Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

fac sarmalute
nu prea sunt incantati de supa de dovleac

Tunde16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am adaugat o poza sugestiva care va arata de ce am eu din cand in cand restrictie la calculator.

Nu mai vorbiti de nasteri ca si-asa mi-e o frica... tot sper sa mai treaca pana atunci .

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce tare e pisicu tau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Noi am cumparat deja patutul, dulap, cateva lucrusoare (body-uri, costumase...), sac gros pentru atunci cand va iesi din spital, servetele umede, forfecuta... si am si primit cateva lucrusoare de la finutul meu (care au ramas deja mici), cantar ptr bb de la sora mea...
Acum ne orientam la carut (landou, scoica)...
Mi-ar placea si un leagan din acela electric (habar n-am daca e folositor)....

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Am venit fetele.Am albastru caruciorul.
Si cum vestile vin alternativ,la 10 minute am aflat ca a murit bunica-miu...

18+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce tare e pisicu tau

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 22+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

A trebuit sa-si gaseasca un alt loc in care sa doarma, ca l-am dat jos, dar aici era asa cald si bine... ca de-abia am reusit sa-l dezlipesc!
Bineinteles ca a apasat pe toate tastele si era o nebunie pe ecran... . Sa vezi cand mai las vreo fereastra de la mess deschisa si plec... si gasesc ditamai literele si cifrele scrise, dar culmea --- da si enter! Si ma mai si intreaba lumea ce-am vrut sa zic?!?

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Irina e pisicul tau? E f dulce. Eu una sunt nebuna dupa pisici.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am revenit si eu de la serv de ceva timp...E asa bine ca mi-am facut singura un program mai lejer, adica nu mai prestez ca fraiera overhours pe care nu leplateste nimeni niciodata! Oricum, esti bun cat muncesti ca dup-aia...nu-i maipasa nimanui. Am asa o ciuda pe serv asta, abia astept sa nu ma mai duc. Nu o sa-mi iau CM, nu are rost, m-am simtit prea bine ca sa ma prostesc. Dar pe la jumatatea lui nov voi intrat in prenatal. mai am ceva activitati planificate pana atunci...

Despre cumparaturi> nu am cumparat absolut nimic, am mai cascat gura pe diverse site-uri dar cam atat.Nici nu stie de unde sa incep, si nu ma refer aici la chestiile mari (carucior, patut etc.), ci la "nimicurile" atat de necesare..ma tot gandesc sa imi fac o lista ceva..o sa ma organizez eu pana la urma. Sper!

Despre miscarile bebelinei> spunea cineva (scuze, nu mai stiu cine) ca nu prea le simte. Pitica mea a fost ceas elvetian - a miscat ca la carte la 4 luni jumate (18s) prima oara si apoi...ciuciu. Tocmai ce incepusem sa ma plang acum cateva zile ca nu o simt mai deloc...si s-a pus pe treaba. Abia acum o simt tot timpul si nah, am 21s, deci se poate si mai tarziu.

Despre "Mama si copilul"> eu am de la mama o editie antica, de cand m-am nascut eu. Stie cineva daca s-or fi modificat multe chestii in timp fata de editiile vechi? Parca n-as mai da banii daca o fi tot pe acolo...

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Shubulina, felicitari pt bebe! Tati o sa fie foarte fericit!

Si condoleante...nah, ca si la mine sunt in acelasi mesaj...asa e viata, una calda, una rece!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Ana imi pare rau pentru bunicul tau. Condoleante.
Dar te felicit pentru caruciorul albastru... ma bucur pentru tine!

Roxx uite aici http://www.scribd.com/doc/27874278/Elizabeth-Fenwick-Mama-Si-Copilul cum arata si ce contine cartea. Mie mi s-a parut interesanta, fata de editiile trecute care erau invechite.

Al meu e Laura...

Irina ~ 22+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput