Trucuri pentru a te imbraca super (6)
cap.1,cap.2,cap.3,cap.4,cap.5
Pentru femeile cu soldurile mai late si umerii ingusti:
-camasi cu umeri sau maneca bufanta
-fuste clos(ascund soldurile)
-pantaloni cu talie inalta si taietura dreapta
Accentul se pune pe partea de sus pentru a indeparta atentia de la soldurile prea late.(folositi acesorii-coliere, mergele, etc)
Pentru femeile cu pulpele groase:
-evitati cizmele scurte sau ghetele
-purtati pantofi cu toc(subtiaza pulpa)
-evitati fustele care acopera genunchiul
Pentru femeile cu sanii mici:
-purtati camasi cu volanase vericale la nasturi(maresc bustul, dau impresia de volum)
-evitati camasile simple, barbatesti
-purtati push up
Femeile cu picioare scurte:
-evitati pantalonii cu talie joasa
-purtati pantaloni sau fuste cu talie inalta(!)
-purtati tocuri sau platforme
Si cateva idei generale:
-pantofii cu bareta la glezna scurteaza piciorul. Evitati-i daca aveti picioare scurte
-purtati pantaloni mulati doar daca aveti o silueta fara aripioare, fara fund sau solduri mari.Altfel, arata absolut dizgratios.
-hainele tricotate te fac sa pari cu cel putin 3 kg mai grasa
http://www.fashionising.com/trends/
http://www.atrendylifestyle.com/
"capsula de supravietuire"
o pereche de pantofi negri clasici, cu toc 5-7 cm
- o pereche de pantofi fara toc
- clasica little black dress
- minim o pereche de jeansi(modelul perfect in fuctie de silueta fiecareia)
- o camasa alba fina
- un accesoriu deosebit - fie o bijuterie frumoasa, fie o esarfa fina, ceva care sa atraga atentia in mod discret intr-o tinuta banala
.....o pereche de pantofi nude(culoarea pielii) cu toc
-o pereche de pantofi rosii(sau alta culoare vie,uni) cu toc
-cel putin 2 perechi de balerini sau, daca nu purtati, alt gen de incaltaminte comoda dar sic(platforme)
-o rochita neagra, pana la genunchi, clasica, care urmareste linia corpului(s-a mai scris)
-o rochita crem(bej)alt model decat cea neagra, de exemplu mai larguta sau cu maneca trei sfert,
- o rochita cu multe floricele mici si colorate,pana la genunchi
-o rochita lunga pana la pamant de vara, colorata.
-cel putin 3 tricouri albe,din bumbac, simple sau imprimate.
-jeansi bleumarin
-camasi in cel putin 3 culori(una alba, neaparat)
- Un palton sau haina frumoasa(cel prezentat de Caro, superb pentru zilele friguroase de iarna
- un cardigan mai grosut pentru primavara si vreo 2 mai subtirele de luat pe deasupra in serile mai racoroase de vara
- un trenci negru sau maro, sau bej care merge luat oricand nu stii ce sa iei "deasupra"
cel putin un bolero cu maneca lunga pt tinutele cu maneca scurta care pot fi folosite si in perioade mai friguroase sau cu maneca scurta pt tinutele mai de sf de vara pt rochitele vaporoase
- un poncho negru(sau o culoare care va place) din lanita moale
o rochie lunga cu imprimeu floral si peste o gecuta sau un taior
- o pereche de jeansi bootcut si o camasuta in carouri (chiar am vazut zilele astea prin cateva magazine ZR , MTV ...)
-o pereche de pantaloni negri, stil barbatesc
-o pereche de blugi bleu-marin
-o pereche de pantaloni albi ( eventual in )pentru vara
-THE Little Black Dress
-o rochie rosie pentru zilele cu moralul la pamant ( a mea e pana la genunchi, si se petrece in talie: imi face o silueta de invidiat, asa ca motiv in plus sa imi creasca moralul)
-rochite usoare de vara
Ador rochiile asa ca astea pot fi cat mai multe!
-O rochie de seara ca sa luam gura targului, model in functie de ce atuu avem de pus in valoare
-O fusta simpla, pt birou/zi feminina si usor de asortat
-O fusta scurta sau orice altceva ne face sa ne simtim sexi
-O camasa alba (eventual si una neagra)impecabila si cu un usor aer barbatesc...ma simt imediat puternica si sexi, si ador sa o port cu maecile suflecate,si cu gulerul usor ridicat. Am si multe camasi in dungi, tot stil barbatesc.
-Pulovere sau jachete din material calduros dar fin, gen casmir sau lana cu matase. De purtat peste camasi, tricouri, maieuri sau pe pielea goala.
-O bluza marinareasca (cu dungi orizontale bleu-marin) Purtata a la Chanel cu un colier lung de perle si lanturi, sau mai jucaus cu margele rosii.
-Tricouri albe cu maneca scurta
- O haina de iarna de zi.
- Un palton spectacular pentru serile de iarna (eu port o pelerina de stofa neagra, pe care atunci cand imi fac intrarea, o las sa cada de pe umerii goi, si ramane prins la coate, ca un sal mare, foarte de efect)
- Un trench-coat
-o geaca scurta de piele cu un aer rock
-o pereche de incaltari negre, una nude, una intr-o culoare turbata (rosu, galben, mov, verde...)
-cizme negre, maron si tabac/camel
-o geanta mare de zi, una casual, una eleganta si un plic stralucitor
balerini, fusta clos, LBD, rochie lunga de seara, cardiganuri, blugi, topuri matase, top dantela plina, fusta pix, rochie lunga boho, pantofi negri cu platforma din piele intoarsa (a nu se confunda platforma cu talpa ortopedica), sandale nude, pantofi rosii din lac, pantofi peep-toe, conversi, geanta mare grej de zi, plic de seara negru, t-shit-uri.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Raspunsuri
tumpi spune:
O toamna frumoasa cu mult stil va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
eunice78 spune:
Am si eu o intrebare pentru voi. Trebuie sa merg la o nunta pentru care am ales o rochie din voal, un alb galbui pana sub sani iar restul neagra. Sub sani se leaga cu un cordon usor tot de voal, bratele sunt goale. Am o esarfa pe care o sa o pun deasupra pana o sa intru in restaurant, prinsa cu o brosa. Pantofii pe care o sa ii port sunt clasici, negrii, antilopa, cu bot rotunjor.
Intrebare: poseta e musai sa fie tot cu piele intoarsa? sau ar putea fi si din piele (ca am una de ocazie, mica, de piele,luata de la Dada, mai demult si nu as mai lua una pe piele intoarsa ca de aia nu am).
Si dresul merge sa fie culoarea piciorului? Mentionez ca nunta va fi una mai cu pretentii,ca si participanti, motiv pentru care merg strict pe varianta clasica alb / negru.
Multumesc pentru ajutor!
Baietzii mei
Amina_Marina spune:
Tumpi! Multzam pentru capitol!
Eunice, pune o poza cu rochia/pantofii pe tine, fara cap daca nu vrei sa fii vazuta pe internet.
Parerea mea;
Pantofii din piele intoarsa nu merg la materialele de voal cind e vorba de Haute Couture ci doar la casual.Dar, n-ai incotro daca zici ca tinuta trebuie sa fie neaparat alb-negru.Niste sandalute frumoase fintue nergre ar fi perfect.
Vezi dior haute couture automne hiver 2010-11.
Carmena spune:
Eunice, daca bratele sunt goale, rochia nu merge cu ciorap si nici cu pantof inchis, musai cu sandale finute, de ocazie, cu toc inalt cu piciorul gol si cu o pedichiura impecabila.
Despre asortarea piele intoarsa/piele normala, eu cred ca ar merge, dar numai in situatia in care nu este aceeasi culoare, pentru ca sigur este atunci diferenta de nuanta. Ca sa fiu sigura ca nu dau gres, eu as opta pentru un plic mic, argintiu sau auriu, in functie de culoarea accesoriilor.
Amina_Marina spune:
Cam asa ceva, eunice, carmena uitati-va pina la sfarsit si-n special la incaltaminte, mori, nu alta.
http://www.youtube.com/watch?v=RHIRCdVxl9U
karla2007 spune:
Fetelor,o idee,un sfat va rog...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155772
Multumesc.
eunice78 spune:
Multumesc mult pentru sfaturi.
Dar, ca trebuie sa fie un dar ca asa sunt eu dificila: eu nu port sandale. Nu stiu de ce, pur si simplu nu port si nu o sa port nici acum. Pot sa numar pe degetele de la o mana cate perechi am avut acum. Iar nunta e in octombrie.
Pe de alta parte, nu renunt la dres, ca fara dres..ma simt prea dezbracata... Acum puteti sa imi spuneti ca sunt dusa cu pluta, probabil asa e. Cel mult, vara, port fara ciorap pantofi inchisi in fata si cu calcaiul gol, dar in mod clar nu la ocazii. Poate pare ciudat..dar fara dres nu a simt ..eleganta.
Apoi rochia e cu bratele goale dar nu cu bretele in partea de sus ci croiul acela gen barcuta, deci mai inchis sus.
Pana la urma nu mi-e clar ce fac cu poseta. Studiez problema cu plicul argintiu / auriu. Accesoriile vor fi aur alb cu galben.
Acum insa, dupa ce mi-am luat rochia de doua zile, am vazut alta care imi place mult dar inca nu am aflat cat costa .
http://www.karena.ro/galerie_poze/rochii_de_seara/ivory/culoare/negru/tip_decolteu/in_v/e-ivory_-_model_jovani1519
Legat de colectia de la Dior, e frumoasa de privit ca eu personal nu as purta nimic de acolo. Spun asta ca sa intelegeti ca la mine chestiile cu funde, infoiate, in culori mai tari ..nu merg. Sunt eu prea conservatoare, clar. Sau nu pricep nimic, din doua una.
Baietzii mei
elaga spune:
Regulile de eticheta cer clar ca o doamna sa nu se afiseze in public fara dresuri, asa ca esti in trend. Eu nu reusesc sa port dresuri vara decat in conditii exceptionale. Asa ca aleg pantalonii.
deya spune:
Va cer ajutorul nu pentru haine ci pentru coafura
Cele care sunteti tunse scurt sau bob cum va coafati? Am o nunta sambata si decat niste bucle si intins cu placa altceva nu gasesc
Aveti vreo sugestie?