Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
eu mi-am dus azi copiii la cresa. s-a terminat cu vacanta si cu iesirile noastre all day long
. sunt cu inima sparta in mii de bucatele, sper sa m-adun rapid ca am o multime de lucruri de facut azi.
n-au plans deloc, dar eu am emotii, e grupa noua, copii noi, educatoare noi... pana si dulapul e nou... azi nici nu ma astept sa fie probleme, poate doar la somn. maine insa cand isi vor da seama ca iar ii las acolo, nu stiu cum o fi...
.
monyca, te imbratisez cu drag
. rabdare si nervi de otel, stii si tu ca va trece perioada asta. nu pot decat sa ma gandesc la voi de departe si sa te incurajez.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andy_galro spune:
neata!
Bianca
nocom multumim de cafea
lumi mersi de parola, am vazut pozele, imi place ca iesiti asa in natura si noi iesim fff mult, suntteti o familie frumoasa!!!
ange mersi
babymom mersi mult...am fost la mare in Bulgaria
corrina felicitari!!! sa iti traiasca printesa si sa fiti o familie fericita!!!
monyca_ c ma bucur ca intri sa ne mai dai cate o veste....imi pare rau ca te simti asa de epuizata si poate totusi nu ar strica sa iti iei un ajutor, o bona ceva care sa te ajute macar un pic pentru ar conta foarte mult sau poate sa o duci pe Eva la cresa?nu stiu zic si eu ca si Andrei al meu este fffffff energic si la noi cresa a fost o solutie foarte buna. Te pup si putere multa iti doresc!
claudinna
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!
luminita2008 spune:
andy_g
, sar'na mult!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
clau_geo spune:
[quote]citat din mesajul lui Nocom
Neata,
Cafeluta calda
si un pepsi receeeeee
!!
La Multi Ani, Irina Alexandra!!!!
Sa-ti dea DD zile senine si noroc in viata!!!! Clau_geo 
[quote]
Multumim din suflet NOCOM si va dorim asemenea si voua si tuturor copilasilor de pe acest forum 

clau_geo spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna hello! multumesc de , doamna Nocom! Monica![]() Andrei![]() Irina ] Vali![]() sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti sanatosi! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Multumim frumos

Nocom spune:
Am si eu o problema cu Daria....
De 4 zile face kk ffffff moale, apa chiar, se absoarbe complet in scutec, numai ca nu face des, o data sau max de 2 ori/zi... Daca ar avea vre-o enterocolita ar face des nu? Si ar voma.... Habar n-am de ce face asa de moale. Ati avut asa ceva? Adica diaree dar un singur scaun/zi? I-am dat orez, banane, ceai de menta, smecta...... dar tot asa face.....
Exista vre-un medicament homeopat pentru diaree? Eu am avut unele super bune de la hylands, dar tura asta am uitat sa iau.... ![]()

Eu suspectez ca si cauza noul sirop de imunizare First Defence..... dar e numai o banuiala...
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Corrina Buna, Nu am mai fost de mult pe aici, din pacate.. Intru pe fuga, sa anunt ca minunea noastra mica - Miruna-Ioana - s-a nascut in 20 august, la ora 19.30, natural (si de data asta:-) ), 2.800 g si 49 cm. Inca ne adaptam la noua formula. Mihnea e bine, o iubeste, vorbeste cu ea si o pupaceste. Am mutat patutul de langa patul mare, ca l-am gasit cocotzat la ea de vreo 2 ori . Eu am facut o alergie groaznica la un medicament si a trebuit sa fac hidrocortizon iv....Acum sunt bine. Tati e in CO sa ma ajute..Suntem un pic ravasiti, dar ne revenim noi. Sper toata lumea e bine. Promit sa citesc ...cand o sa pot. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-IoanaMihnea se face mare ![]() |
Felicitari Corina, sa va traiasca minunea si sa fiti sanatosi si fericiti in noua formula

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui dyanira Multumim tare mult celor care ne-au urat LA MULTI ANI!! Ii urez si eu piticului meu drag multi ani fericiti sa i se implineasca toate dorintele in viata, sa fie sanatos si norocul sa il insoteasca mereu in viata. Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Irina si C.Valy!! Si cu o mica intarzaiere pt Monica!! Corinna sa iti traiasca fetita!!Felicitari. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Multumim mult

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui AlexaM La multi ani Irina, C Valy!!! Lala, am gasit si la Helpnet mai ieftin chiar: 92.5lei. Ai idee daca e vreo problema sa il fac lui Matei, eu fiind insarcinata? Pupici! Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 20+ ![]() |
multumim frumos

clau_geo spune:

b La multi ani, Irina Alexandra! /b 

br / Sanatate si numai bucurii in viata! br / .lilypie.com/9jLHp3.png" target="_blank">Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" [/size=1]

si multumim frumos
.
Mihnea-Cristian &
Miruna-Ioana
20+