Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 nocom, clau_geo, sanatate multa puilor! nocom, nici eu nu cred ca e enterocolita. posibil de la sirop sau de la vreo masea. laura , bafta multa in toate!!Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
multumim frumos LUMI

Nocom spune:
monica da, se pare ca exact la fel e si Daria! Ea mananca bine, e vesela, mananca si fructe si bea apa dar nu exagerat. Acum am vazut ca i-a spart niste colti de maseluta.... poate d ela aia..... dar nu stiu cat s-o mai tin pe regim si pe smecta....
Multumesc mult de raspuns, sper ca macar voi sa scspati repede! 
lumi sarumana! 
babymom75 spune:
Nocom, la ceea ce descrii tu ca are Daria, eu as banui 3 cauze posibile:
1. siropul pe care-l ia, mai ales daca are continut mare de zahar => cauzeaza diaree osmotica. Solutia: ori il intrerupi, ori, daca nu-i prea grav, suporti situatia, avand grija sa comensezi pierderile hidrice si de electroliti printr-o dieta corespunzatare - hidratare, saruri, etc.
2. a facut o disbioza intestinala (dezechilibru al florei inttestinale), probabila mai ales daca a facut tratament cu antibiotice cu ceva vreme inainte, dar nu numai. Solutia: Biotics in fiecare biberon/cana de lapte, regim alimentar usor si iaurturi.
3. e debutul unei enterocolite, care deocamdata, se manifesta doar cu aceste scaune apoase, dupa parerea mea, aceasta ultima situatie e cel mai putin probabila. Nu-ti ramane decat sa astepti, dupa ce ai incercat solutiile enuntate la punctele anterioare.
Sanatate! 
Nocom spune:
babymom sarumana mult pentru raspuns.
Siropul de imunizare pe care il dau are in compozitie :
- extract din frunze de masline
- sunatoare
- arabinogalactan
- gluconat de zinc
- argint coloidal
- glicerina
- acid citric
- extract din seminte de grapefruit
- stevie
- guma arabica
- sorbat de potasiu
- apa purificata
Nu zice nimic de zahar.....
Antibiotice Daria nu a luat de la Paste, si nici vre-un alt fel de medicament...ca nu a fost cazut....
Deja sunt 5 zile de cand are diareea asta.... habar n-am.... 
alexa si mami spune:
BIANCU
sa cresti mare si sanatoasa si impreuna cu suri a ta sa aduceti numai bucurii parintilor. Laurici 
Clau_geo superbe pozele dar mai ales modelul. f profi!!!
Lavinia, aparitia primilor molari definiti pot fii insotiti de aceleasi simptome ca la bbi in timpul eruptiei dentare? Alexei ii ies si de fiecare data a facut putina febra si vreo 5-6 zile de kk moale. de la masele e sau o duc la analize sa cautam alte cauze?
Mimihoo spune:
Nocom, daca Sofia ar face asa, i-as da Enterolactis praf 1/zi, 1/2 capsula de ercefuryl dimineata si 1/2 seara, i-as da banane, biscuiti, sticksuri, orez nefiert (fiert nu mananca). Nu stiu ce sa-ti recomand, de aceea am scris ce i-as da eu Sofiei ...
Sanatate!
Bianca, la multi ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata minunata!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
cu placere!
homeopate, eu i-am dat Podophylum si magnesia carbonica 15 ch, ambele.
sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Nocom, asa face si Dragos de mai bine de 3 saptamani. Am fost la dr, am facut analize si nu a iesit nimic da nimic. Tot asa, de 2, maxim 3 ori pe zi, moale, apos, apoi o zi face mai legat, urmatoarea iar moale. NU vomita, nu are febra, e vesel... a mancat la orez fiert si supa de legume, banane, branza de vaci, lapte fara lactoza de mi s-a acrit mie si tot la fel. Si sub smecta si sub antibiotic. NU stiu cum papa Daria, dar el mananca foarte multe fructe, bea enorm de multa apa/ceai plus ca baga toate prostiile in gura ![]() . Eu personal chiar nu stiu ce sa mai ii fac.VA pupic ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
tu sa-l lasi in pace.... nu ai auzit de dinti???
la noi asa se intampla si peste 2-3 sapt aveam coltul iesit... m-am, stresat un pic la inceput si apoi am realizat ca facea legat datorita regimului administrat, dar m-am bucurat ca asa s-a manifestat la el, fara sa planga de durere...
vezi ca sigur papa un fruct sau o leguma ce-l determina sa faca mai apos, la noi de vina a fost portocala si rosia, astea erau numitorul comun, i-am dat in xcontinuare, ca-i plac ambele, schimb pampers kkciosi rau, da omu"i multumit
felicic76 spune:
La multi ani tuturor boboceilor si mamicilor lor!!!!
BIANCA 

sigur mai era cineva azi, dar neuronii...
Nu stiu de cand nu am apucat sa intru si sa urez....
clau_geo: sa-ti traiasca fata

daca te intorci la munca trebuie sa faci o cerere de incetare a suspendarii contractului de munca. Atat. Asta in care ai avut CIM, daca ai avut o profesie liberala anterioara datei nasterii copilului, mi se pare firesc sa-ti ceara declaratia 205. Primaria/prestatiile sociale nu au treaba cu asta, ea/ele vor declaratii din care sa rezulte ca nu ai avut venit, doar ANAF-ul atesta veniturile obtinute intr-un an fiscal de catre orice contribuabil.
nocom, monica: pardon, acum am vazut raspunsurile lui babymom75
si pentru ca tot te-am prins, zi-mi si mie, te rog frumos, please... cum sa scot fumurile si rasfatul, capatate in concediu, din capul lui fi-miu???? Am ajusns la capatul rabdarilor: la comportament am un Monstru de copil, mi se trage de la mare, unde nu am avut carucior si l-am carat in brate peste tot si unde, daca facea crize, il calmam imediat dandu-i obiectul dorit, pentru ca eu am bun simt (nu l-as mai avea intr-o tara ca asta) si calmam lucrurile rapid, gandindu-ma ca cei din jurul meu nu au platit pentru o vacanta ca sa-l auda pe fi-miu urland sau dand cu dosul de pamant in complexul respectiv. Si asa am dat acum de o perioada crunta: se da jos din carucior ca sa-l iau in brate (are 14,7 kg si spatel;e meu este distrus complet), daca nu-i fac voia arunca cu tot ce gaseste in cale, mai nou se duce la recipientele de jucarii, scoate de acolo si arunca in toata casa pana oboseste
, dormim toti trei in pat si daca tati pleaca la pipi peste nospte, acolo ramane, nu-l mai primeste in pat
, isi ia perna si innoada restul de somn pe canapea si asa am alt frustrat "de doisprezece ani dorm cu ea in pat, noapte de noapte, si vii tu acum, un mucea de nici doi, sa ma dai afara din dormitorul MEU si sa te lafai langa ea, doar ca-i maica-ta?""

ps: pediatrul meu este in concediu![]()
ps1: fi-miu are tot in gura, inclusiv 4 molari, ne mai da ceva acum???

de Minune