Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ciao gagici!!! intru si eu rapid sa ii spun Mihaelei LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA !!!.

am citit pe diagonala, sunt varza rau, obosita de abia mai tin ochii deschisi, azi m-am aventurat si am bagat vinete coapte la congelator (cam 20 de kg ca-i iarna lunga si suntem fani ai salatei de vinete ), am copt vinete si pt zacusca (asta n-am facut-o, poate marti, miercuri ...) si ca sa fiu cocosata de tot am pus si niste rosii+ardei la sticle, asta l-am facut repede, ca nu mai tin la dizain, le-am dat prin masina si vrrr la sticle.

si ca sa nu uit pana maine ce-am citit:
ella fata nu ne spuneai si noua ca te-ai tuns lasa ca saptamana viitoare am si eu de gand sa bag foarfeca serios in par si nu va arat, na!

miriaaaaaaaaaaaa where are u????????????????? [freedelia] tuuuuuuuuuu?

vio felicitari pt apartament, maine-poimanine va mutati, stii tu vorba "mult a fost, putin a ramas", bravo, bravo, bravo!!!

vladi sper sa isi revina floricica! cat despre soacra ... cum de ai avut tu bafta de asa exemplar?

alina 2 de-a bushilea zici? bravo, asteropi vrea sa fie shefa de turma hai ca ne da cu flit, mai ales la bebe astia "boshorogi" de pa aici si lenesi nevoie mare, al meu abia ridica de fund in sus si sta pe varfuri, pana o intelege ca trebuie sa se ridice si in maini ca sa se tarasca ... mai are de mancat

michelle fata am crezut ca ti-a pus socra-tu' sechestru pe calculator de n-ai mai intrat pe aici

denisa asteptam poze de la botez

evamika bine ai revenit in peisaj

oana iti bea ericutu' eurespalul? e bleahhh rau ianis tipa de parc ii dadeam carbuni incinsi ... of tare m-am chinuit, si eu, si el ... si nu reuseam de fiecare data

gaby imi era dor de tine

gata, fug la nani, mai palavragim si maine ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

ANDRA vorba vine de-a busilea
ca nu sta exact in 4 labe si sa-si poata coordona bine miscarile.
sa fiu mai precisa...de-a busilea tarat pe coate si fundul in sus

e criminal de haioasa
o iubesc de nu mai pot

va pupik
noapte buna
ma duc la nani

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

ALINA, de la Inglesina l-am luat(de fapt l-am primit)....asta e site-ulhttp://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=55
cred ca Ina are bouncer...eu la ea am vazut filmulet acum vreo luna.Oricum nu o las decat 10-15 min in el...cam de 3 ori pe zi.

EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaLaMoeciuAUG2010#

Mergi la inceput

nu pot dormi....

si ia uitati-va ce caut la ora asta

http://www.youtube.com/watch?v=axOeUBASt7E&feature=related

asta mic e chiar haios

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=ovE5364c5lc&feature=related

Mergi la inceput

am trimis din gresesla

nebun taticul, zau.....dar pustiul se distreaza pe cinste

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=RRIhmhfSl-s&feature=related

inca una si ma duc

asa ca sa va binedispuneti la cafeaua de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Oana, cam asta am facut intre timp. Pup Ericut dragut. Cred ca aveti o gramada de poze noi, imediat ce imi revin cu timpul am sa ma delectez. Sanatate multa. Offffff ce greu trebuie sa fie cu ingeras bolnavior.
Stefi, n-am mai reusit sa te sun, de venit am venit dar intr-o asa repezeala, ca mi-a fost imposibil. Ultima parte a sejurului nostru in Romania a fost tot pe fuga. Pup copii bolnaviori sa se faca bine. Nu intra in panica de fiecare data, sunt foarte puternici copiii nostrii. Doamne ajuta!!!
MIHAELA LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita langa familia ta frumoasa .
Ella
faci ce faci si devii vedeta. si merci iar pentru banculetz.
Offffff ce dor mi-era de voi. Plus ca sunt mult mai calma cand vad ca nu sunt singura cu problema diversificarii. Ca o experienta traita e super ok sa intrupeti si sa o luati de la capat dupa cateva zile, sa fie piureutul mai lichid, dar foarte important sa nu-i dati voi. Lasati pe cineva care nu sta in permanenta cu copilul sa-i dea masa respectiva. La noi merge cu maicamea, care altfel nu prea sta cu ea, insa reuseste s-o faca sa manance ceva supica. Azi i-am dat si eu si a mancat. Dar azi am pus cartof dulce in supica si poate si de aia i-a placut. In rest cu fructele e nebunie mare. Mananca toate fructele, in cantitati mari chiar cu o reala placere. Azi i-am dat compotel de mere si pere, nu a fost chiar incantata. In rest fac niste amestecuri aiuritoare: pruna, para, pepene, sau pruna, piersica para, sau portocala mar pepene, ce mai iurea rau. Si tot constipata e . Am scos complet morcovul si cerealele, de sunt in pana rau cu masa de ora 6 seara. Apropo, as putea oare introduce grisul? mi se pare repede de cand am inceput diversificarea, ca altfel de la 6 luni e ok?

Vladi lasa panica la o parte si fii tu insati. Prostii, stiu cum e!!! Iar faza cu copilul doi la mine nu functioneaza deloc. Sunt 10 ani jumate la mijloc, poate de asta, dar zici ca sunt la primul zau. Doar ca nu intru in panica, insa asta e felul meu de a fi in general. Sanatate multa, iar cu soacra ce sa-ti zic e infiorator, mai ales ca nu poti sa faci mare lucru. E aiurea s-o tai de tot cu ei dar zau ca ti-ar fi mai simplu. Stiuuuuu, nu se poate, era ipotetic.

Denisa sa aveti un botez de vis. urma de cucui si astept poze.

Mai fetelor multi iepurasi bolnaviori pe aici. ce se intampla??

Gata trec si eu la somn ca acusi se scoala mandra. Apropo eu care am dormit nopti integrale pana acum, acu ma trezeste si de 4 ori pe noapte ca vrea apa, suzi, iar pe la 4.30 vrea tzitzi. Pe care n-o primeste pana pe la 6, 6.30, dar pana atunci negociem. Asa ca,,,,, s-au dus vremurile bune. La noi e tot pe invers

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Asteropipan noi avem bouncer l-am luat online de pe Amazon, firma e Tippitoes.

Sanatate tuturor ca ne cam ia raceala pe toti.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Eu, doar ce m-am trezit, intr-adevar m-am odihnit!
Dar de la 7 pana pe la 8 nu a dormit Justina, tb sa scoata aerul..dar dupa aia a adormit imediat.

Ioana se auzea si ea m dvm, dar acum e liniste.

asteropi cand doarme Ioanna, nu dormi tu, iar cand vrei sa dormi nu te lasa ea..
Super filmuletele.

Va dau si o , ca merg si eu sa o prepar.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput