FIV Dr. ALBU DRAGOS 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata!

Aristico te potolisi cu viroza aia? Numa de prostii te tii

babyblue bafta azi!Stam cu cofragul pregatit ;)

Lumi bafta la injectii si Doamne ajuta!

Mire, AnnaX2, Inna, amacuba, Maria va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amacuba spune:

neatza fetelor si o saptamana plina de oua si embrionashi la cele care sunt pe lista

lumi sa fie cu noroc

aristica stai bre cumintzica ca o sa fie bine.tot week-endul m-am gandit la tine dar cum mi-e lene acasa sa deschid laptopul am citi acum tot cea-ti facut in week end.astept vesti excelente la sf saptamanii aristica.

baby blue tin pumnii astazi , sa fie multe oua.

mire si unul pe burtica la bebei

elenush

pup si restul de fete

am uitat sa va zic ca dimineata la 6.30 eram la uscatescu cu dosaru .eu nu am splina si doctorul a zis sa fac 0.3 clexane cand incep stimularea.am zis sa o intreb si pe uscatescu.fetele mai am putin si inecp si eu stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

ama de la 6 tre mers la uschi??
tre sa ajung si eu, dar de la 6 dimi??

pup

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

mire daca esti acolo la 6.30-6.45 e ok.dupa e o aglomeratie de mori.tu de ce te duci? faci clexane?
vroiam sa te intreb.in week end nu am baut ceai de cretisoara ca l-am uitat la birou.m-a durut burta pe jos de am murit.acum nu ma doare ca am bagat deja 2 cani.e ok? sunt in z23
pup si merci pentru info.eu am si endometrioza .o fi bun la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fac clexane
nush daca are ceva efecte impotriva endometriozei, nush sa ti zic

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

ok, e bun ca am citit acu

aristica ce faci bre? te-ai trezit? ce fac bebeii?pup

mire am uitat sa-ti zic ca tre sa ma intorc dupa amiaza pe la 4-5 la uscatescu sa vb cu ea si sa vedem analizele .

babyblue sa ne dai vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor!
multumesc la toate pt incurajari!

azi la ora 15.30 am punctia, miercuri ET.
va tin la curent.
momentan am terorizat-o pe mirela cu intrebari, despre tot felul de detalii.:)))
in alta ordine de idei, mor de foame si n-am voie sa mananc pana la punctie. dar o cafeluta decof tot beau acum, mkr 3 gurite....asta ca sa mi mai fac curaj. desi sincer, m=ar fi multumit f bine o friptana de purcel, cu garnitura si o carafa de vin rece, dulce! poate si o ciorbita de burta...off...

fetelor, mor de frica...:))) serios!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

baby
bravo lumi de azi esti oficial inhibata
amacuba unde-i bre, splina ta? si de ce sperii graviduta sefa aici, cu trezitul la 6, ce-ai, esti cu hormonii la limita superioara? Eu am fost la Uscateasca la ora 8:30 - 9, intr-o diomineata, am stat la coada vreao 20 de minute (ba chiar a zbierat sarmana femeie la mine ca nu i-am zis ca ne conversasem pe mail ca cica imi lua sange mult mai devreme)- mi s-a luat sange, la 5 dupa-amiaza m-am intors dupa rezultate, am primit reteta si dus-am fost.

mire sa-i scri inainte de a te duce, apoi, cand ajungi, ii spui ca esti "pe lista de la mail-uri" - ca aste e lista diferita de cea a asistentei Viorica.

Eu? ...eu am numarat ca azi e ziua 5 de viata a pruncilor mei, deci ma gandesc ca aseara sau azi sau maine se cuibaresc (ca asa scrie in "evolutia" lor - in tratatele de medicina) . Aseara sotul imi aducea ba iaurt, ba bucati de carne de vita fiarta, ba portocale...doar-doar prind pruncii energie si se cuibaresc, ca "aveam eu niste senzatii" - si stiti cum facea asta? Cu o caciula pe cap, ca l-a imbratisat pe el viroza mea pacatoasa si-a facut o febra oribila aseara....
Azi dimineata mi-a oprit ceasul care suna la 7 - ora de utrogestan si m-am trezit la 8:30 sarindu-i efectiv in cap - Am pus repede utrogestanul, am facut si gestonsele la popou si m-am bagat la cald vreo doua ore...sa se prinda pruncii . Acum cobor sa-mi strecor cana de ceai de cretisoara. Am mancat deja o portocala, un ou si inca niste vita fiarta, am luat vitaminele, va scriu/citesc putin si iar la pat. Am zis sa mai stau asa si azi si maine, sa fiu eu impacata.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ari, tu stai la pat non stop, sau mai si umbli?
te intreb, pt ca eu doream sa plec in wk la a mea casa de la munte si nu stiu dc e voie sau nu. ar fi cam 100 km de trambalat cu masina...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,bravo fato,stai cumintica in pat la caldurica,odihneste-te,citeste ceva relaxant ca sa ajuti bebeii sa se poata cuibari mai bine in burtica ta

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput