Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 13
aly_c20 spune:
Buna,...am revenit!
La multi ani, Bianca!
Rox
,fii tare...imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea incercare!
Multumim tuturor pt urari
!
Da,puiul e mare, are doi anisori! Sa ne laudam un pic (banuiesc ca mai sunt si altii ca noi):nu mai face in pampers de la 1 an si 8-9 luni,numaram pana la 6, cunoaste vede, abatru,baben (galben), caliu (portocaliu), mos(mov),aro(maro).Ii plac desene animate Mimi Mausss (Mickey Mouse), Yacari,tenu pumas (trenul Thomas).Sebi vorbeste destul de bine....il intelege cam toata lumea.
AAAA..si ceva ff important. Ii iubeste pe Cuca(Lucas) si Babi (bitza-Gabi).Pe 1, de ziua lui Lucas,a vrut sa dea el cadoul lui Lucas...o punga in care ar fi incaput si el...i a dat cadoul. i a zis "Muti ani" si i a dat un pupic dulce!
In parc, Sebi ilia de manuta pe LUcas sa mearga impreuna si ii zice "nu aiegam (alergam)".Lucas nu are stare...probabil va face sportde performanta
.Cand lucas plange,ii zice "nu pange Cuca...pupu", si i da pup.Va mai poate povesti si bitza cum interactioneaza ei :P!Doi dragalasi!
Eu am inceput servicul de vineri...m am acomodat destul de repede, dar am avut niste emotii...sefii mei ar fi vrut sa mi dau demisia, dar eu nu si nu...le am propus sa merg juma de norma...sa mi amintesc cum stau lucrurile si in acelasi timp sa mi caut si altceva...au acceptat pt ca le am zis "sunteti obligati sa ma primiti si nu aveti voie sa ma da ti afara, timp de 6 luni
".
Va pup...si sper sa intru mai des de acum,pt ca am revenit in Iasi!
gaia.nevia spune:
La multi ani, Biencut mic si scump!
La multi ani, Alexandru! 
Va saluta doamna varza... ca asa am ajuns...
angelynna82 spune:
hello,
Baincu si Alexandru 
Nocom, Clau_geo multa sanatate puiutilor 
Aly_c un scump Sebi, ni-l arati si noua? 
Ada cum mai sunteti? 
Felicic eu ii zic Crinei ca nu e voie pentru ca... sau pur si simplu nu are voie. Chiar daca plange pret de 2min de ma scoate din minti. 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
gaia.nevia spune:
Feli, eu abia dupa ce s-a nascut Radu am aflat ca cine zice ca poate sa suporte copilul sa urle 3-5 minute dupa ceva.... nu l-a cunoscut pe Radu...
Are copilul acesta un anume urlet care ma scoate din minti, pur si simplu nu il suport plangand. A cazut zilele trecute si a dat cu teasta de o muchie, are un cucui verde-galben cat un ou, a plans mai mult de 30min continuu, cred ca a fost cea mai cumplita experienta auditiva pe care am trait-o. Si plangea la mine in brate, ca doar nu era sa-l las singur si sa ma ascund undeva...
Noi de regula rezolvam orice conflict in max un minut, ca mai mult de atata nu rezist eu. Ori ii dam ce vrea, ori ii distragem atentia, facem galagie, muzica, orice numai sa taca. Acuma si el e baiat finut, ca nu plange la fel chiar din orice... de regula cand se joaca in picioare cu Dorel are alt plans, de unde imi si fac o idee despre cat de serioasa e treaba si daca trebuie sa intervin.
andy.p spune:

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Neatza,
Laura multumesc de cafea, tare buna, dau si eu 
Nocom cum mai sunteti? 
Monyca_C imi imaginez ca e tare greu cu 2 copilasi mici, nu ai putea gasi pe cineva sa va ajute? Macar cateva ore
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 La multi ani tuturor boboceilor si mamicilor lor!!!! clau_geo: sa-ti traiasca fata ![]() ![]() daca te intorci la munca trebuie sa faci o cerere de incetare a suspendarii contractului de munca. Atat. Asta in care ai avut CIM, daca ai avut o profesie liberala anterioara datei nasterii copilului, mi se pare firesc sa-ti ceara declaratia 205. Primaria/prestatiile sociale nu au treaba cu asta, ea/ele vor declaratii din care sa rezulte ca nu ai avut venit, doar ANAF-ul atesta veniturile obtinute intr-un an fiscal de catre orice contribuabil. |
Mersi frumos Felic, am reusit ieri sa aflu cu siguranta ce am de facut si daca mai intereseaza pe cineva postez acum informatiile primite:
Cand o persoana vrea sa se intoarca din CIC la locul de munca si sa reia activitatea, pasii sunt urmatorii:
1. Faci o cerere de incetare a suspendarii CIM si de reluare a activitatii, in baza aceluiasi CIM ( Contract Individual de Munca);
2. Cererea o aduci la Angajator si Angajatorul va emite o decizie vizata de ITM
3. Faci o alta cerere de incetare de drept a CIC si reluare a activitatii la locul de munca
4. Cu aceasta cerere si decizia vizata de ITM mergi la agentia de prestatii sociale unde ai depus initial dosarul pentru intrare in CIC si ei vor sista plata indemnziatiei. In mod normal plata indemnziatiei inceteaza a doua zi dup ace copilul a implinit 2 ani, dar s-au intalnit si cazul cand evidenta nu a fost foarte clara sic el mai bine te duci la ei cu cererea si decizia;
5. Daca reiei activitatea mai devreme de 2 ani pe baza aceseti cereri ti se va suspenda indemnziatia primita, deoarece tu te intorci la munca si vei primi salariu;
Eu una deja am facut primii 2 pasi si urmeaza sa primesc de la societate decizia vizata de la ITM si apoi sa o depun la primarie.
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami BIANCU sa cresti mare si sanatoasa si impreuna cu suri a ta sa aduceti numai bucurii parintilor. Laurici ![]() Clau_geo superbe pozele dar mai ales modelul. f profi!!! Lavinia, aparitia primilor molari definiti pot fii insotiti de aceleasi simptome ca la bbi in timpul eruptiei dentare? Alexei ii ies si de fiecare data a facut putina febra si vreo 5-6 zile de kk moale. de la masele e sau o duc la analize sa cautam alte cauze? |
Saru'mana frumos, sper sa ramana asa pitica si cand va creste mare, cu aceleasi trasaturi frumoase :)