Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Eu nu am gasit biscuiti fara gluten Am gasit doar de aia de la 8 luni in sus Daca-i cumpar din aia simpli de la alimentara,are ceva ? Cica citeam ieri undeva ca de aia se dau pere Wiliams la copii ca au cel mai scazut continut alergen Cum la noi nu cresc pere Wiliams ,eu i-am dat de a noastre ,de vara si nu are nici o pb Sunt mama loca?

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Eu habar nu aveam de asa ceva .. eu i-am dat pere de vara normale si nu a avut nimic.
Biscuiti ii dau din aia cu banane care sunt special pt copii si cred ca au si gluten. Cica glutenul se poate da de la 6 luni.
Deci ... NU esti mama loca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Sa se trezeasca copilul sa ma duuuuuuuuuuuuuuuc ca nu mai suport !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

hop si eu!

in sfarsit mai calda vremea, asa zic si eu....

lucia, nici al meu nu accepta carnea la inceput. incearca sa ii amesteci putin cate putin in piureul pe care deja il place si asa poate reusesti sa-l "corupi".

lorex, legat de bobitza, cuvintele sunt de prisos. ai fata mare deja!

pentru cine se plangea ca al ei baiat nu sta/merge/pedaleaza etc, ei, nici al meu nu e mai breaz, dar stiu ca fiecare are ritmul sau. stefan are 7 luni jumate si nu sta singur in fund, inca. dar e pe drumul cel bun!

pere tot din astea "obisnuite" i-am dat, chiar si pere argentiniene...

apropo de biscuiti, tocmai am terminat o cutie de la nestle si tare ma bucur ca sunt groaznic de dulci, nu stiu cum aproba cineva responsabil asa o cantiate de zahar. bine, cu toate astea eu am dat la copil.....dar nu mai fac si nici aia simpli de la alimentara nu cred ca-s mai breji. prefer sa ii fac eu, fara zahar, fara sare, sa stiu exact ce ii dau copilului.

ail bi bac!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ana...imi era dor de ochii lui Stefan

cris mario, merci ca mi-ai atras atentia, eu nu m-am gandit ca poate da cu capul. azi m-am dat mare la sot ca si cum era ideea mea

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:

cum monologam pe aici,m-am gandit sa ma apuc de altceva Giciti ce fac acum ? caut joburi dincolo Mi-e teama sa mai incerc iar dar macar ma informez

mami de 2 ochi albastri

aha!!! deci exista o solutie sa pleci din casa aia, veeeezi?!! cauta, cauta si bafta, iti doresc sa gasesti cat mai repede ceva bun!

Citat:

Eu nu am gasit biscuiti fara gluten Am gasit doar de aia de la 8 luni in sus Daca-i cumpar din aia simpli de la alimentara,are ceva ? Cica citeam ieri undeva ca de aia se dau pere Wiliams la copii ca au cel mai scazut continut alergen Cum la noi nu cresc pere Wiliams ,eu i-am dat de a noastre ,de vara si nu are nici o pb Sunt mama loca?

mami de 2 ochi albastri

si eu i-am dat pere de la tzara, curate, nestropite, nepoluate, f bune au fost! [;-)]

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am mai pus niste poze din vacanta.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

f faina aia cu tati in umbra

si v-ati dat in leagan!!! si eu cat mi-am lungit gatul la ele, s-o dau, sa n-o dau...cred totusi ca e prea mica inca..

_

_

Mergi la inceput

bobitza mea e fascinata de un shnur gros de martzisor! doar e de-al ei
sta in fundulet, cu jucarii de jur imprejur si e concentrata pe shnur...
de cand astept imaginea asta
o ador!
nu-mi pot lua ochii de la ea...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

sunteti dragute fetelor pentru urari si complimente!ma duc sa-i fac la dragalici baita!noapte buna pufi si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bubu inca o data casa de piatra.f frumosi ati fost!

cris.m cand termini cu toate sa te avem din nou pe net activa?

pana cand a zis decenuela ca sta in holiday?

dulcineea vai vai biata de tine! si zici ca inca mai rezisti? dau si eu un borcan de miere sa o mai indulcesc pe mama ta si noi suntem exact in faza in care sunteti voi cu miscarile...adica nici noi ...in afara de rostogolit nu facem nimic altceva...mai asteptam

iulenca
imi pare rau ca ai avut si tu probleme

tomaca ce bb papacios ai tu acolo

lorex...eu am pastilofobie de cand mii s-au topit in gura ca aaveam febra 41,dar cica e important sa invete sa mestece,mi-a fost friica si mie pana de curand cand i-am dat biscuite...am zis ca daca se ineaca il intorc cu capul in jos...dar spre uimirea mea ..il rupe...il mesteca , inmoaie si abia apoi inghite...la 2 biscuiti si inneaca o data...e ok....vecina care sta perete in perete cu mine,...si acum ii face la fata mancarea cu blanderul , si are 2 ani in oct...cica nu stie sa mestece....si daca ii da ceva ,tine numa in gura....asa ca... curaj

revin sa va spun noapte buna mai tarziu

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Rusinica !
va pun absente,fetele !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput