Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

Noi, tot un singur somnic avem pe zi, intre 1 si 3 ore
De spalat pe dinti ne spalam cu nenedent mie rusine sa spun ca o data la 2-3 zile ca nu vrea in fiecare zi, de altfel si eu ma vaitam ca sau cam ingalbenit dintisorii

DIMITRI SI SEBI SA CRESTE-TI MARI, SANATOSI SI CUMINTI

mimiho de unde ai luat masina de paine si cat ai dat pe ea??

ange bineinteles ca va ve-ti descurca, iar rudili sa-si mai vada si de problemele lor

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ziua buna,

Monyca!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta minunata!

Cum e viata in 4? S-a mai acomodat Eva cu fratiorul?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

nocom, hunii au un singur somn pe zi de pe la 1 an si 1 luna. adorm in jur de 12.00 si dorm 3-4 ore daca sunt acasa. la cresa dorm mai putin, in medie 2 ore. de spalat se spala cu nenedent. zilnic, mai mult seara. ca si Alexa, avem un ritual, ne spalam cu totii (ne inchidem in baie altfel Edi fuge cu periuta), dar merge f bine.

lidia, nu stiu ce sa-ti spun despre cazare la Slanic P, ca noi n-am apucat sa ne mai cazam acolo. nu facusem oricum niciun fel de rezervare inainte, intrucat ne-am hotarat in ultimul moment sa plecam, hunii erau muciosi (nu ca acum n-ar fi). am ramas cu un gust amar la prima vedere, in afara de salina nimic nu m-a atras (desi n-am vizitat-o, erainchis, am ajuns lunea), n-aveam nici pe unde sa ne plimbam cu hunii. e drept ca n-am stat mult sa caut, prima impresie mi-a zis s-o iau la fuga spre Busteni.

poze nu ne arati si noua de pe meleaguri italiene??

anca, sanatate multa!

alexa, daca zici ca si salina de la Slanic nu e ok, apoi chiar c-am luat o decizie buna!
cum e burtica?
nu stiu nimic de vaccin.

oana

un vot si de la noi ptr Septilin, si anul asta tot cu el vom merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

kllemi, de la domo, philips 4090/90 ... parca asa ceva, 584 ron - comandat online

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi inca in mutari, in curand nu voi avea net pina ne conectam din nou.
N am apucat sa citesc, sper ca sunteti cu toti bine

babytza in gand bun pt tine, fi puternica , te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! Ne mai stiti? ne mai primiti?
ne-am intors si noi de prin concedii, am reinceput serviciul intr-un ritm infernalsi in rest tot la fel

Vreau sa urez si eu la multi ani tuturor boboceilor care au facut 2 anisori Fetelor avem copii mari deja

Andreias este tot mai scump pe zi ce trece, vorbeste tot mai bine si mai mult si deja putem intelege foarte bine ce spune...o sa va pun si un filmulet sa vedeti dar deocamdata nu pot sa-l descarc de pe camera

Intre timp va arat cateva poze de la mare...dupa ce va uitati o sa imi fac albumul privat pentru ca nu vreau alte probleme

Mergi la inceput

f faine pozele, andy_g!!! ce mare a crescut puiul! sunteti o familie f frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lumi mersi am citi ca si tu ai avut poze de la mare si de la munte... unde le pot vedea si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

LA MULTI ANI MONYCA C!!!

Cum te descurci cu buburuzele?

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

La multi ani sarabtoritilor! Le doresc tuturor micutilor sa li se intample numai bucurii si ghinionul sa-i ocoleasca!

Noi ca de obicei in criza de timp, citesc pe apucate scriu si mai pe apucate.

Nocom, Lucia doarme doar o data pe zi intre 30 si 90 min. Seara la 20-20:30 e in pat si doarme pana dimineata la 7-7:30 cu o trezire de pipi peste noapte. In total doarme cam 12-13 ore pe zi. Deci tot respectul pentru cele 15 ore ale voastre! Stefan nu doarme deloc la pranz, programul nocturn fiind acelasi ca al Luciei. Pasta de dinti noi folosim Putzi ca le palce gustul si pentu ca a iesit foarte bine la testele privind continutul.

Si in incheiere doua povestioare amuzante cu Lucia:
1. ne uitam printr-o carte cu diverse animale in diferite posturi. La un moment dat era o gaina colorata si infoiata careia nu stiu din ce motive autorul a vrut sa-i sublinieze ciocul. Lucia se uita prin carte si imi arata ce stie ea de acolo. Deodata zice: "uite mama! papagalul gras!"
2. nu stiu de unde dar i-a intrat in cap ca ea stie culorile dar nu le stie, stie doar cuvintele care denumesc diverse culori asa ca foarte des ne trezm in situatii de genul: "mama vreau masina aia galbena!" iar eu ma uit nauca pentru ca ea imi arata spre niste masini dar nici una nu e galbena si incerc sa-i spun: "uite Lucia asta e rosie, asta e verde si asta e albastra. Pe care o vrei?" "pe aia galbena" vine raspunsul. In fond si la urma urmei fata are dreptate: numele culorilor sunt de fapt o conventie de-a oamenilor asa ca ea isi ia dreptul de a redenumi culorile.

Va urez un week-end frumos si o saptamana usoara! Numai bine, tuturor!

Mergi la inceput