Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 5

AlexaM spune:
Mersi Lumi de intrebare, burtica e ok...creste...repede. Nu am timo sa ma gandesc prea mult si ma ia prin surprindere cat de repede trece timpul. In afara de niste dureri de spate care au venit mai puternice si mai repede decat cand eram insarcinata cu Matei e totul ok. Bebe e bine. In 2 saptamani merg la morfo de trimII.
Matei arata burtica si zice ca e bebe si o pupa. A vazut niste bebei mici de care era fascinat...se uita la ei zambind...de langa carucior, insa nu stiu daca intelege ca unul asa e la mami la burtica...
Imi e teama de cum va fi dupa nastere, cum va reactiona. Sper sa am doar cele mai bune reactii pentru amandoi...
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+

luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro lumi mersi ![]() ![]() ![]() _ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
le-am sters, erau pe webshots, pe contul comun. acum acolo mai sunt doar cele de la ferma animalelor. toate pozele mele/ale hunilor sunt insa pe shutterfly, private, iti trimit PM cu parola, daca vrei.
pup
Ceata lui pitigoi: Luminita,

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

luminita2008 spune:
alexa, va fi bine, Matei e un copil intelegator si istet, se va prinde repede cum stau lucrurile si cu siguranta il va iubi mult pe fratica. despre tine, nu-mi fac griji nici pe jumatate:)
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

AlexaM spune:
citat din mesajul lui luminita2008 alexa ![]() Ceata lui pitigoi: Luminita, ![]() ![]() "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |

Ai gasit bona?
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si

gaia.nevia spune:
La multi ani, Monyca!
Babymom, nu stiu de alocatie complementara, stiu doar de supliment cand se intoarce mama la serviciu inainte sa implineasca copilul 2 ani, are dreptul la 100lei/luna...
Spalat pe dinti, Radu zilnic, de dimineata, Dorel mai din doua in trei, nu stiu ce are de o vreme ca nu prea mai vrea sa se spele (deloc).
Pasta de dinti, intai am folosit Nenedent, apoi am trecut pe Colgate 0-6.
Radu nu se spala fara pasta, e mortal, se urca pe scaunel si arata cu degetul "ieieia!" (adica peria). I-o ud, i-o dau, si sta cu ea in mana si cu degetul intins spre raftul pe care sta pasta de dinti, pana ii pun pe periuta si se spala.
In contiuare nu vorbeste mai nimic, ieieia cu diverse accente inseamna si peria, si cerealele, lapte este apli, caun este scaun... soli sunt aerosoli ca din asta facuram la greu in ultimele zile... si cam asta.
Vai este tramvai.
Cred ca o sa insist pe langa logopeda de la gradinita sa se uite putin la el, toate sunetele pe care le scoate sunt foarte guturale.
In rest, catzarici cocotzici, e plin de zgaibe si vanatai, si ultima noutate este ca a invatat sa pupe, frumos, din buze tuguiate, cu cum facea inainte ca venea la mine cu gura cascata si limba atarnand ca un catel.
Aseara a sarit de pe canapea si a dat cu capul de o margine si are un ditamai cucuiul in frunte, cu pielea taiata, si o vanataie...

mamidestefan spune:
Mulumesc mult pentru raspunsurile legate de SLANIC...chiar mi-au fost utile. ...

mamidestefan spune:
citat din mesajul lui luminita2008 poze nu ne arati si noua de pe meleaguri italiene?? Ceata lui pitigoi: Luminita, ![]() ![]() "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
din lipsa de timp..le-am pus doar pe facebook..se incarca destul de repede...si poze..si filmulete...
daca ai cont le poti vedea acolo..
mi-am propus sa fac si un montaj..dar o sa imi ia ceva timp asta

babymom75 spune:
Despre alocatia complementara, am aflat si eu abia acum si nu stiu detalii. Credeam ca stiti voi mai multe. Fata care ma ajuta cu curatenia are si ea un bebe de 7 luni si a venit la mine cu hartiile date de ASCO sa o ajut sa le completeze, tocmai in vederea obtinerii acestei alocatii complementare.
Cica legea aceasta e de multa vreme, nu e recenta. Suma alocata ar fi de 50 ron/luna si se acorda tuturor copiilor.

Nocom spune:
Neata,
Cafeluta calda si un pepsi receeeeee
!!
La Multi Ani, Irina Alexandra!!!!
Sa-ti dea DD zile senine si noroc in viata!!!! Clau_geo La Multi Ani, ANDREI TUDOR!!!
Sa fii sanatos si voios, sa ai o copilarie minunata si o viata lipsita de griji!!! Dya La Multi Ani, c_valy!
Sa fii sanatoasa si fericita! Nu ai mai dat de mult pe aici? Cum mai e Luca?

claudinna spune:
hello!
multumesc de , doamna Nocom!
Monica
Andrei
Irina
]
Vali
sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti sanatosi!