Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 4
bubu_bu spune:
miremia multumesc ca te-ai oferit...acum eu stiu daca se vad?...daca nu atunci am sa te rog sa ma ajuti
iulenca spune:
Neata fetele.
Miremia e ok Zyrtecul pentru delfitza. Si Vladimir a luat tot asa cate 3 pic aproape o luna.
Vi4i te inteleg perfect. Nu detaliez acum dar noi ne-am mutat de curand in apropierea socrilor si avem de vreo 3 luni niste discutii si scandaluri pe tema cresterii copiilor in special de m-am saturat. Si eu ziceam in trecut ca nu am probleme cu ei. Nu neg faptul ca ne-au ajutat, ne-au fost alaturi si le-am multumit mereu si am apreciat dar asta nu le da dreptul sa se bage in modul in care ne crestem noi copii. Partea buna e ca eu nu prea tin dusmanie si suparare ca altfel pana acum ori noi ori ei ajungeam la nebuni. Am auzit niste cuvinte si niste vorbe urate pe care nu credeam ca le voi auzi vreodata. Chiar daca la nervi spui multe eu sunt de parere ca ar trebui sa ne mai cenzuram ca altfel nu ajungem nicaieri. Anyways cunosc cum e sa fii mama denaturata, care nu are grija de copii, care nu are inima, care vrea sa isi lase copii sa sufere, care nu ii trateaza de boli (inexistente) si sotie la fel de rea. Problema e ca oricat ai fi de nesimtitor chestiile astea te afecteaza, am avut si inca am probleme si cu sotul pe tema asta. El normal ca imi ia apararea dar cand auzi de la ai tai de 1000 de ori anumite chestii te mai si indoiesti si asa apar discutii. As putea scrie pe tema asta foiletoane dar ......
Tu imi pari asa draguta si plapanda. Cred ca e asa cum zicea cineva mai devreme, vor sa te manipuleze, sa aiba ei controlul sa traiasca ei viata voastra. Din pacate oamenii cand imbatranesc daca au fost rai o viata se inraiesc si mai rau.
BB Vladi a mancat bineeee mere cu prune si scortisoara asa compotel si acum a adormit in scaunul de masa. E mortal. L-am lasat pe spate ( ca se poate - s-au gandit astia la toate) si il urmaresc ca nu e legat cu hamurile si nu vreau sa faca buf.
Va pup.
mamidepuiuti spune:
neata la amiaza ,dar acum am apucat sa scriu...
miremia ,multa sanatate sa aveti!
imi pare rau de noaptea nedormita
nu am "retzeta",dar azi noapte a dormit de la ora 21 pana la 5,cand s-a trezit pt tzitzi si apoi iar somn pana la 7.30
cris m ,mai potzi??? succes la curatzenie,harnicutzo!
bea,ii tzin pumnii surorii tale! DD sa fie cu ea si sa poata tine sarcina aceasta!
sumudica,sa fii cuminte azi la intalnirea cu ariana,da?
vegheaza soacra din umbra
bubu,abia astept sa vad pozele
blue_flower,felicitari pt dintisor!
dulcineea,multe si multi
noi suntem langa tine!
plateea,bafta la examene!
decenuela ,drum bun spre soacra si inapoi
cris d,ma bucur ca s-a rezolvat cu tzitzi
simplicity, sa treaca oboseala mai repede
lorex,am vazut minunatziile de filmuletze cu bobitza
si am vazut si ochiosul anei_g
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
dandanaG spune:
si noi pe aici dar eu mai greu cu recuperatul
nu stiu cum face cris_m si eu nici nu fac atata treaba
zilele astea sunt plimbareata
ieri am fost in mall si azi mergem la baby boom
vreau sa-i iau o gecuta de toamna - iarna
toti pufuletii
Dana, mami de Dragos Andrei (27.12.2009)
poze
rox_y spune:
Bubu
foarte frumoase pozele, si melodia de pe fundal. Si frumoasa ai fost tu.
31.12.2009 Roxi de Diana
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex adina, ai pm tocmai ce-am pus si eu poze noi! lucia, cum reusesti sa faci pozele alea cu torturi cu teo lg ele...ca iuria numai sa-si bage mainile in tort vroia...ce poze...trebuia tinuta de maini _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Salutari fetele
Lorex si teo are tendinat ade a baga mainile in tort.
Incerc sa-l pun cat mai departe de tort si sa-i atrag atentia cu ceva.
Daca observi pana in final isi baga si mainile in tort
micki_mica spune:
cat ne facem siesta ma gandeam sa va prezentam meniul zilei
8: cereale (de dimineata) cu lapte 200 ml
11: mar+nectarina+branzica+biscuiti 150 ml
14-15: piure (morcov+patrujel radacina+ceapa+dovlecel+cartof) cu ficatel 120 ml
17-18: iaurt 120 ml
21: cereale (de noapte) cu lapte 180 ml...
apoi toata noaptea pana la 7 dimineata LM, la culcare si la cerere
iesim la aer sa ne inveselim de la soare
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
AMR 5 pan'la nunta
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex LML ALexandra!!! ca am ramas datoare dulcineea...ce s-a intamplat? xela, wb oani, good to see u miremia, multumim de cap nou am pus filmulete noi: unul cu feederul, unul cu primul contact cu tarcul...si inca unul http://family.webshots.com/album/578506308EgHdaH _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Lorex la noi cu feeder-ul e alta poveste
E mai interesanta de baga t in gura partea pe care tre s-o tinem in mana.
In schimb ii place foarte tare sa manance para de la mine din mana.
Din para intreaga rascaie cu dintisorii si se rup bucatele minuscule.
Dar e fericire ce e pe el.