Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
bordeancavio spune:
briza, pupici!!! nu citesc ziare, am vazut la tv ceva despre targ pt bebelusi baby boom si am cautat pe net. e la constanta, deci noi nu putem merge, dar cand citesc, dau de poza, si zic, a.... e ella!!!!
n-am avut timp sa mai intru sa citesc sau sa scriu.... stau mai mult cu bebe, iesim pe afara, lucrez, plus pe acasa(gatit, spalat, etc...) si nu imi ajunge ziua.
cu mutatul, mai e mult, iti zic, luam credit cu prima casa. adica, abia depunem actele. o sa dureze, vedem cum ideea e ca ne-am hotarat.
pup si pe eric!!!!
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
vladimirescu spune:
of, cam multi iepurasi bolnaviori pe aici, si mamici la fel... lasa ca scapam noi!!
Sint f obosita si cam depresiva, ma doare sufletul ca e miriit tare Floricica, plinge des, se arcuieste pe spate, se screme cit ejumatate de ora si face kk doar ajutat - macar azi nu i-am mai dat supozitor sau clisma, a iesit doar cu termometrul. Colac pest epupaza a si vomitat azi, nu s-a mai intimplat pina acum.
Mai tuseste cit eun pic, tot cam ragusit e, si azi i-am intrerupt aerosolii ca nu mi se pare ok atita dexametazona, zau... Pe de alta parte mi-e frica rau de laringita ast acare nu mai trece, sper sa nu evolueze in rau - deocamdata e o mica laringita, dar cum nu poti sa ceri pauza vovala la un vbebelus si taman acum are probleme cu burtica si racneste... Stiti cum e?Nu e bolnav tare - sau macar nu are semne de boala serioasa, dar parca e sabia lui Damocles deasupra... Mi-e teama si-s stresata. Halal mama la al doilea copil sint!
kk nu e tare, nu mai e nici bilute, are aspect bun, iese chiar de 2 ori pe zi daca-l ajut... zau daca inteleg de ce-l doare asa rau burtica!
M-am tot gindit si razgindit, azi am vrut sa nu-i mai dau nimi cinafara de LM, dar m-am gindit ca-l zapacesc si mai tare, sa revenim la kk lichid de alimentatie LM exclusiva, apoi pest eciteva zile iar sa-i dau papa si iar sa faca kk format... In concluzie, ieri i-am dat doar piure de para (borcanel, sa fi epasteurizat) si azi a isit mai usor, dar tot cu crampe si miriieli si scremete... Azi i-am dat cam 40 ml de lapte praf Lactana cu vreo 2 lingurite de cereale orez... Ma gindecs ca asta nu are cum sa-l irite, acum sper sa nu-l constipe... Daca si miine avem show, gata, nu-i mai dau 2-3 zile decit LM, sa vedem daca diversificarea e de vina sau nu...
Ma oftic ca la Vladimir n-am avut nici o problema cu diversificarea, desi tot model cu gaze si scremacios a fost, dar nu a facut asa...
De asemenea, ma oftic ca acusi face 6 luni si abia atunci putem zice si noi ca si-a dublat greutatea de la nastere. Ma uit la el ca nu mai are nici un inceput de cuta pe picor , iar atzele de la incheietura minutzelor in loc sa se adinceasca aproape dispar.
Supliment LP am incercat de mai mult eori, dar nu simpatizeaza deloc biberonul...
Uf, cind am eu probleme nu imi vine deloc in cap solutia sa-mi dau singura vreun sfat...
Iertare ca v-am zapacit cu micile mele probleme, dar imi face bine macar - sper ca cititi pe sarite macar...
A! A venit soacra-mea, iar... Barbatu-meu a zis sa le faca o placere si a luat calamari si caracatita proaspata, creveti... Pina sa intru eu la bucatarie si sa le fac, le-a inhatat soacra, le-a taiat marunt cu cutitul si le-a pus pe toate in ulei la prajit... Pacat de bani, asa luam bucatzele din alea congelate...
In fine, am vazut in treacat ca mi-a uns cu zeama de fruct ede mare sita cu care pasam fructe pt Floricica, mi-a ars tigaia cea noua, plus zeama mirositoare pest etot pe blatul de lucru, ca a folosit fundul de lemn pe dos, adica nu pe partea aia care are sant ce aduna zeama si n-o lasa sa se scurga, ci pe partea aialalta... Ma jur, mintea ei e complet pe dos decit a mea, nici din greseala nu nimereste sa foloseasca ceva corect, taote-s pe dos... Si partea ce amai naspa e ca barbatu-meu a mostenit logica ei :))
carmickey spune:
bubitele fetitei mele nu trec deloc...incep sa ma inspaimante...
i-am dat ieri lapte 180 ml cu o masura cereale nestle...poate fii alergie de la cereale?
i-am dat o masa la orele 18.00...ce rau ca maine este duminica nu pot merge cu ea la pediatru...:(
o seara buna fetelor...
http://bebelina.sunphoto.ro
honeybaby spune:
Hello
Tot pe fuga....
Eva- esti culmea!!!! Strigi cum poti nu conteaza . Poaffff ce ma oftic.....
Ai ratat ocazie unica de o vedea pe Maya cu catamai cucuiul
Ce ma amuza ca atunci la Moieciu ne-am mai intalnit cu 2 prieteni cu care in Bucuresti rar gasit timp sa ne vedem
Ziceai ca toata lumea era la munte.
Spor la gasit rochie
Vio- fericitari pt apartament si sanatate lui Tudor.
eu zic sa nu-l infofolesti mai tare. Probabil a racit ca a prins un pui de virus nu pt ca l-ai tinut dezbracat.
Maya tot in maneca scurta si fara caciula iese afara.
vladi - zau ca nu am mai auzit de soacra ca a ta. E culmea. Si a mea mai face nefacute dar daca ii atragi atentia face cum trebuie....pana uita iar.
Briza- l-am vazut pe Eric. Ce mare si frumos s-a mai facut. Nu-l mai vazusem de mult. sacul nici nu mai stiu cum arata
Am mai scrie dar nu mai am timp .
mai trebuie sa calc, sa sterilizez , sa-mi fac baie , sa-i fac lui Honey baie , sa ma aranjez sa , sa ,sa ......
Maine e botezul . Am emotii cu carul, zica ca ma duc la taiat. Nici cand am nascut nu am avut asa emotii.
Doamne ajuta sa fie bine!!
Pupici la toata lumea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
EVAMIKA spune:
Denisa, pai chiar asta a fost problema nu stiam cum sa strig:" Hei, yo sumt Evamika de pe net?!"...iar de coborat dupa voi nu se punea problema ca sotul nu era in preajma si nu puteam risca s-o las singura....apropo avem si noi 2 cazaturi la activ....ambele la Moeciu....una in prima zi, cand a cazut direct din pat si s-a prelins pe piciorul meu(eu eram cu nasul in geanta cautand ceva de imbracat)si una in ultima zi cand era imbracata ca un eschimos ca era frig rau ....oricum hainele au atenuat cazatura.....norocul a fost ca patul era fff jos.Sincer mi-a parut rau ca vroiam sa vb.
Briza ce mare si frumos s-a facut Eric.....imi amintesc de pozele de la Municipal cand era mic de tot.
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaLaMoeciuAUG2010#
EVAMIKA spune:
Va rog, vreau si eu parola de la contul comun....vreau sa vad si eu iepurasii...!!!
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaLaMoeciuAUG2010#
asteropipan spune:
LA MULTE LUNITE SI ANI DAVID ANDREI de mami DELIA 13.
mami sa-ti traiasca comoara si sa iti bucure fiecare clipa a vietii tale
LA MULTI ANI MIHAELAGROSAN
STANUCEL si fetele cele noi....bine a-ti venit aici alaturi de noi.
Stefimic si eu m-am ingrozit cand am citit de inecat:((( asta e groaza mea cea mare.
Oana ma bucur ca sunteti mai bine nasol cu alergiile la medicamente:((( nici nu vreau sa ma gandesc acum la iarna cand vom fi predispusu la viroze:((( cred ca o sa innebunesc de grija cand va raci pt prima data printesa mea:((((
pupici si sanatate multa
am mai citit de fetel care au bb constipati....offf saracutii imi e asa mila de ei , stiu cum e , am trecut si noi prin asta.
acum cand o vad ca face kk mai tare ii dau la pranz piure numai din 2 pere, nimik altceva, si isi revine.
am citit de noi iepurasi DINTOSI
ELLA brvoo lui bb GEO pt primul "mamaaa"
KOSSIR ma bucur ca a-ti aj7ns cu bine in Maroc. pe Sophie sa aiba pofta de papa...si pe mami
BUMBITZA ce meniu ales a avut saracul catel
siiii haioasa faza cu buni si tzitzi mancacioasa fiita
IOANACT vz pozele cu 2 printese frumoase
gata iar am black out, iar nu imi mai aduc amintece am citit in ultimele 2 cap
sa scriu in 2 cuv despre noi....suntem binisor, obosita rau eu, am iar mici probleme cu pielea scalpului din cauza stresului si schimbarea ph-ului de dupa nastere, am facut niste eczeme naspa, dar bine ca nu se vad:((((((
asteropi face progrese zi de zi, sunt f mulumita de evolutia ei...a inceput de cand cu diversificarea sa i ff bine in greutate,a facut niste bulanase asa apetisante si un curulet de i le papam toata ziua...vb si tipam cu o placere nebuna, e ffff vioaie(mamaaa sa vezi ce o sa ma mai alerge cand o sa mearga ), a inceput deja sa mearga DE-A BUSILEA inceyt incet, si e asa haioasa cand isi ridica curuletul in sus, ii place sa stea ff mult pe burtica si sa o tinem in brate cu picioarele sprijimnite....ii place la inaltime
acum e la mine in brate si a inceput maraiala ca s=a plictisit la cate shuturi a dat in laptop
inchei aici pt ca nu mai are rabdare
va pupam
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
michelle_sf spune:
Denisa spor la ultimele pregatiri si sa ai maine parte de un botez frumos (de fapt Maya, nu tu ) si stai linistita ca nu ai de ce sa iti faci atatea griji, ai sa vezi ce repede trece si ce moment frumos si inaltator va fi. O caruta de pupici pentru voi
Vio sanatate multa pentru bebitu
Andrei a picat devreme azi, la 8 jumate era deja bait si pus in patut ca ii pica capusorul de somn , era asa simpatic, parca era un mosnegut care motaie pe scaun in biserica
Vroiam sa va intreb, ati dat suc de portocale bebeilor? As vrea sa ii dau un pic lui Andrei, pentru vitamina C, dar nu stiu daca nu ii face rau la stomacel, sa nu il arda... Sau daca stiti voi din ce fructe sa ii fac suculet pentru vitamina C?
Vladi rabdare si tutun cu soacra, oare nu exista la banci asigurare si in caz de socra ticnita? Cum e si pentru incendiu, etc, sa fie si pentru ele ceva, ca tare-s prapastioase, asa-i? Si inca o data sanatate multa lui Floricica mititelul
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
carmickey spune:
creaza dependenta...fac ce fac prin casa si iar vin la calc sa vad cine a mai scris....
va multumesc tuturor de urarile de bun venit...vad ca va cunoasteti de ceva timp fetelor....
bine v-am gasit....
http://bebelina.sunphoto.ro
michelle_sf spune:
Stanucel bine ai venit Incerc si eu sa intru pe linkul de la semnatura ta, dar imi spune ca nu e nici un album...
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE