" uneori pe ici pe colo!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
| citat din mesajul lui ana_25 ALYNTA sa-ti fie de bine!! Acu am papat si eu. am mai si "executat" o punga de www.bucataras.ro/retete/4630/haiose-rapide.html" target="_blank"> haiose Daca tot m-am dus pana la paine,mi-am luat si ceva bun!![]() EVELINE sper sa nu aiba cutii nimic! ![]() Ana 34+ Maia Elena lu' mama |

ce bine arata chestiile alea

Eu inca n-am prestat placintica deoarece nu s-au decongelat merele ... o s-o fac mai dupa-amaiaza

Andreea Bianca
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Anuto, vazui bre chestia albastra, dar tragea ochiu'la ceva mai "consistent" si ma gandii ca poate e ca data trecuta cu apa plata 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Eveline, si Walter mai pateste chestia asta: trage pe nas fire de iarba sau de paie si se chinuie saracutul sa stranute ca sa scoata. Cateodata nu-i iese si atunci sotul ii tine capul si eu incerc sa scot cu o penseta. Poate reusesti asa 36+ cu un carucior .... sau ![]() |
Am incercat eu sa scot cu o penseta, insa eu tineam capul...eu incercam sa scot...iti dai seama ca nu m-a lasat. Astept sa vina sotul acasa, vad daca mai stranuta (semn ca nu a scos), Incerc sa scot eu si daca nu fug la dr...

Andreea Bianca