salut

salut | Autor: zsigaeri

Link direct la acest mesaj

am probleme cu soacra, in dou in dou zile ia paharul si nu se mai opreste pana cand nu ,ai are ce bea.asta inseamna ca bea si 2 sticle de 2l de bere daca este.si ce face in loc sa se retraga ea face de cap. vorbeste singur, cumnata si eu nu mai rezistam.sa nu vorbesc de fetita mea de 2 ani jumate, saracuta asa tres sa creasca sa vada un betiv in familie.pe socru nu prea intereseaza, mai aduce bauturi in casa.iar sotul meu nu prea e acasa si nici nu baga in seama.ajutatima varag ce sa fac cu ea.mersi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

are sot, are copii, chiar nu o ajuta nimeni? Tu stai impreuna cu ei?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsigaeri spune:

da stam impreuna cu ei, e greu, dar nu prea avem de ales.cand vorba de ceva sa ajutam facem ii dam si bani in fiecare luna. dar cand incepe sa beie numai putem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsigaeri

da stam impreuna cu ei, e greu, dar nu prea avem de ales.cand vorba de ceva sa ajutam facem ii dam si bani in fiecare luna. dar cand incepe sa beie numai putem

imi pare rau de situatie.
Sa va mutati singuri nu puteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Dar cand nu bea cum se comporta? ati incercat sa stati de vorba cu ea?

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Exista la farmacie niste produse care reduc/inhiba nevoia de alcool.
Se spune ca ceaiul de pedicuta alunga nevoia de a bea alcool.
Si nu e singurul. Info suplimentare despre alte remedii naturale gasesti aici: www.farmacii-online.ro/articole/remedii-naturiste-impotriva-alcoolismului" target="_blank">http://www.farmacii-online.ro/articole/remedii-naturiste-impotriva-alcoolismului.
Succes!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Cred ca este foarte greu sa traiesti langa o persoana dependenta de alcool...cu sotul tau nu ai discutat? ai spus ca e plecat mult timp..poate ar trebui sa vorbesti cu el si sa gasiti impreuna solutii...
Multa putere!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Imi pare rau ce treci printr-o asemenea situatie. Poate isi da seama ca greseste si isi revine. Iti doresc multa putere si sanatate!

Mergi la inceput

multunmesc pt sfaturiu, si ma gandesc sa fac ceva mam gandit si eu la picaturile contra bauturilor.azi dim ma trezesc si aud ca zice la socru ca eu nu am bani si ea cumpara prosti, pt ca ieri seara am venit acasa cu o punga, in care a fost pufuleti, mere si banane pe care leam luat eu, in rest un flacon de bere trimisa de o prietene pt sotu meu, si in geanta era inca 2 flacoane care a luat sotu din bani socrului ca el a trimis.decii vb aiurea nu stiue cei vorba dar ea comenteaza, draga de ficasa in fiecare sapta ia ceva haine si prosti, aia nu e problema.vai nu mai rezist abia astept sa gasesc ceva de lucru si sa mutam de aici.lasotu am zis deja dar el tace nu zice nimica.dar asa va fii, cum altii traiesc in chirie si noi o sa putem.

Mergi la inceput

inca ceva e mare pacat pt ca cumpar niste fructe pt fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

E greu cu alcoolicii si te inteleg perfect ca vrei sa pleci. Am auzit de cazuri de oameni dependenti de alcool care intai cumparau bautura si abia apoi, daca mai ramaneau ceva bani, luam mancare pentru copii.
Nu pleca urechea la ce iti spun ei. Daca ii protejeaza viciul n-au decat sa-l suporte. Tu nu esti obligata.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput