Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
nela_didea spune:
Seara buna dragelor! Offf cate probleme cu colicii astia, vad ca toate va confruntati cu problema asta, dar nu-i nimic o sa treaca si o sa vina altele.
Fetelor multumesc pentru raspunsuri, dragute ca de obicei.
Mycya draga si eu ma gandesc de multe ori la tine si chiar ma intreb cum rezisti? Ca eu am soacra,mama si sora langa mine si tot nu ma descurc cum trebe ca ele nu stiu sa prepare laptele, nu stiu sa sterilizeze, nu stiu cum sa-l imbrace...etc..etc, treburi pe care tot eu le fac, ele doar il poarta din brate in brate si il invata asa. Si raman eu cu el dupaia sa tragem chinurile. Capul sus mamico, mai ai un pic si mergi acasa unde toti te asteapta cu drag si sa vezi atunci cum iti iei revansa si iti incarci bateriile. Si la multi ani delfinasei Andra.
Larisa asteptam cu sufletul la gura impresiile dupa noaptea asta.
nela_didea spune:
Dragaica noi am avut ieri controlul de o luna si puiul meu a luat in greutate aproape 1300 grame, doctorita era incantata, nu stiu cat este normal. Vigantol si eu ii dau cate doua picaturi direct in gurita cu o jumatate de ora inainte de masa.
nela_didea spune:
Vad ca bantui singurica pe aici, ma duc la somnic o ora pana se trezeste delfinasul la papa.
Noapte linistita tuturor
rodyka spune:
racusor, si voi aveti miercurea zi de cantarit? noi am avut 5,605 kg miercuri, sunt atat de multumita... iar eu tot urc!!! vai de kg mele...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
mycya, vecina mea a plecat in Ro cu bb de 4 luni, plangea intruna si era asa de miculut... a revenit dupa 2 luni, parca era alt copil! grasunel, cumintel, zambaret... au scapat de colici si au dat de diaree si febra de la dintisori... acum la 8 luni are 9,5 kg. dar in tara ea a avut ajutoare de nadejde, iti dai seama. mai bine zis, ea abia daca mai apuca sa-l tina in brate peste zi, erau toti gramada peste el, asa ca probabil te vei putea si tu odihni linistita, o meriti din plin
_
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Am inceput sa-i dau Vigantol ca am zis ca a venit Septembrie si din ce am observat are maricica fontanela. Asta din seria "ma tratez singur" pentru ca-s in Norvegia . I-am dat doua picaturi, voi tot asa le dati? Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Eu tot 2 picaturi ii dar si ii picur direct in gurita
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
daca vigantol e vit D3, noua ne-a prescris cate 3 picaturi/zi, poate ca ptr prematuri, cum zicea racusor...
gata, delfinariu, noapte buna va doresc, merg la somnic, dimineata ma trezesc mai devreme sa merg la scoala mariei sa vad ce mai e pe-acolo, de ce o sa am nevoie
_
tina_80 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi,
Rebeca de Adriana
Radu de Nela
Giulia de Luana
Sa fiti sanatosi, mancaciosi si necolicosi!
tina_80 spune:
Si eu maine tb sa ma trezesc devreme sa ajung pe la facultate sa vad cand pot da ex la care am restanta......daca va mai aduceti aminte ca l-am avut exact in ziua cand am nascut si n-am mai ajuns.Offf!!! Ce amintiri....
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 La multe lunite sarbatoritilor de azi, Rebeca de Adriana Radu de Nela Giulia de Luana Sa fiti sanatosi, mancaciosi si necolicosi! |
LA MULTI ANI si de la noi
_