Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 6
Fistiq spune:
Iar gatiti bunatati?
Donna, m-am jucat pina acum Mystery Case, dar e limitat la 1 ora.
DAca mai vreau cica sa platesc
Oricum m-a oprins rau de tot. Pai a venit si cargusul cu un sutien comandat si nici nu m-am orpit sa desfac pachetul!
Apropo, in sfirsit am si eu un sutien in care sa incap confortabil
. Asta a fost asa de proba, ca o sa mai dau comanda pt cel putin 1, acum ca stiu cum e cu marimile. Din fericire am nimerit. 
Bine e cu 1 marime mai mare acum, dar asa si trebuie.
In caz ca sunteti interesate, astratex e site-ul si au marimi mari si fff atractive, cum nu se prea gasesc in magazine. Preturile rezonabile.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 inspectoratul national al burticilor de sept-oct'10, da in urmarire generala, urmatoarele burtici: sabu_dk, magdy, ingerasii, be_one si daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze! ![]() fetelor, sunteti bine? nu ne dat emotii! ![]() simona cu matei 36+ |
Daaa,si Summertime,Puiutza,Nerantula,RalucaElena...si multe altele! Unde sunteti fetelor???
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Buburuza_10
Niciun semn... Sa vezi cum trece ziua ta (maine e ziua taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ), si Sofia nimic. Nu vrea si pace! Stie ea ca nicaieri nu-i mai bine ca in marsupiu. Dar, daca nu vrea ea pana atunci, marti incepem sa zguduim marsupiul! 39+ ![]() |
O sa vina de ziua ei
Pup
Kiti,
34+ si mami de Vlad 15.05.2006
anna_ivan spune:
fistiq intra pe allsmartgames, cauti jocul din nou si acolo il gasesti gratis
33+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
Fistiq spune:
Zoze,
sa dea Domnul sa fii bine, cu bb la purtator pina la termen. M-ai convins ca ai grija de tine. Iei ceva pastile!
Acum vad ca trebuie sa mai lucrezi putin si la optimism.![]()
Si merci pt explicatiile referitoare la miinile mele dureroase. Cred ca citisem si eu mai pe la inceputul sarcinii despre sindromul ala, dar mi-a iesit total din cap. Rezulta ca nu tre' sa mai maninc sarat, ceea ce este f nasol. Bine macar ca nu mi se umfla si picioarele.
simona24 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Daaa,si Summertime,Puiutza,Nerantula,RalucaElena...si multe altele! Unde sunteti fetelor??? Ana 34+ Maia Elena lu' mama |
stiam eu ca am uitat o mare parte din burtici! 
simona
cu
matei 36+
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan fistiq intra pe allsmartgames, cauti jocul din nou si acolo il gasesti gratis ![]() 33+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
Anna,

zozela spune:
Fisti,acolo e buba mare! Si pe-aia numai eu o pot rezolva..of,of,mai,mai..
Sarutmana pentru sustinere,esti o draguta!La fel ca si celelalte burtici
Nici mie nu-mi place sareless,mai degraba sarefree![]()
Anna,blogul de la semnatura e grozav
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
Klarisse spune:
Salutare, semnam si noi pe azi cu 'prezent'
, am schimbat si semnatura..suntem intrati in saptamana 36. Maine vine ecografia si speram sa fie numai vesti bune.
Azi am umblat prin oras, mi-am gasit pijamale pentru alaptat, chiloti 'de baba'![]()
, sutiene de alaptat. I-am luat hamletei lui Matei
sunt ceva de vis..nu-ti vine sa crezi cum arata.
Zoze
, super prima pagina, multumim.
Crinuta hai cu vesti bune de la medic.
Am vazut ca pe maine trebuie sa scoatem motatele pentru Mari
si papam si tort![]()
.
Va pupacesc!
Klarisse
graviduta 35+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 4 s pana la marea intalnire