Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Donna, Pianna, Fistiq multiptr voi dragelor.
Dau si eu o champanie de copii ca tot a facut fie-mea 3 kg. Si eu va doresc voua sa aveti bebei mari, frumosi, mancaciosi.....

Nerantula ce ma bucur ca ai mai scris! Sunt convinsa ca bebe e bine chiar daca e vreo diferenta cu varsta ecografica. Mie mi s-a spus ca e normal sa mai fie diferente.Felicitari pentru achizitiile facute.

Asta seara am vorbit cu nasii fetitei mele si mi-au zis ca spera sa nu-mi fi luat leagan ptr bebe ca mi-au luat ei. Si cica mi-au luat si cercelusi. Deabia astept sa-i vad!

Iar am uitat ce voiam sa va mai spun......, dar cred ca din cauza orei tarzii (asta ca sa nu mai dau vina pe neuronul gravid).

Va pupic de noapte buna.
Kiti deja ma culc cu gandul la tortuletele tale.........

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta, da primesc din fericire destule hainute second de la prietene si colege! Ma bucur asa de tare pt fiecare! Pianna si noi ne-am tot sucit pana ne-am hotarat! Zoze

Cristina Toma Andrei/Alexandru 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nerantula de unde ai luat saltea pt baita? Cu baita cam am emotii! Fetelor va zic si eu noapte buna si linistita!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Crinuta, da primesc din fericire destule hainute second de la prietene si colege! Ma bucur asa de tare pt fiecare! Pianna si noi ne-am tot sucit pana ne-am hotarat! Zoze

Cred si eu ca te bucuri, doar sunt pentru baietelul tau drag!
Acum ar cam trebui sa stai cumintica. Astazi ti-ai facut un pic de cap

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Nerantula
Ei, uite pe noi ne 'trage inapoi' lungimea femurului. Asta e cu putin mai mica fata de celelalte masuratori, care dau in general o virsta mai mare cu ~4,5 zile-1s ca DPN. Asa se ajunge la o medie de virsta, cum spuneam egala cu DPN.
Eco eu fac cu aceeasi doctorita, si situatia a aparut de la 32s. S-a mentinut si acum, in saptamina 36.
Nu stiu ce sa zic... dar f mari griji eu nu-mi fac.
Iar la tine, avind in vedere ca ai facut eco cu medici diferiti si aparate diferite... chiar cred ca de aici e diferenta. Sunt foarte sensibile, si chiar si diferente de citiva milimetri masurati sau nemasurati pot da dimensiuni mult diferite. Eu am avut exemplu cu nasa mea (nush daca ai citit ca am fost la ea sa ne 'jucam' cu ecograful ei). Citiva milimetri si imediat se schimba virsta cu citeva zile.
Capul sus, sigur e bine bebelusa

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+

Mergi la inceput

Ca tot a trecut de miezul noptii:

CLABUC si KITI sa ne traiti ani multi si fericiti, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebeii vostri alaturi de cei dragi!La multi ani!

Mari la multi ani si bebelului tau!

Ana

Va zic si eu noapte buna.

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nerantula de unde ai luat saltea pt baita? Cu baita cam am emotii! Fetelor va zic si eu noapte buna si linistita!

Cristina, asta e salteluta: http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=SF23 (elimina spatiile din adresa, altfel nu ma lasa sa postez), e super ca bebe sta acolo si practic aproape pluteste, nu mai trebuie sustinut cu mainile, doar intors cate putin sa poata fi spalat si pe spate.

O alta achizitie super-super utila a fost www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264642714/in/set-72157607369220272" target="_blank">slingul, in care poate fi tinut bebe din prima zi, pentru el este extraordinar de benefic contactul permanent cu mama, iar pentru mama ofera posibilitatea sa mai faca si altceva prin casa sau in afara (poate fi si alaptat in el ) ... noi am fost si mici www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264639844/in/set-72157607369220272/" target="_blank">vedete asa

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 6 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatza....
HAI MARI

CLABUC SI KITTI

m-am trezit cu o durere de cap. dar sper c dupa cafeaua cu lapte sa-mi revin..
week-end placut

33+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,
DOMNUL SA VA DEA DE TOATE!
O FETITA SI-UN BAIAT
LA CARE TOT ATI VISAT!
PAPACIOSI, NECOLICIOSI
SIGUR VOR FI 2 FRUMOSI!

SA NE TRAITI FETELOR SI DUMNEZEU SA VA DEA NUMAI BUCURII!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

HAI MARIIII!!![MAJORETA]

nastere usoara si un bebe grasun!

simona cu matei 36+

Mergi la inceput