Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

iote na ca aparui
la cate absente exmatriculam?

ma uitam ca eu am facut saptamana trecuta 5 ani de DC...

alicredo, o sa-mi fac curaj...dar nu inca
merci

noapte buna!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

am facut si noi analize. ne-a dat pediatra ca sa vada daca ne da fier. sanatos tun, fierul OK, 8100 gr si un frumos de nu se poate . trebuie neaparat sa-l inregistrez cum se bucura cand intru in camera, cred ca ma iubeste .

nu-i place nimic blenduit si pana sa descopar asta ce lupte am mai tras . mesteca de mori de ras.bine ca nu am investit in mixer. si am reusit sa-l fac sa manance cu pofta si legume. secretul: multa dragoste in mancarea preparata special ptr el. azi a mancat mazare cu carne de vita fiarta si blenduita, buna rau . e f clar ca la al 2 lea m-am mai relaxat si incalc multe reguli (i-am dat ocazional paine, supa de la noi cu sare, pufuleti o data, mamaliga cu sare de vreo 2 ori, paine cu unt si dulceata ca mancam eu si tragea de felie si tare i-a placut , mama loca sunt eu si unde sunt ooole ptr mine ?)

in alta ordine de idei luni incepe A gardinita si nu mai pot de emotii, of ce fata mare am

nu am mai intrat ca m-am apucat de marea curatenie (cred ca sa-mi mai abat gandurile) si am luat fiecare sertaras si fiecare lucrusor la mana. nu am terminat decat 2 camere, deci mai am de lucru

miremia - si noi tot f des noaptea, as putea spune ca se trezeste din ora in ora, dar nu sunt sigura ca nu ma mai uit la ceas . ma gadesc totusi ca daca el se culca la 9 si eu la 11 si pana atunci are 2 treziri si dimineata sunt zombi, e clar ...
cum sa nu mai rezisti? trebuie sa rezisti ca nu ai incotro. eu ma tratez cu mult dulce, si uite ca rezist
multa sanatate sa fiti cat mai repede la forma maxima!!

dulcineea/vi4vi - astia sunt (parinti/socri) cu astia defilam. daca e posibil sa nu fie treaba amestecata (adica sa stati cu ei) e solutia ideala. in rest ... trebuie sa-i respectam ca sunt ai nostri rai sau buni.
vi4vi, sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar cred ca aia cu painea a fost picatura care a umplut paharul ca doar nu i-au dat otrava. oricum eu zic ca de dragul celui mic trebuie sa treci peste, sa incerci sa te vezi cu ei cat mai rar dar sa-i permiti copilului sa petreaca timp cu bunicii totusi. parerea mea

simplicity - bine ca ati ajuns cu bine si ca s-a rezolvat si problema cu laptele. un motto ceva? tare imi place ideea .

ale1212xa - cand era de zgomot eu ma duceam peste ei si-i amenintam ca le pun copilul in brate . merita sa incerci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ati observat ca dupa ce zic noapte buna ma intorc ca mai am ceva de spus?

azi am studiat carti privind diversificarea
carti primite pe mailul comun
unele le-am inchis repede ca aveau prea multe dume (sau altfel spu informatii cu care nu eram de acord deloc)

iar unele mai bune si care raspund la unele intrebari care s-au pus pe forum de catre unele dintre voi

pe cea care o consider f buna, la obiect si usor de citit o trimit pe mailul comun, ca sa nu o mai cautati printre vechile mailuri!
k?

_

_

Mergi la inceput

ayanna - mai ce frumoasa e Daria si ce mare s-a facut

ratusca
- sa inteleg ca v-ati destrabalat, ati fost in concediu?

bubu - nu am reusit sa vad filmuletul si atre vreau sa te vad si eu mireasa. nu ai si poze separat? mereu ma gandeam ca nu ne-ai pus nici o poza cu tine mireasa dar nu am vrut sa insist ca m-am gandit ca asa ti-ai propus tu.

lorex - ce tare e bobitza in filmuletele alea

plateea - imi place la nebunie poza aia cu piciorusele pe nisp. care a fost artistul, tu sau sotul?

gmilady - cum au fost primele zile departe de bebe X?

Mergi la inceput

NB fetele ca cine stie ce mi-a mai pregatit juniorul . mi-am terminat si paharul de vin, mi-am luat si portia generoasa de dulce, sunt pregatita ptr orice oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna seara!

Ma bucur ca va citesc, imi pare rau ca nu am timp sa tin pasul cu voi.
Noi suntem bine, raportam un succes la preluarea atributiilor de catre mama de schimb, adica tati. Am inceput serviciul, totul e ok, nu e asa complicat. Ma gandesc mereu la ea, dar nu cu teama, am incredere in tati, ci pur si simplu mi-e tare dor.
Pe de alta parte, tati are grija sa nu ma plictisesc. Azi am copt vinete de cand am venit de la servici, si cica mai aduce un sac. Deja nu mai simt buricele degetelor. Prin urmare, toata iarna o sa mancam gem, compot si vinete!
Am pus si noi niste poze.

Chiar daca intru mai rar, promit ca nu va parasesc!

Cat despre mancare, mananca bine cam orice, si destul de multicel. Dar nici ea nu prea se omoara cu carnea. Am observat ca avem gusturi comune. Nu ne place la niciuna dovlecelul si pepenele galben, si carnea mai putin.
Azi a papat supa de pui cu turnatei. A fost foarte buna (dupa spusele lui tati!).

Mergi la inceput

Buuuuuuuuuuuuun! Cand am venit eu ati plecat voi!

Mergi la inceput

Atunci va pup pe toate! Noapte buna!
Am vazut poze cu pufuleti si o miresica. Nu-mi vine sa cred ce copii frumosi avem.... sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc!
Cat despre nunta lui BUBU... e un moment unic. Cea mai frumoasa poza e cea in care apare si pufuletele (parerea mea!). Sa fiti fericiti multi ani de acum inainte!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetele ! Vad ca nimeni nu da cafeaua,o dau eu ca am avut o noapte a la jiji O ulcica plina de cafea aburinda Weekend minunat ,verever iu ar ! :D

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ana...imi era dor de ochii lui Stefan

cris mario, merci ca mi-ai atras atentia, eu nu m-am gandit ca poate da cu capul. azi m-am dat mare la sot ca si cum era ideea mea

_

_

ma bucur ca te-am ajutat si mai ales k nu te-ai supi pe mine

Mergi la inceput