Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_mario spune:
dulcineea multam de cofe
alicredo...dupa ce incep baietii sc si gradi,revin la activitatea mea ....adik sa va plicti pe forum toata ziua.....
cris_mario spune:
astazi e ziua mea....tananananaaaa .... am luat-o razna ... mai bn sa fac cinste (am implinit 22 ani !!!!!!!!!!
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario astazi e ziua mea....tananananaaaa .... am luat-o razna ... mai bn sa fac cinste (am implinit 22 ani !!!!!!!!!! Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
La multi ani, multa fericire, sanatate si bucurii alaturi de familia ta.
31.12.2009 Roxi de Diana
rox_y spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata fetele ! Vad ca nimeni nu da cafeaua,o dau eu ca am avut o noapte a la jiji O ulcica plina de cafea aburinda Weekend minunat ,verever iu ar ! :D Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
multu de cafea..si noi tot noapte a la jiji raportam.noi mergem la bunica mea dar ne intoarcem diseara.
week-end frumos!
31.12.2009 Roxi de Diana
bubu_bu spune:
Neata fetelor!dulcineeaoff ce buna e cafeaua eu chiar beau...chiar am nevoie....nu din cauza de copil...am dormit cu el in pat si nu s-a mai trezit deloc pana la 7 de la 9 ....se pare ca simte nevoie sa ne aibe aproape si noaptea....mie imi convine ca il tot mangai dragalesc...invelesc....ne tinem de manuteasa in somn....dar m-a durut o nenorocita de masea....nu a cedat la medicamente si din ora in ora luam cate o dusca de tuica tineam cateva minute si o scuipam si ma tinea amorteala cam o ora...offf ce noapte...brrr aici nu avem dentist pana luni...sper sa rezist
mandruta asa e cea ma frumoasa poza e cea cu raul la nuntama bucur ca nu iti este asa greu cu serviciul
este acolo la transfer un scris mic sa vezi pozele cu vlc si il puteti da jos de acolo....incercati asa...deocamdata poze nu am decat astea....dureaza foarte mult prelucrarea lor....am sa mai pun cand le primesc.
cris.mario la multi ani!!!!
lml alexandru lucian de roco1617,marcu de satulica
o zi frumoasa sa avem!
xela_07 spune:
cris.mario LA MULTI ANI!!! multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!
22 ani a trebuit sa ma uit in urma sa vad daca glumesti, ei bine nu glumesti ... tinerica, tinerica ... cati copiii mai vrei sa faci ?
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui cris_mario astazi e ziua mea....tananananaaaa .... am luat-o razna ... mai bn sa fac cinste (am implinit 22 ani !!!!!!!!!! Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
22 de ani ??????????????????????? esti jignitor de tanara
LA MULTI ANI ! Sanatate multa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Pe DecenuEla,nu o pun absenta ca e la socrela,dar restul fetelor ? Unde sunteti ? Miremia,si delfinita isi fac somnicul de frumuseteHmm
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Pupam nora Cristi,frumusica si cuscra harnicuta !
Bea,ce mai face?
mami de 2 ochi albastri