Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
honeybaby spune:
Eva - ma strigai pe nume ca doar te stiu . Ai o fata fff expresiva si nu te uit, mai ales ca te-a m vazut live la BCG. Am o memorie fotografica de speriat.
Michelle - ce vroiam sa-ti spun ca am uitat.... frate sunt varza.... a da..... sucul de morcovi are vit C .
Din cate stiu eu nu se recomanda asa devreme citrice pt ca sunt acide si pot da alergii
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
EVAMIKA spune:
Denisa, baga-te la somnik ...maine ai zi lunga.Mult succes!Tinem pumnii sa iasa bine cu botezul!Eu plec la Moeciu in octombrie....deci, ne vedem atunci?
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaLaMoeciuAUG2010#
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Denisa spor la ultimele pregatiri si sa ai maine parte de un botez frumos (de fapt Maya, nu tu ) si stai linistita ca nu ai de ce sa iti faci atatea griji, ai sa vezi ce repede trece si ce moment frumos si inaltator va fi. O caruta de pupici pentru voi Vio sanatate multa pentru bebitu Andrei a picat devreme azi, la 8 jumate era deja bait si pus in patut ca ii pica capusorul de somn , era asa simpatic, parca era un mosnegut care motaie pe scaun in biserica Vroiam sa va intreb, ati dat suc de portocale bebeilor? As vrea sa ii dau un pic lui Andrei, pentru vitamina C, dar nu stiu daca nu ii face rau la stomacel, sa nu il arda... Sau daca stiti voi din ce fructe sa ii fac suculet pentru vitamina C? Vladi rabdare si tutun cu soacra, oare nu exista la banci asigurare si in caz de socra ticnita? Cum e si pentru incendiu, etc, sa fie si pentru ele ceva, ca tare-s prapastioase, asa-i? Si inca o data sanatate multa lui Floricica mititelul Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
Buna seara,
scriu rapid, desigur suc de mere...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Ioanact spune:
stanucel bine-ai venit!
La fel imi apare si mie cum ca nu exista nici un album, doar in stanga o poza mica, atat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Eva- doar daca e cald ne vedem pe 7 , de ziua mea. E traditie ca pe 14 aug de ziua sotului sa mergem la mare ( anul asta la munte din cauza caniculei) si in oct de ziua mea la munte...dar undeva unde e mai cald.
Mai am de facut pregatiri si oricum nu am somn
activeaza PM ca sa pot sa-ti trimit parola.
iliraluca spune:
Sa incepem cu urarile de La Multi Ani pentru David Andrei si Mihaela Grosan, multa sanatate si toata fericirea din lume.
Ella, eu ti-am spus ca esti vedeta, vezi?
Denisa, petrecere frumoasa maine.
Vladi, stai linistita ca avem si noi niste exemple demne de cartea recordurilor, crede-ma. Eu nu stiu cum naiba se descurca in lumea asta asa incurcata in capul lor, zau. si sanatate muuulta si putere pentru perioada asta mai grea.
Eu sunt ffff stresata pentru ca i-au aparut Kirei niste bubite la gurita si una la ochisor cand a mancat, i-au trecut dar cred ca este o alergie. Acum nu stiu, noi avem o saptamana maine de cand am inceput, le-am observat de ieri dar ea mai face de la suzeta sau cand roade jucarii si m-am gandit ca ca asta este. Azi insa a facut si sub ochisor si pana spre nasuc. Sunt f mici ca niste bobite. In rest nimic, nicio zona rosie sau inflamata.
Ea mananca morcov, pastarnac, patrunjel si dovlecel+ulei de porumb(pediatra mea a insistat cu uleiul de porumb). Ieri a mancat si para de la hipp amestecata cu supa dara vea deja bubitele, azi nu am mai pus si iar i-au iesit. Sunt cam in ceata, ce poate sa dea alergii din ce mancam noi?
Scuze ca m-am intins dar chiar m-am stresat tare.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
asteropipan spune:
DENISA petrecere frumoasa maine si sa aiba Maya parte de o crestiinare placuta.pupam fetele
EVAMIKA am vz filmuletul ce frumos se zbenguie piticutza ta....chiar vreau sa ii i-au si eu lui asteropi bouncer din acesta.
a mai pus o fata filmulet cu baietelul ei in bouncer...dar nu imi mai aduc aminte cine
si chiar mi-a zis pe ce site pot gasi , dar nu mai gasesc unde mi-am notat
evamika, tu de unde l-ai luat???
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel bubitele inca nu au trecut...am dat cu bepanthen si nici un rezultat,ma gandesc ca tantari nu sunt, noi avem pastile seara de seara si oricum e frig acum...dar stii sotul poate fii cauza,cum spui ca ai patit, pupa fetita nebarbierit....asta cred ca este cauza... |
La noi sunt tantari, chiar daca nu m e cald afara, ba chiar a piscat-o pe Justina pe obraz si pe degete si pe mine pe deget.
E posibil sa fie de la tantari daca e zona rosie.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Mihaela LA multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fi fericita si iubita
Multumesc frumos de urari fetelor
Alina2 din cate stiu Irina are bouncer dar nu imi aduc aminte de filmulet...