Trucuri pentru a te imbraca super (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cum se mai poarta pantalonii?Mi-am luat o pereche care sint drepti ,dar larguti,nu evazat.Sa-i strimtez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Deya, buclele lejere sunt super pentru o nunta, de ce nu-ti plac?!E adevarat ca tunsoarea bob e usor de intretinut, dar data fiind lungimea parului e cam monotona sa il aranjezi.(vezi Andreea Esca) Eu optez pentru bucle largi

Dulcetica, pune o poza cu tine imbracata cu pantalonii. Eu prefer pantalonii usor larguti care "cad" drept pe picior, dar aici intervine si materialul din care sunt confectionati, constitutia ta...oricum sa nu ii scurtezi f mult sa ii lasi sa cada vreo 2 degete orizontale peste pantoful fara toc, sau daca porti tocuri, sa nu se vada tocul, decat de maxim 2 cm, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Fetelor am un coleg american la scoala care e designer de incaltaminte. Mooamaa! Cum se imbraca si asorteaza culorile , mori , nu alta..
Abia astept sa ne aruncam intr-o discutie despre moda, bine asta nu la scoala ci dupa.
Despre pantaloni. Vad ca a revenit iarasi moda anilor `60, `70..
Despre pantofi, anul asta domina pantofii din piele intoarsa si cizmele lungi fara toc( a avut dreptate xio).
Se poarta capele. pelerinele din stofa/crosetate si blanurile, ilice de blana, cizme total imblanite pe dinafara, pina si genti cu blanita am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ati vazut fetele noile tendinte in moda la vara?Se poarta iarasi pantofi cu toc ascutit,subtire,matase,tafta,feminina pana in maduva oaselor.E preferata mea,asa imi place mie sa vad femeile imbracate!
http://www.youtube.com/watch?v=3OsaRhjRJe8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Rp46RvuDPc4

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Dar pantofi?? De unde cumpar pantofi din piele...comozi, pt servici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Am revenit si eu. Am o nunta sambata. Am o rochie neagra in partea de sus, iar partea de jos e cu flori gri. E din jerse. Deasupra un sacou negru si scurt luat tot cu rochia, cu gulerul cu flori la fel ca partea de jos a rochiei (fusta). Mi-as lua niste sandalute cu negru si gri foarte comode, dar vad ca ploua si ma gandesc si ca rochia e mai groasa, ar trebui sa-mi iau pantofi? Merg sandalute cu rochia din jerse? As prefera sandalele ca sunt mai comode decat pantofii. Pot sa-mi iau dresuri negre cu sandalele? Am o prietena care spune ca sandalele nu se poarta cu dressuri. E adevarat? Ce geanta sa-mi iau, plic? Din ce material. Va rog daca pute-ti sa-mi raspunde-ti repede ca nunta e sambata aceasta. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pana vin fete mai experte in problema,eu personal mi-as pune dres gri,spre culoarea piciorului.
Cat despre dres la sandale,pareri si pareri,eu nu imi pun,ma dau cu lapte de corp serios,cat sa arate piciorul fin.Dar daca zici ca rochia e mai grosuta si mai ales c-o sa fie frig,as merge pe pantofi.
Am si eu o nunta pe 6 noiembrie,frig ca naiba,da nunta de tara,facuta in caminul culturalnici nu ma stresez!
Sonia,imi pare rau,nu stiu ce sa-ti spun,eu greu imi gasesc incaltaminte comoda,asa ca n-am sfaturi!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

TweetyGeo
te rog ;nu dres cu sandale(ma rog ele se pot combina intr-un look mai indraznet dar trebuie un anumit tip de dres si un anumit tip de sandale care sa se potriveasca) si nu sandale la o asa tinuta!!!! poti cumpara un ciorap mat gri, cu pantofi gri sau negri eleganti cu varful putin taiat!!! poseta dupa parerea mea nu are importanta , look-ul e simplu nu ai nu stiu ce culori complicate de asortat, o poti alege mai eleganta , asa tinuta va aparea mai chic!!!!

succes si sa ne povestesti ce ai ales!!! si nu in ultimul rand distractie la nunta!!!!

Mergi la inceput

Tweety, eu as pune dres negru mat, cu pantof negru cu toc mai patrat si varf mai rotund, nu ascutit oricum si nu toc stiletto, si ca geanta un plic mai mare rosu sau mov, care sa aduca putina culoare tinutei.
De asemenea, poti accesoriza, un colier sau o bratara supradimensionata in culoarea gentii, asa sa fii mai "chic" si mai colorata, negru cu gri e o combinatie prea sobra.

Eu personal sunt anti-bolero asortat cu rochia, dar daca iti plac, poarta-le linistita impreuna.

Valentina, super colectiile ambelor case, optez ca gen mai mult spre Versace, Dior parca e mult prea " vaporos", dar oricum, superbe amandoua. Eu ma bucur ca am zarit ca se poarta lila-lavanda, e o nuanta care imi place mult.

Mergi la inceput

AAA, si dres cu sanda, nuu, eu niciodata nu as pune, pentru ca asa cum spunea si Wicca, e invizibila linia de la "chic" la "inadmisibil".

Sonia, acum eu cred ca se gasesc pantofi cam peste tot. Depinde de model, de tipul tau de picior...

Mergi la inceput