Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (309)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mina Alexandra!!

Multa sanatate si bucurii!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

aly!
felicitari pentru progresele puiului! chiar ca vorbeste bine.
in alta ordine de idei, cred ca ma paste aceeasi experienta cu jobul ca si pe tine. sunt in discutii cu sefu', care a uitat de mine si intoarcerea mea si brusc ii da cu virgula la buget. aceeasi replica si de la mine: ai, n-ai, de primit ma primesti 6 luni, daca nu decid eu altfel!
mda, exact cum am presupus....

spune-i Bitzei ca ne e dor de ea tare, si de Lucas, n-avem vesti demultisor de la ei.

feli, si la noi e perioada de urlete. nu neaparat ca nu primesc un anume obiect (asta oricum se rezolva repejor, inca merge distragerea atentiei), insa se joaca/iubesc si de la asta pana la lovit e un pas miiiic, mic de tot, si se lasa cu jale mare. dar om trece noi si peste asta.
si hunii dorm cu noi in pat, tati pe dunga patului sau in fotoliu, dar ne-am obisnuit. si am observat ca fac cu randul, destul de rar suntem toti 4 in acelasi pat. si am mai observat ca-mi place tare.

nocom, sunteti bine?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

andy.p, ange sarumana de tratatii!

Mina Alexandra!!
Unde esti mamicode minune? Cum mai sunteti?

ange Daria tot moale face, tot de max 2 ori/zi, aseara si azi dimineata i-am facut laptele delactozat cu apa de orez, era asa de groasa ca abia curgea din biberon, a baut fara sa faca figuri, iar azi dimineata scaunul era neschimbat, galben auriu si apoooooooss. No, mai astept cateva zile s avada daca se reface din regim, daca nu o sa renunt la sirop sa vad daca el este cauza.... Vedem, asteptam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

MINA

Buna dimi tuturor,

noi nu prea venim cu vesti bune in dimineata asta, am tras toata noaptea cu febra , am tinut-o pe Bubulina impachetata in otet cu apa si i-am pus supozitoare cu nurofen si paracetamol alternativ. Pe la 3 noapte a vrut sa pape laptic si de frica sa nu vomite de la febra i-am facut doar 100 ml.culmea a papat tot si a mai cerut de 2 ori cate 60-70 ml. Nu-mi venea sa fed ca vrea sa pape. Apoi pe la vreo ora dupa ce a papat a varsat putin si s-a trezit plangand.

Urata noapte. Nici acum de dimi nu a vrut s apape cine stie ce ca o doare rau gatul si tuseste.I-am facut si aerosli de dimi si sper s afie mai bine azi.

o intrebare pt voi, sti vreun loc unde ii pot serba ziua piticei si sa fie cu loc de joaca pt copii si ceva pizza, suc si bere pentru parinti? noi nu am apucat sa o serbam daca a fost bolnavioara si vrem pt sambata asta sa ii facem ceva mai frumos insa nu asa scump. Am gasit la Unirea sus la etajul 4 loc de joaca dar e scump pt noi, ceva in jur de 20 mil si nu ne permitem. as vrea un loc unde sa se joace copii si sa aiba ceva meniuri pt ei iar pt parinti sa se poata comanda pizza ca noi nu vrem sa mancam cine stie ce,

daca aveti idei spuneti-mi si mie va rog ca deja am intrat in criza de timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

clau, sanatate multa!
Era in Herastrau, Balonul Copiilor, pe langa terenurile de tenis, un loc de joaca pentru copii si mese, scaune pt parinti. Pe cumnatul meu l-a costa in jur de 12 mil toata distractia.
Am niste poze de-acolo, dar nu vezi locul, mai mult copilul si restul, dar poate iti dai seama: http: // picasaweb.google . com / mimihoo/Octombrie10LaPetrecereaDianei#

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

clau, sanatate multa!
Era in Herastrau, Balonul Copiilor, pe langa terenurile de tenis, un loc de joaca pentru copii si mese, scaune pt parinti. Pe cumnatul meu l-a costa in jur de 12 mil toata distractia.
Am niste poze de-acolo, dar nu vezi locul, mai mult copilul si restul, dar poate iti dai seama: http: // picasaweb.google . com / mimihoo/Octombrie10LaPetrecereaDianei#

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Multumim frumos, merita incercat sa vad ce preturi mai au si cum arata. 12 mil e ok, sa nu fie mai mult de 15 ca nu dau :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ne-am intors din concediu, a fost superb, Ania a fost extraordinar de cuminte si de cooperanta (in special in cele 2X2 zile de drum, cu masina).

La multi ani! tuturor boboceilor care fac doi anisori zilele astea!

Nocom, am citit despre diareea Dariei. Si noi am patit o chestie similara acum vreo 2 luni, ne-a tinut trei saptamini daca nu mai bine, tot asa, scaune foarte moi dar maximum 3 pe zi. Am luat Hidrasec, Ercefuril, Biotics la greu si regim alimentar. Nu reactiona la nimic. Pina la urma ne-a convins farmacista noastra, in care avem mare incredere, sa incercam cu Arsenicum. I-a trecut in 2 zile. Ii dai o doza (5 bilute) dupa fiecare scaun moale. Si continui cu Biotics, cit poti, chiar o luna dupa ce face scaun bun.Din pacate nu stiu dilutia de la Arsenicum, pentru ca Ania e plecata la munte cu bunica, mergem s-o luam dupa-amiaza, si tubuletul e la ea. Daca vrei, revin mai pe seara si iti spun. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

La multi ani, Mina ALexandra!

Sa te faci mare, frumoasa si cuminte!
Andrea_and, sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Irina, Deiu, Ellen Laura, Karina, Maria, Biancu, Alexandru, Mina

Bine ati revenit din vacanta Nausica

Nocom Si noi tratam problemele de stomacel tot cu Arsenicum Album, dar homeopatul nostru lucreaza cu Ch200. In general, la primele semne incercam cu regim – de mare success sunt casul proaspat si sticksurile, daca nu reactioneaza ajungem si la homeopate. Sanatate multa.

Clau_geo Uite niste locatii : aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nausica, Lidia Multumesc mult de raspunsuri. Chiar am in casa arsenicum album... O sa incerc sa vad daca se rezolva ceva.... Nausica, tu sti de la ce a facut acele scaune moi? Ca stiu ca biotics se da in timpul si dupa administrarea de antibiotic, care la noi nu e cazul....

clau-geo noi vrem sa facem in aceasta locatie, preturile par ok, noi ajungem la 20 de milioane dar suntem multi.... plus ca poti negocia cu patronii....

www.sunny-day.ro

Mergi la inceput