Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

buna fetelor.
In primul rand sarumnana pt cantecele cu delfini, doarme bursucu hipnotizat :) .
Va citesc dar mai greu cu scrisul, noi nu avem ajutoare asa ca eu centrez eu dau cu capul...de la baita la muls,hranit,spalat la coor si calmat istericalele distractia imi apartine.Astept cu nerabdare weekendul sa il am pe tati acasa.
Sa completati va rog si la noi ca Radu s-a nascut cu 4.2kg, 54cm (circumferinta cap 37cm, m-am bucurat ca mi-au facut cezariana :) ), Apgar 10.
Eu sunt mai bine acum cu stafilococul in schimb am facut un pic de mastita...alaltaieri am avut 39 de grade toata ziua si am bolit ingrozitor. Acum incep sa fiu mai ok.
Ma rupe la supt,sunt carne vie(bumblebee nu esti singura care se distreaza cu asta :) ). Momentan ma mulg si ii dau cu biberonul sa ma vindec....la o adica raman pe pompa daca nu ajungem la un consens.
Intrebarea zilei: voi cum stai cu lohiile?Eu dupa 3 saptamani si un pic sangerez inca destul de abundent, sange rosu ca la un ciclu.De fapt e exact ca un ciclu care nu se mai termina. Fara dureri insa.
Sper sa apuc azi sa ma uit la poze si sa pun si eu poze cu paroselul familiei.Daca nu azi maine cand e tati acasa :).
Inca nu i-am dat picaturi de colici...ma gandesc ca nu am cum sa nu imi dau seama daca are,nu?Pana acum chiar si cand plange nu mi se pare ca e de la burtica(nu isi strange piciorusele la piept si se potoleste daca il iau in brate sau il iau din patutul plin de arici...asa ca inclin sa cred ca e un inceput de razgatz nu de colici :) ).Probleme cu burta a avut in saptamana cat a fost pe LP ca luam antibiotice...super constipat,dureri. Acum ca am revenit pe LM prestam caca aproape la fiecare masa. Apropo de mese...bubu meu mananca cam de 5 ori in 24 de ore, cam asa a fost de la inceput cu mici variatii...dar cand mananca nu se incurca-de la 150ml in sus,ieri a bagat si 210 de m-am speriat ca nu o sa ma tin de el cu productia :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

ce bine ca dormiti linistite, somnul de dimineata e cel mai dulce

noi am papat aseara la 10, dar la 12 cand am culcat toata casa, am zis s-o trezesc sa-i mai dau o portioara, altfel se trezeste ea singura daca nu la 1, la 4... si s-a mai trezit doar la 7. acuma as mai fi dormit eu dar am fugit sa-mi strang hainele ca a inceput sa ploua. gata, vine toamna si la noi!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata delfinariu

la multi ani sarbatoritilor de astazi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, pls help. A dormit copilul binisor azi noapte, spre dimineata era agitat, i-am dat sa pape, tragea foarte agitat, dadea din maini si din picioare, asa ca i-am scos sanul din gura si am asteptat sa vad ce face. A stat un minut linistit, dupa care a tras o voma cu jet, de zici ca era furtun, mi-a udat sutienul tricoul, cearsaful. Era si laptic proaspat si un pic branzit... Dar mult, jet puternic... Asa de tare m-am speriat. Ati mai patit careva asa? Sau stiti cev alegat de asta? Pls help o mamica speriata...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata

ce program mai au picii vostri de somn? pe al meu il culc pe la 9 jumate si se mai trezeste la 3! sa pape apoi de pe la 6 incepe scanceala de la colici -remediul e tinutul il brate. iar ziua mananca din 2 in 3 ore, dar eu nu am asa lapte mult.oho..200 ml no way..cam 150 maxim maximorum si asta asa, dupa 5-6 ore de pauza.in rest, in jur de 110-120 ml suge al meu, de aia suge asa de des.

larisaaaaaaaaaa..hai sus!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

cristina, eu am patit dar cd era mai mic, tot asa vreo 3 zile a avut cate un episod doua.
urmareste-l..dc a fost doar o data, o fi fost o intamplare, dc se repete eu zic sa mergi la dr, mai ales ca pana acum nu a facut, deci nu e reflux.tu personal nu ai ce sa ii faci, decat sa nu il misti brusc.si ai grija sa stea cu capul intr-o parte cd doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, eu am patit dar cd era mai mic, tot asa vreo 3 zile a avut cate un episod doua.
urmareste-l..dc a fost doar o data, o fi fost o intamplare, dc se repete eu zic sa mergi la dr, mai ales ca pana acum nu a facut, deci nu e reflux.tu personal nu ai ce sa ii faci, decat sa nu il misti brusc.si ai grija sa stea cu capul intr-o parte cd doarme.

Merci, Paula. Cand ai avut problema asta cu Mihai, i-ai dat ceva in alea 3 zile sau a trecut de la sine?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

nu i-am dat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata gagici

eu raportez una bucata alintatura dimineata....noaptea doarme dus (dupa ce ne chinuim sa adormim razgaiala mica seara), se trezeste de vreo 2 ori pentru papa si adoarme repede la loc

dar pe la 6-7 inca il mai supara burtica, ii dau lass baby, incep parturile apoi e vesel si treaz...

doar ca nu foarte mult, ca il ia iar somnul...si papa haotic, dar doar dimineata la o ora, o ora jumate...pe la 11-12 se regleaza, cand trage un pui de somn mai serios...

dar doarme acum pe bucati, numa cu mami, ba in brate, ba pe pat... razgaiala mica

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor.
am si eu niste intrebari:
- spunea cineva de mamma+, as dori sa stiu si eu cat se ia pe zi; a luat sotul meu niste mostre de la Plafar din Mall dar nu scrie cum se ia.
- atunci cand au bebeii vostrii colici cum papa? mai papa? Otilia a papat tare rau ieri si azinoapte, cu toate ca azinoapte nua prea avut colici. Si eu am stat cam prost cu productia. Am incercat sa-i dau ieri completare cu biberonul dar nu stia ce e ala, deci nu a papat. Am apelat si la suzi, dar nici pe aia nu o accepta. Intrasem in panica caci ma gandeam ca moare de foame daca nu vrea sa pape nici asa nici asa. Cu fetita mai mare tot am avut probleme cu alaptatul si am oprit la 1 luna jumate, dar as vrea ca acum sa dureze mult mai mult.
- am vazut vorbindu-se de NEXT si i-am spus sotului meu - el tot din alea fumeaza si mi-am zis sa va intreb de unde le luati si cu cat pachetul/cartusul?

O zi buna va doresc si fara colici!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput