FIV Dr. ALBU DRAGOS 9
Raspunsuri - Pagina 16

babyblue spune:
cat despre mine, vin si eu cu vesti proaste, ca sa fie in tema:)))
la penultima eco, albu mi a zis ca vede polip pe endometru,facut de la stimulare, desi la histero iesise ok. mi-a zis ca nu mi baga niciun embrion, ii congeleaza si-i baga data viitoare. n-am idee cand.
apoi s-a mai razgandit si mi-a zis ca e posibil sa fie nu stiu ce umbre, eu avand uter retrovers.
am plans, am reinviat, in fine...
vineri, la ultima eco, a vazut 7 foliculi, ok ca marime, a strambat din nas la endometru, nu stiu dc mai vedea umbre sau nu, a zis ca nu arata ideal, are 12.57 mm, dar a zis ca mi face si ET, nu doar punctia.
deci ca ultime vesti de la mine:
azi la 2 dim pregnyl, luni punctia, miercuri ET.
7 foliculi, endometru de 12,57, estradiol 1910, progesteron 0.7.
e bine, e rau?
eu nu mai am cuvinte, ma simt in aer, nu inteleg aceasta prb cu acest endometru, m-a terorizat cu acest progesteron care era prea mare, apoi a scazut...doctorasul asa s-a jucat cu nervii mei, dar asta e...voi ce ziceti?
mire?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

anna_chris spune:
Salutari tuturor fetelor,
am intrat aici doar sa va spun ca va tin pumnii tuturor sa reusiti... sa nu renuntati nici un moment la visul vostru... si eu sunt pacienta dr. albu, am nascut cu el in ianuarie o fetita obtinuta prin inseminare artificiala, evident tot cu dansul...asta se intampla dupa alte 4 inseminari esuate facute cu dr. moisa.
vreau doar sa va zic ca citesc mesajele voastre, ca sunt alaturi de voi si va tin pumnii, mai ales ca stiu si inteleg perfect prin ceea ce treceti... eu ceea ce pot sa mai adaug aici e ca dr. albu este un medic deosebit pentru care am o stima si o recunostinta deosebita... datorita lui imi pot tine acum in brate bebelina...
luptati!! pentru ca merita... efortul vostru si al medicului va fi rasplatit cu bebelusi!!!
va pup pe toate!!!! si va tin pumnii sa reusiti
p.s. si eu sunt purtatoare de MTHFR, ambele alele si am dus sarcina la bun sfarsit f bine cu clexane de 0.6, sub supravegherea drei. avram de la coltea (fetita s-a nascut prin cezariana programata la 39s, avea la nastere 3400 g si 50 cm)

anna_ivan spune:
anna sa va traiasca fetitia si sa va umple de bucurii
babyblue trebuie sa crezi in sansa ta.
aristica capul sus 34+
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

mirela2 spune:
neata
baby dupa mine o ok si endo si valoarea estradiolului si prg
fi optimista, sigur va fi bine +20
si mami de Vlad (12.12.1999)

lumimar spune:
Buna dimi fetelor
Ari,cum esti azi,sper mai bine
Anna_chris,sa va traiasca bebelina,sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea si de ce nu poate apare si un fratior,,,si sa dea DD sa iti urmam toate exemplul tau
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

lumimar spune:
Baby,fa ce zice doctorasul,el stie cel mai bine ce face

aristica spune:
baby dar tu esti in carti la toate valorile. Succes maine la punctie! Sper sa ai dureri minore dupa asta si sa ai un organism pregatit pentru et de miercuri. Stiu exact prin ce treci. Succes!
mire
lumi
anna
anna_cris felicitari pentru fetita!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

lumimar spune:
Fetelor,de maine dimineata dau si eu start la injectat,incep inhibarea,sa dea DD sa fie cu noroc
pupici

lumimar spune:
Baby,bafta maine la punctie,iti tin pumnii stransi sa fie bine