FIV Dr. ALBU DRAGOS 9

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, ce ziceti de asta:

Inca o nastere de tripleti la MedLife, dupa inseminare artificiala
de Redactia MedLive.ro
Joi, 9 septembrie 2010, 17:59 DoctorH - DoctorH Actualitate

La inceput de viata
Foto: MedLife.ro Dupa ce a fost diagnosticata in trecut cu infertilitate secundara, uter bicorn si sindrom de ovare polichistice, trecand apoi prin experienta unei sarcini extrauterine, inca o pacienta MedLife a devenit mama a trei copii. Ea a ramas insarcinata in urma procedurii de inseminare artificiala realizata in cadrul spitalului Life Memorial.

Proaspata mamica a nascut saptamana trecuta, prin cezariana, doi baieti de 2400, respectiv 2100 grame, si o fata cu greutatea de 2150 grame. Atat mama cat si copiii se simt bine. Pacienta a fost asistata de o echipa interdisciplinara, formata din doi medici ginecologi – dr. Dragos Albu si dr. Lara Andronescu, doi neonatologi – dr. Andreea Mustata si dr. Lacramioara Sandu, precum si de un medic ATI – dr. Persida Boscan, activitatea medicilor fiind sustinuta si de echipa de asistente.

Ce mandra sunt de dr. nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

frate, 3 si grei! ce burta o fi avut mama lor? bravo lor, sa le traiasca! io cand v-am zis ca nu-i de colo sa te cheme Albu! cromoterapie curata!

Adi +27 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

multumesc pentru galerie
...din pacate nu vin cu vesti grozave: am facut temperatura, am dureri de cap, ochi, gat, ceafa, burta si rinichi. Cand am reusit sa ajung la Medlife au vrut sa-mi faca albumina, dar am refuzat. Am luat un supozitor pentru a nu-mi incorda burta pe masa si chiar mi-a trecut durerea. Et a decurs normal, dar calitatea si nr. embrionilor n-a fost extraordinara. 2 - cu fragmentatii - au fost distrusi. Au ramas 4, din care doar unul a fost de grad 1, ceilalti fiind de grad 2. Asa ca acum am 4 embrioni in uter. Ma simt in continuare foarte rau si stau la pat, incercand sa gandesc pozitiv.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

pai normal ca gandesti pozitiv. o sa fie bine, stai acolo cuminte si uite-te la filme vesele. coace closca paturica pt oua, da?

Adi +27 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Buna dimineata fetelor,
Aristica,stai acolo in paturica linistita,relaxata si totul va fi bine,ofera-le puiutilor tai toate conditiile necesare sa ramana cu tine
Pup fata
Va doresc un week-end placut si odihnitor

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

fetelor - am ajuns aseara cu temperatura la 38 de grade. Credeti ca mai am vreun embrion in viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico ce e draga mea cu atita negativism??? nu te bat eu ca mirela , dar tre sa te dojenesc putintel. Unde e fata optimista, glumeatza si mereu vesela ...
E posibil si cu temepratura sa fie bine embrionasi tai. 38 nici nu e asa de mare,pe bune acum.
Cel mai rau lucru pe care il poti face acum este sa te lasi prada disperarii si pesismismului crede-ma, eu am fost la fel in primele 2 zile de la transfer, nu am crezut deloc in embrionasii mei, aveam 2, si in loc sa lupt si sa cred in ei, eu am cedat, si degeaba mi-a parut rau mai apoi....
dar tu ai 4 puiuti acolo , ai sanse mari sa se prinda macar unul, asa ca pe cai draga mea, lupta alaturi de ei, crede in sansa ta pina la capat, doar suntem puternice si mergem pina in panzele albe...
Stai la caldurica, maninca papa bun, limonada cu miere la greu, laptic cald si se duce viroza.
Hai capul sus te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ari ce bataie ti dauuuuuu, ce nu ti a dat nimeni vreodata

+20 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

fetelor stati la coada, ca am si un sot care tipa dupa optimismul meu
Am bocit putin la mesajul unei fete de pe alt forum, sper ca m-am descarcat, am slabit 2 kg in zilele astea, iar acum sotul ma indoapa cu vita la gratar, scrumbie tot pe gratar, cereale si iaurt de baut...ma intreb cand o face ouale?
Domn Doctor a zis asa - mananci multe proteine, adica, lactate, oua, peste...si consortul mai are putin si se oua...
Mi-a trecut temperatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ari, vrei bataita si de la mine?
fato tu esti puternica, ai un sot minunat, ai 4 bebei in burtika, ce doamne iarta ma mai vrei?!
stai acolo closca si calma la cap si vezi ti de treaba ta de viitoare gravidutza! eeee

pupi! la bebei le place caldurica, asa ca nitel de febra, nu i bai! n au ei treaba cu febra!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput