Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 13
botosel452 spune:
Ana, multa bafta la defrisat.
Ma doare doar cand ma gandesc... si mai urmeaza sa merg si eu in max 2 sapt., cum urmeaza sa evoluez la calul balan, pentru recoltare secretie 
Valentina
35+ 
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari78 Dragele mele, va multumesc din suflet pentru sustinere si incurajari si motate, adevarul e ca am nevoie. Au inceput emotiile, pe de alta parte nu imi vine sa cred ca maine se intampla minunea. Trec prin stari contradictorii...am o stare...si tot ce imi doresc este sa fie fetita sanatoasa. Dar Doamne Doamne este sus si vegheaza, iar eu stiu sigur ca EL iubeste mamicile si copiii. Va anunt imediat cum pot maine, probabil in jurul pranzului imi va face cezariana. Sa nu uit sa le urez ani frumosi cu sanatate si numai bucurii sarbatoritelor de maine (nu-i asa ca e o zi norocoasa 4 septembrie ? ![]() ![]() ![]() Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 39+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Multumesc
. Da, daca ma intrebi pe mine, este o zi fooarte buna Multa bafta maine si sa ne dai de veste repede, sa nu ne tii in suspans. Multi pupici si tinem pumnii si noi si bebelinii nostri.
Crinuta - pai o sa iasa dodoloaca Veronica
. In 2 saptamani sa vezi ca mai pune pe ea jumatate de kg. O sa fie numai buna de jumulit, cu falcute 
Kiti,
34+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Crinuta felicitari pentru grasulina! Stiam eu ca totul va fi bine!
Klari sunt pe-ici prin zona. Am fost transportata pana la o prietena sa iau niste hainute de bebelin!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Pijamale de alaptat am luat de la Sofiaman, 90 de lei am dat, arata foarte bine. Sutiene de alaptat din carrefour..parca 17 lei bucata..La fel, sunt super. ![]() ![]() Klarisse graviduta 35+ Matei http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png AMR 4 s pana la marea intalnire |
multumesc mult pt info

de
David si
35+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
chichiutza spune:
Mari multa bafta maine! Tinem pumnii pt mami si bebe!
Klari abia astept vestile tale bune de la eco! Sa vezi ce grasulin haios ai si tu in burtik!
Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui nicopic bebecris, aveai o prietena care a nascut la elias (sper sa nu te confund); te poti interesa de tarife?? p.s: ti s-a intors bebitza? Multumesc ![]() Nico, burtica de 38+ |
. nu stiu daca s-a intors bebe pt ca abia pe 14 sunt programata la dr. 
cristina si bebe in burtica
35+sapt
crina-s spune:
Oana, Camelia, Kiti, Chichiutza multumesc pentru aprecieri. Da Vero s-a facut mare si o sa mai creasca pana saptamana viitoare.
Oana da statul in pat face minuni, iti spun din experienta. Eu nu ajungeam pana aici daca nu stateam cumintica in pat.
Klarisse iti tin pumnii stransi de pe acum pentru controlul de maine. Bebe va fi perfect ai sa vezi.
Kiti sa mai faci maine tortulet din ala cu cioco ca tare bun a fost, ca doar iar faci cinste nu?![]()
Chichiutza incepura sa apara darurile pentru fetita?
Mari inca o data iti tin pumnii pentru ziua de maine.Totul va fi bine!

36+
crina
cu VERONICA ELENA
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Oana, Camelia, Kiti, Chichiutza multumesc pentru aprecieri. Da Vero s-a facut mare si o sa mai creasca pana saptamana viitoare. Oana da statul in pat face minuni, iti spun din experienta. Eu nu ajungeam pana aici daca nu stateam cumintica in pat. Klarisse iti tin pumnii stransi de pe acum pentru controlul de maine. Bebe va fi perfect ai sa vezi. Kiti sa mai faci maine tortulet din ala cu cioco ca tare bun a fost, ca doar iar faci cinste nu? Chichiutza incepura sa apara darurile pentru fetita? Mari inca o data iti tin pumnii pentru ziua de maine.Totul va fi bine! ![]() ![]() ![]() 36+ crina cu VERONICA ELENA |
Da, deja m-am apucat de facut torturi
Ma retrag si eu.
Va pup si somnic usor!
Kiti,
34+ si mami de Vlad 15.05.2006
donna79 spune:
Hei, n-a mai nascut nimeni?
M-am intors si eu de la dentist, ca vrand-nevrand a trebuit sa ma duc. Am suferit o "defectiune", am ramas fara zambet, dar s-a rezolvat acum... se vede? ![]()
Mari78 tinem pumnii si pumnisorii stransi(ai mei si ai lui bebe) pt maine, sa mearga totul bine!

Hai MARI!!! 

Ana si Andreea distractie placuta la nunti! Dar.. prudenta la dans!
Ana gata, esti ...defrisata? Ai supravietuit?
Fistiq cum e cu microbul jocurilor
? Vezi ca e boala grea!
Klarisse felicitari pt semnatura si bafta maine la vizionarea lui cuculetz!
Crina suuuper vesti! Ce pufosica e domnisoara Veronica!
Cand o avea si galuscutul meu 3kg dau de baut (bere fara alcool evident)!
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!
donna79 spune:
Pana nu adorm mai zic:
Oana ma bucur ca s-au rarit contractiile de cand stai in pat!
Sa ai grija de tine si in continuare si va fi bine!
Simona, daca vrei sa faci o prajitura usoara-usoara iti trimit pm cu reteta pt praji cu visine/caise/prune (la vremea asta prune cred ca poti sa folosesti). Eu sunt anti-talent la dulciuri dar asta e asa simpla ca-mi iese si mie.
Paticut cred ca azi nu te-ai aratat!
Bebecris apropo de intrebarea lui Nicopic, poate ne dai ceva info intr-un PM, please?
Si desigur, oricine ar vrea sa impartaseasca ceva info despre ce, cum si cat la nastere, eu una as fi recunoscatoare pentru orice informatie primita!
Donna
34+ cu 
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!