Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 5
dandanaG spune:
fetele harnicutze, am si eu o intrebare
pe unde ati gasit saci ptr vidat, aceeia care merg vidati cu aspiratorul?
am o gramada de hainute care nu-i mai vin si vreau sa le videz sa le pastrez ptr bb 2
anticipat
Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
asa, ca uitasem de vecini, bine ca mi-ai adus aminte nuu..muzica cred ca era soft...s-au apucat de modernizari...dar doar in intervalul 13-17...da..da, am scris bine 13-17...de 4 ori mi-am adormit copilul dupa juam de ora de plans isteric si in 10 minute mai dadeau cate o gaura ceva si se trezea iar copilul urland...si lucrau 10 minute..stateau juma de ora..iar gaureau...am disperat... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Fix asa am patit si eu miercuri.
La un momentdat plangea saracul Teo doar cand auzea bormasina.
Si era treaz.
Eu am mers si le-am atras atentia.
Dar crezi ca am rezolvat?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
O batrana de 70 si ceva de ani(la ea se renova) mi-a zis ca sa-l las sa planga ca i se dezvolta plamanii
I-am spus sa mai citeasca si ea sa vada cum e cu plansu si ca nu are nici o treaba cu dezvoltatul plamanilor.
Auzi sa-mi spuna ea cum sa-mi cresc eu copilul
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj I-am pus in fata lui o jucarie care-i placea mult sa vad cum merge sa o ia Daca se duce in 4 labute Ce credeti ca a facut? a tras cearceaful inspre el pana a ajuns jucarie la el Asta-i smecher ! si mai are o tehnica Se rasuceste de pe o parte pe alta (de pe burta pe spate )pana ajunge unde vrea ,nu merge in 4 labute acum chiar m-am stresat UFF sper ca nu are ceva Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
Asa facea si teo pana acum.
Se rasucea pe toate partile pana ajungea unde vroia
Acum, de ieri se aseaza in 4 labe, nu merge efectiv dar se leagana inainte si inapoi. Acesta cred ca e inceputul.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Cu ce sa incep si eu? Dulcineea daca situatia este atat de neagra de ce nu incerci sa gasesti o solutie sa va mutati in alta parte? Un brat de pt tine sa poti sa treci si peste noile incercari. Ale1212xa de ce nu le-ai spus sa pastreze linistea? Cris_m spor la smotru! Eu ce sa zic....nu stiu daca biocarpetul e de vina dar e clar ca nu-l mai folosesc. Gazela cred ca a plecat daca n-a intrat sa dea cafeaua. Drum bun si sedere placuta la soacra! Acum sa va povestesc si eu de noaptea mea.....trezirile pt titi sunt asa: 12,2,4,6,8,10 mai dese ca atunci cand era bebelusa. Pe la 4 fara a apucat-o un soi de nebunie de incepea sa caute disperata tzitzi la fiecare 10 minute. O mufam, sugea putin, pleca, atipeam si eu, peste 10 minute venea iar cu gura deschisa si limbuta pe afara cautand disperata tzitzi. Partea funny este ca in timpul asta nu deschide ochii asa ca de 2 ori a nimerit cotul in loc de tzitzi si incepuse sa suga. RUGAMINTE: Mamici de pufosi care dorm macar 4-5 ore legate noaptea, ce le faceti? Unde ii culcati, ce le dati sa manance seara? Helpppp ca nu stiu cate nopti de astea mai rezist!!! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Pai ce sa zi?
Teo doarme in patutul lui iar de mancat seara iidau fructe cu cereale si evident laptic.
ale1212xa spune:
stiti cat e ceasu da? ghiciti ce zgomote aud eu acum
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui ale1212xa stiti cat e ceasu da? ghiciti ce zgomote aud eu acum ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Du-te si zi-le
Nu stiu daca rezolvi ceva dar macar incerci
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Du-te si zi-le Nu stiu daca rezolvi ceva dar macar incerci Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
pai pana ajung eu la ei termina
ca asa fac..10 minute lucru juma de ora pauza...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Deci fetelor cred ca fiu-meu e vegetarian. Nu vrea carne si ou deloc. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
are timp sa devina "carnivor"
mami de Radu si Alex
asa creste Alex