Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ana multumim pentru capitol.

Buburuzo ma multumesc si cu alea 15.Tu cum o sa ne anunti cand se apropie marele momento sa ai laptopul cu tine la clinica?

Mari78 cum stai cu emotiile,deja ar cam trebui scoase niste motate .

Eu inca nu m-am hotarat ce cosmetice sa iau pentru bebelus,voi de care ati luat,ce fel de marci?

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Buburuzule, cum te simti? Niciun semn ca ar veni Sofia?

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Niciun semn... Sa vezi cum trece ziua ta (maine e ziua taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ), si Sofia nimic. Nu vrea si pace! Stie ea ca nicaieri nu-i mai bine ca in marsupiu. Dar, daca nu vrea ea pana atunci, marti incepem sa zguduim marsupiul!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

iar se vorbeste de mancare...
mi-am sunat sotul si i-am spus ca nu il primesc acasa daca nu imi aduce toate ingredientele pentru a face sarmalute. am asa o pofta... plus ca maine vin ai mei si ar fi dragutz daca le-as da sa si manance ceva.

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Intrebare: voi ati spalat si finetul cu imprimeuri tot la 90grade? Eu am unul cu un model destul de colorat si incarcat si mi-e teama sa nu-l scot baltat.

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

No, la 60 grade. Nici nu cred ca am 90 de grade la masina, 70 parca era maxim. Anyway, l-am pus cu inca niste lucrusoare care aveau pe eticheta indicatia 60 gr.
Dar ii ajunge, ca doar a stat la magazin, nu in vreo leprozerie
Si apoi la 90 de grade, si cu vreo 1200 rotatii... trebuie eventual sa recompui tu modelul dupa aia, din ate

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Intrebare: voi ati spalat si finetul cu imprimeuri tot la 90grade? Eu am unul cu un model destul de colorat si incarcat si mi-e teama sa nu-l scot baltat.

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

La 90 de grade???
Eu le-am spalat la 60 de grade si le-am calcat! Cred ca-i suficient!
La 90 de grade nu e cam prea mult?? Cred ca se distruge materialul!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Tanamera, o sa tin legatura cu Kiti (doar numarul ei de telefon il am), dar sunt sigura ca va va transmite in timp util toate mesajele mele! Parca nu imi vine sa cred ca mai sunt doar 3 zile...

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

donna alea sunt genul meu de jocuri. pe allsmartgames.com gasesti o multime de genul alora

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Donna si Tanamera am niste emotii si o stare...tot incerc sa fac cat mai multe, sa nu ma mai gandesc. Am impartit bagajul in doua, am facut crema de zahar ars, am spalat copilul (inclusiv pe cap-are un par des !), am pus o masina la spalat, am spalat baia de la dormitorul nostru, iar acum ma duc sa fac ceva fripturica cu garnitura la cuptor, sa ramana acasa. O sa vina si mama din seara asta si o sa mai faca ea mancare si restul, plus o sa stea cu Teodora, sa nu o ia sotul dupa el.

Donna, Teodora abia asteapta sa se nasca bebe, ea si-a dorit foarte mult sa aiba o surioara. De la inceputul sarcinii vorbeste cu burtica, o pupa, ii canta, iar bebita cred ca o aude, ca imediat se misca.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 39+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

donna alea sunt genul meu de jocuri. pe allsmartgames.com gasesti o multime de genul alora

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Despre ce e vorba in jocurile astea, ca am aruncat asa un oki, dar ma pune sa le descarc in calculator si as vrea mai intii sa stiu daca imi plac. Daca e cu razboaie si lupte nu-mi trebuie
Mie imi plac cele din categoria 3-6 ani, cum spune sotul meu.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am 2 intrebari pentru burtici!
1) voi ati simtit pana acum intepaturi in vagin? mi s-a intamplat de 2 ori saptamana aceasta, mai ales cand stateam intinsa in pat. sper sa nu fie ceva grav...
2) de la inceputul sarcinii, am tot observat ca prezint mancarimi la nivelul vaccinului din mana stanga. se face rosiatic si ma mananca de abia ma abtin sa nu ma scarpin. e ceva normal sau am probleme tehnice?
va !

simona cu matei 36+

Mergi la inceput