Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

crispro si eu am patit o data asa cu Victor, cum i-am scos sanul din gura a vomat in jet tot ce mancase, si m-am speriat de numa ca s-a si inecat si abia am avut inspiratia sa-l ridic si sa-l intorc cu fata in jos. Am citit in Dr. Spock ca daca sunt izolate episoadele astea nu-i nicio problema si ca sunt normale. Eu l-am lasat in pace, nu i-am mai dat sa manance imediat ci doar peste cateva ore cand a cerut el, ca sa-si revina stomacelu, si nu s-a mai repetat.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza gagici
Raportam si noi o noapte dormita,de la 9 la 6 cu pauza de rigoare de masa cand adorm eu imediat
Iar de la 6 scanciala,parturi la greu,plansete,alintatura.Iar acum ca de obicei titi si mancat ficateii lu mama.

Crispo eu patesc asta zilnic cu dansul.Numai in jet ii place si cat mai multa branzuca.Astazi ma duc la medic la 5,sper sa nu fie nimic grav

Bratafel al meu cand are colici ia tita in gura,trage de 2 ori din ea,o scuipa,iar o cauta,se enerveaza,plange si tot asa.

Racusor Andrei cand da parturi nu plange?

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gabitza acum nu...ca e mai mare...el plange cand nu poate sa le dea sta f prost la eliminat gaze fara ajutor...nu regurgiteaza...

de fapt gazute scoate doar dupa ce papa la bibe, la san deloc

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, pls help. A dormit copilul binisor azi noapte, spre dimineata era agitat, i-am dat sa pape, tragea foarte agitat, dadea din maini si din picioare, asa ca i-am scos sanul din gura si am asteptat sa vad ce face. A stat un minut linistit, dupa care a tras o voma cu jet, de zici ca era furtun, mi-a udat sutienul tricoul, cearsaful. Era si laptic proaspat si un pic branzit... Dar mult, jet puternic... Asa de tare m-am speriat. Ati mai patit careva asa? Sau stiti cev alegat de asta? Pls help o mamica speriata...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

da cristina...cum ziceam, si cu Eric pateam din astea...si destul de des...m-am speriat si eu la inceput, apoi mi-am dat seama ca nu e asa stresant cum pare...el se pare ca a avut reflux...desi eu nici acum nu-s convinsa de asta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor.
am si eu niste intrebari:
- spunea cineva de mamma+, as dori sa stiu si eu cat se ia pe zi; a luat sotul meu niste mostre de la Plafar din Mall dar nu scrie cum se ia.
- atunci cand au bebeii vostrii colici cum papa? mai papa? Otilia a papat tare rau ieri si azinoapte, cu toate ca azinoapte nua prea avut colici. Si eu am stat cam prost cu productia. Am incercat sa-i dau ieri completare cu biberonul dar nu stia ce e ala, deci nu a papat. Am apelat si la suzi, dar nici pe aia nu o accepta. Intrasem in panica caci ma gandeam ca moare de foame daca nu vrea sa pape nici asa nici asa. Cu fetita mai mare tot am avut probleme cu alaptatul si am oprit la 1 luna jumate, dar as vrea ca acum sa dureze mult mai mult.
- am vazut vorbindu-se de NEXT si i-am spus sotului meu - el tot din alea fumeaza si mi-am zis sa va intreb de unde le luati si cu cat pachetul/cartusul?

O zi buna va doresc si fara colici!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

mamma + - 50 ml la 1.5 l de apa - scrie pe sticla sa nu depasesti aceasta doza intr-o zi

NEXT - noi vorbeam de hainute; e o marca din Anglia si am comandat printr-o mamica

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

buna fetelor.
am si eu niste intrebari:
- spunea cineva de mamma+, as dori sa stiu si eu cat se ia pe zi; a luat sotul meu niste mostre de la Plafar din Mall dar nu scrie cum se ia. se pun 50 ml la 1500 ml apa...si se beau pe parcursul unei zile
- - am vazut vorbindu-se de NEXT si i-am spus sotului meu - el tot din alea fumeaza si mi-am zis sa va intreb de unde le luati si cu cat pachetul/cartusul? era vorba de Next site-ul cu hainute...nu cu tigari...sorry...nici nu stiam ca sunt si tigari Next...

O zi buna va doresc si fara colici!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mai fetelor, eu cred ca o iau pe aratura. am fost ieri sa vad ce acte imi trebuie ptr alocatia isabelei si, cu un drum, sa intreb de ce n-o mai primesc pe a mariei (care era fabuloasa suma de 180 euro/an, in 2 transe...). si-mi spune duduia de acolo ca am depasit venitul de 11.300 euro/an impreuna cu sotul si i-au taiat alocatia fetei!!! dar sa merg sa solicit alocatia in Ro, ca este un acord european in care se stipuleaza ca pot primi ori dintr-o tara, ori din alta, eventual unde e suma mai mare... si ma iau la cearta cu madam, pai pe mine ma costa doar drumul in Ro cat alocatia pe un an ptr amandoua!!! ca sa nu mai spun ca amaratii din Ro abia pot plati ce e de platit in tara, d-apoi si din strainezia... asa ca o sa ma bucur de 4 luni de maternitate platite aici si gata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, BTZ, Eladea, merci mult, fetele... I-am mai dat acum sa pape, dupa 2 ore de la eveniment. A mancat mult, cam 140 ml, dar linistit. Sper sa nu se mai repete. Doamne, ca asa is de stresata... Asa mi se pare de coplesitoare meseria asta de mama... Is stresata la fiecare masa, somnul imi e foarte aiurea, nu dorm adanc nici cand doarme el in patut, cu gandul sa nu se inece, sa nu isi traga ceva paturica in cap, sa nu pateasca ceva... Cred ca e normal, si probabil multi ani de aici inainte tot asa voi dormi, pe o ureche... Is stresata la fiecare masa, la fiecare incercare de a-l face sa ragaie dupa masa, la fiecare baie... Ma tem ca poate nu fac ceva bine pentru el... Is stresata cand imi plange in brate si nu il pot linisti... Si cred ca de la atata stres pierd minunea acestor clipe... Of... E greu...

BTZ, abia astept sa vii de la medic, sa ne spui cum a fost. Sper sa iti spuna ca e normal, sa nu fie nici o problema.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha..Larisa, te asteptam mai cu impresii. si eu vroiam sa va intreb cum a fost prima data dupa nastere? la noi n-a fost ceva f spectaculos, dar macar n-a durut epiziotomia.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

trecu si noaptea. A fost super ok...nu m-a durut deloc...deloc. Am fost tare stresata pentru ca dupa Ale m-a durut prima data...acum a fost super. Bine normal ca nimic spectaculos si putine simtiri dar asa e primele dati pana trece stresul. Si sotul usor tracasat ca sa nu ma doara..oricum f bine...parfumul si lenjeria a fost o mare surpriza si a facut senzatie... am dormit toata noaptea imbratisati. E si spre dimineata ne-am trezit brusc la realitate . Ale a facut febra si da-i cu medicamente si n-a mai plecat la gradi. Asta micu'foia in patut nu mai vroia sa doarma asa ca l-am luat cu noi in pat. Asa ca ora 6 dimineata ne-a prins in formatie completa in pat....Alexia maraia ca vrea la gradi...asta mic croncanea si nu dormea de fel...ce sa mai foiala de numa'iar noi franti ca deh cine s-a distrat pana tarziu
Faza dura...intreaba Alexia dimineata...mami...de unde ai rochia asta asa frumoasa?
Andreea, Oana si cine mai zicea...pai mai fetelor voi n-ti trecut inca la treaba? ca ati nascut inaintea mea... Nici eu n-aveam cheful de pe lume sa zic...dar al meu desi nu zicea nik, ma pisca intruna, imbratisa etc ( stiti voi cum) si am zis ca decat invinetita...mai bine

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o, Doamne, Cristina puiule, mai destreseaza-te. pune-l in sac de dormit si elimini stresul cu paturica. :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput