Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

DEIU Dya, multa sanatate si bucurii din partea puiului
IRINA
Monica Vali
Corina felicitari pt noul membru al familiei, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!
Andy_g vazut cretulinu' blond
de Roxi mai stie cineva ceva?:(

Saru'mana pt urari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

hello,

Deiu si Irina C_valy

Corrina sa iti traiasca minunea si sa va adaptati cu totii

Andy_g ti-am vazut feciorul frumos foc

Claudinna, Crina mea mananca cereale cu cacao, le prefera mult in fata celor musli

eu toata ziua am tinut-o in copt ardei capia si am facut gem de prune

Crina e bine, am convenit cu pediatra sa ii fac un set de analize pe 15 sept.

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

irina
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Pupici dulci pt urare si cantecel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Am si eu o problema cu Daria....

De 4 zile face kk ffffff moale, apa chiar, se absoarbe complet in scutec, numai ca nu face des, o data sau max de 2 ori/zi... Daca ar avea vre-o enterocolita ar face des nu? Si ar voma.... Habar n-am de ce face asa de moale. Ati avut asa ceva? Adica diaree dar un singur scaun/zi? I-am dat orez, banane, ceai de menta, smecta...... dar tot asa face.....

Exista vre-un medicament homeopat pentru diaree? Eu am avut unele super bune de la hylands, dar tura asta am uitat sa iau....

Eu suspectez ca si cauza noul sirop de imunizare First Defence..... dar e numai o banuiala...

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Buna ziua tuturor si mii de scuze dar eu nu mai reusesc deloc sa intru pe net sa va citesc, sper sa pot cand incep munca.

Sarbatoritilor zilei!!! si pt toti copilasii care s-au nascut intre 1-6 septembrie cu scuzele de rigoare ca nu am postat in timp util mesajul

Legat de diaree, si Irina a luat de la gradinita o enterocolita virala pe care ne-a dat-o si noua. Nu e necesar sa faca foarte multe scaune moi, e de ajuns sa faca 3-4 si sa mai si vomite si gata e pus diagnosticul de enterocolita (sincer nu stiu daca e chiar enterocolita insa pe noi asa ne-a diagnosticat medicul). Mi s-a zis ca e epidemie de asa ceva si ca va mai face. Tratamentul pt noi a fost : Sab simplex 15 pic de 4-5 ori pe zi, Biotics -3 pliculete pe zi si Hydrasec 3 pliculete pe zi. Dieta alimentara : supa de legume fara carne, orez cu legume, branza, uscaturi: covrigi, biscuiti, banane si mere. Dupa 5 zile suntem ceva mai bine insa acum ne-a pocnit o tuse expectoranta de toata frumusetea.

Culmea e ca Irina merge de 5 saptamnai la gradi si nu a avut nimic pana sa vina pe 1 septembrie trupa de soc - copii noi, cu cei vechi cred ca facuse schimb de bacterii si se adaptase dar acum vad ca e groasa treaba.

sanatate si multa rabdare ca trec toate :)

Mergi la inceput

AAA am uitat sa va intreb

cele care ati reinceput munca, stiti ceva dspre ce acte sunt necesare sa se depuna la primarie sau Agentia pt prestatii sociale, ori la angajator?

mie mi-a zis dir. economica ca trebuie sa aduc o adeverinta cu venitul pe ultimele 6 luni insa nu stiu de unde trebuie luata.

multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

clau_geo multumesc de raspuns, eu nu cred ca Daria are enterocolita, ca face kk doar o data/zi si nu vomita! doar are diaree....

Am vazut pozele Irinei Sunt super faine!!!! Sint facute in studio, nu? Are niste ochisori superbi si e o mandrete de fata! Sa va traiasca!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

clau_geo multumesc de raspuns, eu nu cred ca Daria are enterocolita, ca face kk doar o data/zi si nu vomita! doar are diaree....

Am vazut pozele Irinei Sunt super faine!!!! Sint facute in studio, nu? Are niste ochisori superbi si e o mandrete de fata! Sa va traiasca!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Saru'mana frumos pt aprecieri, da cele pe fond alb sunt facute in studio :) pupici si sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi.
Eu nu mai apuc sa intru deloc...suntem in pregatiri de scoala,eu de job si Alexia de acomodare la buni.

Urez cu intarziere sarbatoritior si sarbatoritelor.Sper ca ati sarbatorit frumos.

Va pe toate fara exceptie..acomodare usoara boboceilor la cresa si gradi sau cu bonele si mamicilor putere,sanatate si rabdare

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nocom, asa face si Dragos de mai bine de 3 saptamani. Am fost la dr, am facut analize si nu a iesit nimic da nimic. Tot asa, de 2, maxim 3 ori pe zi, moale, apos, apoi o zi face mai legat, urmatoarea iar moale. NU vomita, nu are febra, e vesel... a mancat la orez fiert si supa de legume, banane, branza de vaci, lapte fara lactoza de mi s-a acrit mie si tot la fel. Si sub smecta si sub antibiotic.
NU stiu cum papa Daria, dar el mananca foarte multe fructe, bea enorm de multa apa/ceai plus ca baga toate prostiile in gura . Eu personal chiar nu stiu ce sa mai ii fac.
VA pupic

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

nocom, clau_geo, sanatate multa puilor!

nocom, nici eu nu cred ca e enterocolita. posibil de la sirop sau de la vreo masea.

laura, bafta multa in toate!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput