Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
loutzy spune:
Ana condoleante

.
Eu am "Mama si copilul" de capraru(ed din 84 si ultima editie). Ma uit diseara cands ajung acasa sa vad diferentele si va spun. Editia noua abia am cumparat-o.
Laura
21+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Am venit fetele.Am albastru caruciorul. Si cum vestile vin alternativ,la 10 minute am aflat ca a murit bunica-miu... 18+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
offf, codoleante

si pupi

pt bebeloi
+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
nu am cumparat nik
am 2 body uri cumparare in iarna inainte de fiv 2 si un set de bavetele luate de craciun din ikea
astept marele targ sa vedem ce si cum
la o adik, vb voastra, apelam la prietenul chinez, traiasca Dragonul rosu
+19 
Shines spune:
Buna fetele 

am ajuns mai devreme azi
mi-am luat amenda de 2000 lei..dupa 6 ore de dat explicatii
tot e bine ca au dat minim
la birou cand m-am intors nu era curent in toata zona aia
am facut facturi de mana cu clientii stiuti pe de rost (pfiu ce memorie am..am facut vreo 20 fact
) am mai aranjat pe acolo ,m-au sacait aia cu alarma iar ...dar macar au terminat cu ea
pup fetele harnicutze..ati povestit la greu azi
revin
Simo
23
mirela2 spune:
fetelor ia uitati ce hainute frumusele
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/1/
+19 
shubulina spune:
Multumesc fetelor.Acuma...nici sa ma bucur la maxim nu pot,nici sa fiu trista tare nu pot.
Cum e viata asta...
18+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
Mirela super hainutele. In privinta botoseilor si manuselelor nu trebuie sa cumpar ii crosetez eu.

Laura
21+ cu 
de_ea spune:
buna fetele.am ajuns si noi de la eco...totul bine si frumos, un bebelus foarte miscator,statea cu o manutza la capusor si una intre picioare.
Are 135 g.
si mi-a zis k bate spre fetita.nu e 100% sigur dar a zis k ea nu vede nici un cuc.
16+
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Mirela super hainutele. In privinta botoseilor si manuselelor nu trebuie sa cumpar ii crosetez eu. ![]() ![]() ![]() Laura 21+ cu ![]() |
poate comandam ceva de la ei
prea frumose sunt

+19