Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 3
Clabuc spune:
Mari, cand te "aud" cum vorbesti, asa ma apuca si pe mine emotiile. Si Clarinda (cu toate ca n-are nici 2 ani jumate) e foarte nerabdatoare s-o vada pe Sabrina. Cred ca asa va intelege si ea mai multe. O sa nasti de ziua mea: 4 septembrie. Ce frumos! O sa intru maine cat pot de des sa vad cum iti este. Cine ne va tine la curent cu nasterea ta? 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
Clabuc spune:
Simona, din pacate, eu nu stiu sa-ti raspund la intrebari ... 
Buburuzule, tu ce faci draguto? Cat mai sta Sofiuta la mami? O speri caldura de-afara? Cat de curand vedem poze cu tine si bebe in brate! Cred ca ai si tu niste emotiiiiiiii
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
35+ AMR 4
Poza preferata Clarinda
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 am 2 intrebari pentru burtici! 1) voi ati simtit pana acum intepaturi in vagin? mi s-a intamplat de 2 ori saptamana aceasta, mai ales cand stateam intinsa in pat. sper sa nu fie ceva grav... 2) de la inceputul sarcinii, am tot observat ca prezint mancarimi la nivelul vaccinului din mana stanga. se face rosiatic si ma mananca de abia ma abtin sa nu ma scarpin. e ceva normal sau am probleme tehnice? va !simona cu matei 36+ |
cristina si bebe in burtica
35+sapt
donna79 spune:
Fistiq si Ana multumesc pentru raspunsuri. Ma gandeam si eu ca daca pun 5 scutecele prapadite sa se invarta la 90 de grade vreo 2 ore (ca atat tine programul, daca nu mai mult) o sa ajung sa recompun desenul cu carioca!
Mari78 esti asa activa!! Eu cred ca in ziua dinaintea marii intalniri o sa stau in motul patului bazaind de emotie/frica. Frumoasa relatia intre surori
!! Ce mi-as dori si eu inca unul (nici nu l-am nascut pe BB1 si deja visez la BB2). Maine o sa ne gandim toata ziua la tine, sa nu pleci la maternitate fara un nr de telefon, te rugam. Uite cum ne fierbe Iunia! Oare ce face acum?
Fistiq joculetele astea nu-s cu razboaie, stai linistita. Trebuie sa gasesti diverse obiecte, sa rezolvi mistere, puzzle etc. Sunt chiar dragute. Pt incepatori - Mystery Case. 
Anna ma bucur ca nu-s singura disperata cu joculetele
. Sa vezi ce-o sa uitam de ele in scurt timp...
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
alynta27 spune:
Mari ai lasat un nr de telefon/ ai luat unul de-al nostru?! Sa nu ne tii prea mult in suspans, da?! Spor la pregatiri!
Simona intepaturi si dureri jos am si eu! De vaccin nu stiu, dar de obicei te mananca pielea deoarece se "intinde", mai ales pe burta!
Am papat!
Eu nu prea spal de fel la 90 grade! Mi se pare prea mult! Mai ales ca lucrurile lui bebe se mai calca si la abur!
Alina-Mirela
39+5
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
donna79 spune:
Simona in privinta intepaturilor - eu am avut prin lunile 4-5, nici acum nu stiu cauza, iar recent au reaparut cand stau mult la calculator. Acum cu siguranta explicatia este ca bebe preseaza pe col. Aseara in pat insa am experimentat ceva nou: m-am intors si mi s-a pus un soi de carcel in zona inghinala. Super aiurea, ziceai ca se rupe ceva pe acolo.
Cu mancarimile nu stiu ce sa zic, eu oricum ma scarpin ca o maimuta din pricina injectiilor pe care le fac si la care sunt nitel alergica
. Oricum, nu ai motiv sa te temi de mancarimi decat daca sunt generalizate, astea stiu ca nu-s ok in sarcina.
In alta ordine de idei: tu faci sarmale singurica?? Toata admiratia! Eu gatesc o gramada de chestii dar astea "de maestru" le face mama si imi aduce la pachet. Chiar o sa capat maine o cratita plina
.
Donna
34+ cu 
donna79 spune:
Clabuc nu mai stiu daca ti-am spus, dar mai bine ma repet: Clarinda e absolut superba! si sunt sigura ca la fel va fi si Sabrina! O sa ai doua papusi 
Donna
34+ cu 
anna_ivan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Despre ce e vorba in jocurile astea, ca am aruncat asa un oki, dar ma pune sa le descarc in calculator si as vrea mai intii sa stiu daca imi plac. Daca e cu razboaie si lupte nu-mi trebuie Mie imi plac cele din categoria 3-6 ani, cum spune sotul meu. ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+ |
sunt jocuri puzzle. hidden object games
mie mi se par super incearca unul. sunt mici
33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

anna_ivan spune:
simona si pe mine ma mai inteapa vaginul. dar eu sunt convinsa ca e pruncul care isi baga gherutele
. pt ca daca ii spun sa stea cuminte se pototleste. de cele mai multe ori ma intepa cand stau intinsa. ca si cum s-ar prinde cu manutele de vaginul meu.
. eu nu ma panichez ca tin putin
33+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
eveline spune:
Sarmalele-s in oala pe foc mic...intre timp am pus si o masina de rufe la uscat ca se spalase...
m-am speriat teribil cu catelusa mea care a tras pe nas niste iarba si nu o mai putea scoate...nici eu n-am reusit. Intre timp am mai fost prin casa apoi am iesit iar i-am dat sa manance, acum doarme. Daca atunci cand s-o trezi da tot semne ca nu i-abiesit chestia aia din nas fug cu ea la dr...of...ce griji am si eu...
35+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca

cu