Sept-Oct'10! Hai Mari78, Hai Iunia(154)
Raspunsuri - Pagina 17
nadiutapm spune:
Ana,, saruminili, da stiu ca sunt nesuferita dar user name nu-mi dai ? ![]()
sa cresteti mari pana la 40 saptamani.
pupam burticile
Nadiutapm
de Lidiuta 08.02.2007
36+ 
alynta27 spune:
Nadiuta sa stii ca nu "stresez" copilul!![]()
Crina bravo pentru masuratori! Ma bucur ca ti-a ajutat Dd sa ajungi pana aici! Toata admiratia!
Zoze e impresionanta povestea lui Siluan! Eu cred ca DD va face o minune! E un copil superb!
Ana bafta la cosmetizare!
Klarisse te asteptam cu vesti!
Simona spor la gatit!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Am crescut si noi azi!! Ana 35+ Maia Elena lu' mama |
felicitari. la mai mare

33+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Astazi e o zi speciala, cu multe evenimente minunate. Asa sa o simtiti toate indiferent daca aveti sau nu ce sarbatori.
Ana felicitari pentru semnatura frumoasa!
Nadiuta, Alynta multi 

pentru voi.
Simona hormonii astia isi mai fac de cap, dar treci tu peste starile astea, caci doar ai motivul cel mai nobil: BEBELU. Pupici sa-ti treaca starile urate.
Alynta nu ne arati si noua papuceii?Sa ne emotionam si noi.
Sa aveti o zi perfecta!

36+
crina
cu VERONICA ELENA
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Cristina, asta e salteluta: http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=SF23 (elimina spatiile din adresa, altfel nu ma lasa sa postez), e super ca bebe sta acolo si practic aproape pluteste, nu mai trebuie sustinut cu mainile, doar intors cate putin sa poata fi spalat si pe spate. O alta achizitie super-super utila a fost www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264642714/in/set-72157607369220272" target="_blank">slingul, in care poate fi tinut bebe din prima zi, pentru el este extraordinar de benefic contactul permanent cu mama, iar pentru mama ofera posibilitatea sa mai faca si altceva prin casa sau in afara (poate fi si alaptat in el ) ... noi am fost si mici www.flickr.com/photos/30462666@N03/3264639844/in/set-72157607369220272/" target="_blank">vedete asa Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si CezaraAMR 6 saptamani !! ![]() |
Wow! Super! Imi place suportul ala la cat de neindemanatica ma simt eu!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
pianna spune:
neatza burtici!
Iar m-am trezit aproape de amiaza, dar macar acum am o "scuza". Aseara am mancat ca halplea un snickers, un mars si doua cioco cu rom si in concluzie am avut toata noaptea o morisca mergatoare in burta
. Abia pe la 6 am reusit sa adorm, dar asa-mi trebuie daca nu ma invat minte, luna trecuta am dat gata o milka mare in 2 ceasuri si s-a intamplat la fel![]()
.
Kiti, Clabuc LA MULTI ANI!!! si 2
sanatosi, frumosi si necoliciosi!!!
32+ cu 
maitreyi spune:
Slava Domnului, am ajuns la termen si noi! 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nadiutapm neata Motatelor! Chici, lasa incet ca mai ai timp sa le speli si calci scutecele de finet, eu am primit cateva gata facute de la o prietena foarte buna si initial a cerut pe bleu ca era cu capul in nori si am primit 2 bleu si unul roz cu niste oite, sunt super sa pastrati fericiti carutul.pupam burticile ![]() Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007 36+ ![]() |
Pai nu ma grabeam, vroiam doar sa stiu daca imprimeurile ies la spalat. Tanti de la magazin m-a asigurat ca e marfa romaneasca si ca nu ies!

Cristina
Toma Andrei/Alexandru 35+
maitreyi spune:
la multi ani sanatosi si frumosi Kiti
si Clabuc
!
hai Mari cu bebelu'! 
multumesc mult fetelor care au intrebat de noi ieri
am avut o zi in care m-am simtit in mare forma - am facut analize unde incep sa ma anemiez de-acu ca prea am huzurit, in rest suntem oki, am fost la o cununie civila, am facut nani toti si seara am iesit la o runda de "poc-poc" (trambulina) in "popou" (parcul copou)
da' azi stau cu burta in sus si va citesc 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

lu' mama
) ... noi am fost si mici