Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

asa... neatza burtici!
aseara am avut probleme cu netul si din cauza asta nu am mai putut vorbi cu voi.
plus ca, nu stiu ce mi s-a intamplat ieri, dar am fost foarte irascibila! m-am certat cu toata lumea, am plans din orice, a fost urat tare! saracul meu sot... tot incerca sa ma faca sa ma simt bine, dar din pacate nu prea a reusit! greu ii intri in piele unei zuze ca mine... si ca totul sa fie bine, pe la 10-11, am avut niste contractii urate... am luat un no-spa si am adormit.
va si va doresc o frumoasa zi de sambata!
eu ma duc sa fac sarmalutele, ca aseara n-am mai apucat! abia astept sa vina ai mei azi!!! sotul impreuna cu tata, vor monta patutul. (cik al meu vrea sa faca acest lucru important, alaturi de socrul sau [:)))] )
va pup, dragele mele!!!

p.s. donna, astept reteta de prajiturica! daca nici asta nu imi va iesi, e clar! sunt praf!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, clabuc si kiti.
hai, mari!!!!!!

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Eu tot acasa! Fara contractii sau greturi! Fata se misca dupa bunul ei plac!
Hai Mari
Aseara am vizitat o amica ce are 2 fetite si mi-a dat lucrusoare de fete! Printre ele o pereche de papucei mici cu floricele de zici ca-s de papusa! M-am emotionat cand le-am vazut! Am ajuns la preotul nostru si mi-a citit o rugaciune! Sunt mai linistita acum!

Simona frumos din partea sotului! Cred ca abia astepti sa vezi patutul "in picioare"! De care ai luat? Lemn/pal?!

Alina-Mirela 39+6Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Clabuc!
La multi ani, Kiti!

Alina-Mirela 39+6Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata'!!
CLABUC,KITI!!Sa fiti sanatoase si sa va dea DD tot ce va doriti,bebei sanatosi si cuminti!!La multi ani!!

hai MARI!!!hai bb ANCA!!

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata Motatelor!

o sustinem si noi pe Mary
le urez multi ani fericiti si multa sanatate pt Clabuc si Kity

Ana, sa-ti fie de bine
Chici, lasa incet ca mai ai timp sa le speli si calci scutecele de finet, eu am primit cateva gata facute de la o prietena foarte buna si initial a cerut pe bleu ca era cu capul in nori si am primit 2 bleu si unul roz cu niste oite, sunt super sa pastrati fericiti carutul.

Nerantula de unde ai cumparat slimul?, eu va trebui sa ma duc seara sa aduc pitica de la gradi si ma gandesc ca de multe ori imi va fi mai usor sa ma duc cu ea atasata decat in carucior, cel putin cat imi permite timpul de afara.

Alynta, vine Maria cand vrea ea, lasa bebelina in pace.
Crina, felicitari pt bebelina grasunica.
Fistiq[red], la mine mereu a fost la masuratorile femurului mai mare cu o saptamana in rest a picat fix pe fix, asa a fost si la Lidiuta si a iesit perfecta.
[red]Tanamera, bravo pt perdea sa ne arati si noua achizitia facuta, eu trebuie sa ma duc in Obor ce am vazut prin Brico, Practiker nu mi-a suras, iar in Obor ma pierd si nu mai stiu ce sa aleg, trebuie sa ma grabesc ca acusica nu mai am timt plus ca trebuie cusute si aranjate.

Astazi am ultima tura de muncitori care acopera gaurile ramase de la schimbarea caloriferelor, luni vine tura cu mobila piticei si saptamana viitoare sa le aranjez si eu pe toate, abia astept ca m-am, saturat de praf si alte minuni.

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
36+

Mergi la inceput

va rog sa-mi dati si mie parola de la mail-ul comun sau de la doc. cu numerele de tel, sa ma inscriu si eu in rand cu lumea.

pupam burticile
36+

Mergi la inceput

Am crescut si noi azi!!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Simona imi pare rau ca ieri a fost o zi naspa pt tine incearca sa treci pe langa toate acele probleme care te fac sa plangi, nu merita nimic decat bebe din burtica, sa arunci si la mine 2 sarmalute

de cateva nopti si eu experimentez cateva contractii dureroase noaptea insa trec si ziua sunt doar intariri de burtica, sper ca nu e nimic in neregula pt ca am dr plecata cateva zile din tara.

pupam burticile
36+

Mergi la inceput

Nadiuta ai PM!

Ana35+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput