Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

CRIS MARIO!

SANATATE, FERICIRE, ARMONIE, PACE!
alaturi de cei dragi, ofc!

www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s" target="_blank">FOR YOU

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Alexutzza,tot desface cadouri...

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

am facut si noi analize. ne-a dat pediatra ca sa vada daca ne da fier. sanatos tun, fierul OK, 8100 gr si un frumos de nu se poate . trebuie neaparat sa-l inregistrez cum se bucura cand intru in camera, cred ca ma iubeste .

nu-i place nimic blenduit si pana sa descopar asta ce lupte am mai tras . mesteca de mori de ras.bine ca nu am investit in mixer. si am reusit sa-l fac sa manance cu pofta si legume. secretul: multa dragoste in mancarea preparata special ptr el. azi a mancat mazare cu carne de vita fiarta si blenduita, buna rau . e f clar ca la al 2 lea m-am mai relaxat si incalc multe reguli (i-am dat ocazional paine, supa de la noi cu sare, pufuleti o data, mamaliga cu sare de vreo 2 ori, paine cu unt si dulceata ca mancam eu si tragea de felie si tare i-a placut , mama loca sunt eu si unde sunt ooole ptr mine ?)

in alta ordine de idei luni incepe A gardinita si nu mai pot de emotii, of ce fata mare am

nu am mai intrat ca m-am apucat de marea curatenie (cred ca sa-mi mai abat gandurile) si am luat fiecare sertaras si fiecare lucrusor la mana. nu am terminat decat

DECI, ma doare capul! dar imi tin ouale pt fiica-mea

succes domnisoarei A. la gradi! tre sa stea tati cu pushca la usa clasei la cat e de frumoasa si cocheta!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ana...imi era dor de ochii lui Stefan

cris mario, merci ca mi-ai atras atentia, eu nu m-am gandit ca poate da cu capul. azi m-am dat mare la sot ca si cum era ideea mea

ma bucur ca te-am ajutat si mai ales k nu te-ai supi pe mine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

cum sa ma supi?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

LMA Cris.m, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai multe bucurii de la copii!..........22 de ani....eu deja ma simt batrana (la 25...)

apropo, am ramas socata sa aflu ca asistenta pediatrei lui stefan are 35 de ani, naste prin cezariana din cauza asta, cand eu ii dadeam maxim 27-28........sotu chiar 25....in fine, asta asa, off topic...

am avut o noapte buna, fata de altele, simt ca am dormit ceva mai mult/mai bine. asta mic nu s-a frichinit/foit/scancit in somn de trebuia sa stau eu de veghe la fiecare sunet.....cam asa au fos noptile in ultimul timp....nu stiu de ce.....gaze pe burtica....nu stiu......

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata fetele!
Dulcineea doar una isi face somnul. A fost mai ok noaptea trecuta, imi amintesc doar 4 tzatzaieli.

La multi ani Cris.m!
Sa fii fericita alaturi de frumoasa ta familie!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt raspunsurile referitoare la curatat covorul si Zyrtec.

Sa aveti un weekend minunat!

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Mandruta ma buucr sa aud ca sunt toate bune si ca tati se descurca.
Am vazut poze cu Cristi, este o dragalasa. Seamana f tare cu tati dar intr-o poza mi se pare ca seamana perfect cu tine.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Eu tot astept sa se trezeasca matza sa mi-o iubesc dar parca nu prea vrea sa faca ochi. Curatenie nu pot sa fac pt ca mi-e frica sa nu-mi cada din pat daca se trezeste si eu nu-s aici......asa ca browseresc de zor.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Xela si succes puiului cel mare la gradi!

Lorex LMA pt DC. Intrebare indiscreta....ce faceai acum 5 ani pe dc? Si Mara se joaca cu snurul de la aparatoarea de patut, e fascinata sa traga de el, sa-l suga.

Am vazut si poze cu Yannis de al3csa, s-a facut mare.

Alexutzaaaaaaaaaaa!!

N-am putut sa vad poze de bubu.

AMR 6 kg

Mergi la inceput