Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..larisa, ce m-am distrat citindu-te..apoi dupa 11 luni il si cred..:)
nasol cu febra alexiei..si cel mic acu se gasi sa il apuce foiala?
ma, sa stii ca parca fu ca un facut, in noaptea noastra cu pricina, ca fu numa una :), atunci si Miha al meu a fost ffff..scartait, ca n-am apucat sa dorm mai nimic.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

azi imi vine socrela in vizita. i s-a terminat spitalizarea, au sucit-o pe toate partile..n-are nica..verdict: epuizare fizica.
dar nu sta , nu, sa faca o oala de mancare, ca merge la ea acasa..acu s-a dus sotul sa o aduca de la ea, sa vada copiii.iar eu am comandat mancare si pt ea, sa nu zica ca nu o servesc cu nimic :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Incep si eu sa o iau razna.
2 zile nu i-am dat piept, m-am muls si copilul meu a fost f bine, cum zicea si Carmen jucaus, fara dureri, fara nimic.
Aseara, l-am pus la san si azi noapte la fel. Pe la 1 a inceput chinul. Gemete, parturi, plansete...de toate. Azi dimineata i-am dat tot san, si mi-a continuta tot asa , bietul de el.
La 11 acum i-am dat LP sa vada daca se calmeaza.
Azi ma duc la 2 pediatri si la ginecolog, sa vad ce e cu mancarimea de maini si de picioare, daca e alergie si daca afecteaza laptele. Dragaica, m-am dat cu crema cu zinc a lui Raul, dar mi-a ameliorat mancarimea partial.
Asa m-am saturat de pb astea care apar...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pe mine m-a ajuns oboseala, abia astept sa isi ia sotul o saptamana de concediu, sa stea cu noi acasa....imi e somn intr-una nici nu am putere sa il scot afara pe asta micu, cand adoarme, tot ce visez e sa doarma profund si sa ma intind si eu langa el

acum a adormit in leagan, fug sa ma intind putin langa el, pana nu face ochisori

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

daca vigantol e vit D3, noua ne-a prescris cate 3 picaturi/zi, poate ca ptr prematuri, cum zicea racusor...

gata, delfinariu, noapte buna va doresc, merg la somnic, dimineata ma trezesc mai devreme sa merg la scoala mariei sa vad ce mai e pe-acolo, de ce o sa am nevoie

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Rodica,ce dai tu,Protovit?

parca si in Ro se dadeau mai multe picaturi?

aici se dadeau 6,si acum au zis ca se vor da mai mult pt ca s-au descoperit carente de vit D la copii .si au zis ca se vor da 12 parca..o sa mai intreb farmacistul,ca inca nu le-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna dimineata, buna ziua!

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Mai fetelor, voi cum stati cu sanii? Ca pe mine asta micu' ma aduce la disperare si acum de durere, mi s-au dus randuri de piele si tot ma dor de mi se inmoaie picioarele. Ori asta micu' nu stie sa suga, ori nu stiu ce sa zic, in orice caz, si acum are o placere deosebita sa ma muste efectiv de sfarcuri, si se mai da si cu capul pe spate , senzatii tari frate, pai cand ii dau si dintisorii nu stiu daca o sa mai am mameloane. De intarcat nu cred ca il voi intarca, dar daca iese urat, ramanem pe pompa. Cred ca si Sorina se plangea de probleme de genul asta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Exact, mi-a terminat sanii. Cand suge parca trage imi vine sa ma urc pe pereti!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Incep si eu sa o iau razna.
2 zile nu i-am dat piept, m-am muls si copilul meu a fost f bine, cum zicea si Carmen jucaus, fara dureri, fara nimic.
Aseara, l-am pus la san si azi noapte la fel. Pe la 1 a inceput chinul. Gemete, parturi, plansete...de toate. Azi dimineata i-am dat tot san, si mi-a continuta tot asa , bietul de el.
La 11 acum i-am dat LP sa vada daca se calmeaza.
Azi ma duc la 2 pediatri si la ginecolog, sa vad ce e cu mancarimea de maini si de picioare, daca e alergie si daca afecteaza laptele. Dragaica, m-am dat cu crema cu zinc a lui Raul, dar mi-a ameliorat mancarimea partial.
Asa m-am saturat de pb astea care apar...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Of, Paula, sper sa fie doar o coincidenta... Ca de nu, o iau si eu pe aratura, si trec pe lapte praf- daca asa as sti ca ii e mai bine, ca nu se chinuie cu parturile, si cu stomacelul... Sa ne tii la curent. sa fie bine.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

La multe lunite sarbatoritilor de azi,
Rebeca de Adriana
Radu de Nela
Giulia de Luana

Sa fiti sanatosi, mancaciosi si necolicosi!

LA MULTI ANI si de la noi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

si de la noi si de la noi!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

FETELOR TOCMAI AM VAZUT CEVA CE M=A SPERIAT.ACUM 5 MINUTE ERAM IN PAT CU PAUL SI II DADEAM SA PAPE.ASTAZI L-AM IMBRACAT INTR-UN BODY MAI LEJER SI CUM STATEA EL SA PAPE EU VAZANDU-I TITA AM VRUT SA MA JOC CU EL.L-AM STRANS UN PIC DE SFARC SI A IESIT ASA UN LICHID ALBICIOS,CA ATUNCI CAND STRANG DE SFARCUL MEU SI IESE LAPTIC.AM VERIFICAT IARASI SI IESE SI DIN CELALALT SFARC.AM PUS SI POZA CU SUBSTANTA ALBICIOASA.OARE CE SA FIE?NU STIU CE SA CRED.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Scuzati calitatea pozei insa am facut-o la graba cu telul.Am facut si filmulet insa nu merge sa il uploadez.Acusi voi face cu aparatul si pun in cont

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput