Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 14
donna79 spune:
"Sunt singurel ... bing-bang!"
Toata lumea doarme??
Atunci ma duc sa ma cuibaresc si eu intre cele 4 perne cu care dorm in ultima vreme.
Somn usor si vise placute (si nevinovate!!!) cu botosei, scutecele, carucioare si jucarii. 
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 "Sunt singurel ... bing-bang!" |
..Printre copaci..Bing-Bang!!..
..Si chiar nimic..Bing-Bang..
..Nu ma va..
-continuarea o scrie Donna
U all!!

Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
Fistiq spune:
Buna seara/Noapte buna/ Somn usor, la alegere!
Donna, daaa, ma prinse microbul cu joculetele alea. Trece timpul fara sa-mi dau seama.
Pity, am vazut patania ta cu sutienele. Pai cum masurasi?
N-ai avut si tu un ajutor?
sincer, si eu am avut emotii pt ca ma gindeam ca o sa fie mic cel comandat. Nu-mi venea sa cred ca port doar B (90) dupa tabelele lor.
Ma asteptam si eu tot la vreun F... Dar am zis sa respect ce scriu ei in tabelul cu dimensiuni. Asa am facut, dar am comandat pe cel mai ieftin, de proba, in caz ca nu e bun si nu merge faza cu returnatul prea bine, sa nu fiu f pagubita.
Well azi am mai comandat inca 3
, www.astratex.ro/sutien-pentru-alaptat-mama-dalaja/haine-pentru-gravide-si-mamici" target="_blank">asta in varianta alb si negru, si www.astratex.ro/sutien-mama-roxy/haine-pentru-gravide-si-mamici" target="_blank">asta 
Sper sa rezolvi cu returnatul
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 35+
Fistiq spune:
Klarisse, tinem pumnii pt miine. Nici nu are cum sa fie altfel decit ok pe toata linia, o sa vezi!
pianna spune:
Am ajuns si eu la zi cu capitolele.
Felicitari proaspetelor mamici Lora si Alexuza!! Bun venit celor 2 bebeline Adelina si Emma ! Sa creasca mari frumoase si sa umple inimile parintilor de bucurie!! 

Ce o fi cu Iunia? Nu stie nimeni nimic inca?
mari iti tin pumnii pentru marea intalnire de maine! Scot si motatele in avans:
HAI MARI!!!

Andreea abia astazi am vazut ca nu ai ajuns nici tu la intalnire. Sper sa fim pe faza tura viitoare. Am vazut si pozele facute de Ana, nu stiu ce sa zic de apa aia......![]()
Ana f frumosi cercelusii, sa-i poarte sanatoasa mica printesa!! Am si eu o pereche asemenatori, doar ca-s din argint. Is asa de micuti, ca sunt singurii cercei cu care pot dormi noaptea, adica uit sa-i mai dau jos ca nu-i simt
.
Crina felicitari pt vestle bune de la eco. Vezi, bebe Veronica e cuminte, isi vede de treaba ei si creste linistita la mami in burtica
chichi carutul ala mi-a facut si mie cu ochiul de multa vreme. E fff frumos, dar can scumput. A ramas pe lista un P3, inca mai negociem la subiectul asta
.
maya bine ai revenit!! ...si asteptam dezvaluirile promise![]()
![]()
![]()
Am inceput sa iau si eu fier de vreo 4 zile, mi-a iesit o anemie usoara la ultimele analize. M-a avertiszat si pe mine doctorul ca poate cauza constipati crunte, dar la mine se pare ca are efect invers![]()
Pomeneati de jocuri, ati incercat Siberia? N-am avut liniste o luna de zile pana nu l-am terminat.
Cam atat momentan, am scris un roman.
32+ cu 
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Daaa,si Summertime,Puiutza,Nerantula,RalucaElena...si multe altele! Unde sunteti fetelor??? |

Sunt prin zona, multumesc de intrebare, Ana!

Numai ca nu apuc nici macar sa citesc in ritmul in care scrieti, daramite sa mai scriu!
Dar, daca tot mi-am facut curaj, as vrea intai sa felicit mamicile care au nascut, sa le urez bun venit pruncutilor si pruncusoarelor si o viata minunata impreuna!

Apoi, multa bafta si nastere usoara tuturor gravidutelor care isi asteapta randul cu nerabdare, nu stiu cand a trecut vremea, parca ieri cand cautam odiseea in care sa ma inscriu, cu testul cu doua II in mana tremurand de emotie
Despre mine, ce sa zic, sunt bine, in mare, adica fara probleme cu sarcina sau cu bebelina (sper!), doar cu un mare disconfort datorat in principal greutatii si varstei, dar lasa, ca intineresc eu la loc
Sper sa imi aduc aminte sa beau multe lichide, ceaiul de fenicul, anason si chimion va fi amicul meu cel mai bun, in cantitati industriale. Sa vad cum fac rost si de ceva odihna, desi nu-mi pun mari sperante ..Mi-e teama de nastere, am schimbat doctorul, am schimbat spitalul, iar Municipalul aud ca nu mai ofera in pachetul cu oxitocina si epidurala aferenta (sper, totusi, sa nu fie chiar asa!), prevad ca ma asteapta o nastere in mari dureri, sper, totusi, sa fie scurta, ca cica asa ar fi a doua

Bebelina a iesit la ultima eco fix pe termenul dupa UM, ceea ce nu as zice ca ma incanta prea tare, avand in vedere ca ea a fost tot timpul mai maricica, chiar din ce in ce mai maricica (luase un avans de 2 saptamani acum o luna), iar acum l-a pierdut, in capul meu suna pe aproape ca un retard de crestere, sper sa fie numai o diferenta de masuratori (doctori diferiti la aparate diferite)
Am acute dureri inghinale, datorate presiunii, mi se intareste burta din ce in ce mai des, mai ales la volan, insa colul e inchis si destul de lung, 3.48cm, asa ca sigur mai sta la caldurica don'soara.
Nu am pregatit inca patul si locsorul ei, mi-e cam teama de reactiile lui Gruia si aman cat pot, dar am tot cumparat lucrusoare, salteluta de baie din polistiren (pe care o recomand cu caldura, cand am descoperit-o dupa cateva saptamani la Gruia a fost o adevarata revelatia, baita a fost mult mai usoara!), o lenjerie (de fapt un cearsaf, ca nu ne trebuie o lenjerie completa, mai am de luat unul, un leagan electronic, mai am de imprumutat un sterilizator pentru pompa,daca va fi cazul si .. restul din mers!
Cam atat ..
O noapte frumoasa si week-end linistit!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
CezaraAMR 6 saptamani !!
Fistiq spune:
Crina, felicitari pt bebelina pufosica!
Hai ca ati reusit, inca o data felicitari!
Mari, bag si eu o sustinatoare!
agitata!
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Bebelina a iesit la ultima eco fix pe termenul dupa UM, ceea ce nu as zice ca ma incanta prea tare, avand in vedere ca ea a fost tot timpul mai maricica, chiar din ce in ce mai maricica (luase un avans de 2 saptamani acum o luna), iar acum l-a pierdut, in capul meu suna pe aproape ca un retard de crestere Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si CezaraAMR 6 saptamani !! ![]() |
Citeam ce ai scris despre evolutia bebelusei si exact acelasi lucru s-a intimplat si cu Tudor. La fel parca simt si eu, ca un fel de neliniste, desi la ultima eco a iesit fix pe fix, DPN cu masuratorile ecografice. Deci nu se poate vorbi de un retard de crestere in adevaratul sens. Asta e... chiar spuneam la un moment dat, fara sa fi facut control ca simt ca nu a mai crescut in acelasi ritm.S-a confirmat apoi la eco.
Personal am decis ca atit timp cit analizele mele sunt bune si el e in grafic, sa ignor si sa nu mai gindesc chiar asa. Pina la termen o sa fie intre 3000 si 3500 sigur. Ce-mi mai pot dori, nu?

Incearca sa alungi gindurile rele, hai sa fim optimiste, chiar avem motive, pina la urma

Nerantula spune:
Fistiq, cum ziceam, eu sper sa fie din cauza de conditii de masurare diferite, 2 doctori cu 2 aparate diferite .. de crescut nu-mi dau seama, stangnarea pare sa vina de la capusor (care mi se pare si cel mai usor de masurat, totusi!), pe de alta parte nu prea are cum sa se opreasca din crescut capul, eventual ar putea sa nu mai ia in greutate prea bine (ca in ultimele luni mai mult asta se intampla), din cine stie de insuficiente, mai ales ale placentei, dar nu se poate sa creasca restul oaselor si capul nu ... ma gandesc 
Prost este ca doctorul meu mi-a amanat programarea la control cu o saptamana (clinica, nu el personal), el ar fi efectuat o a treia masuratoare, poate 2 din 3 duceau la alta concluzie ... sper sa fie ok pana atunci ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 6 saptamani !! 
ana_25 spune:
Buna seara fete mari!![]()
CRINUTA felicitari pt vestile bune!!
KLARISSE tinem pumnii pt maine si asteptam vesti bune!!
DONNA am supravietuit,si spre surprinderea mea nu a fost asa rau pe cum ma asteptam! Pot sa zic, ca ma durut mai tare cand m-am facut eu!
NERANTULA nu-ti mai fa griji ca bebita sigur e bine si e bolfosica!!
PIANNA data viitoare facem intalneala cu bebei cu tot!!

fetele si mergem la nani!Poate visez iar ...prostioare!
hi,hi! Noapte buna!!
Ana
34+
Maia Elena
lu' mama