Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 11
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea buna fetele.am ajuns si noi de la eco...totul bine si frumos, un bebelus foarte miscator,statea cu o manutza la capusor si una intre picioare. si mi-a zis k bate spre fetita.nu e 100% sigur dar a zis k ea nu vede nici un cuc. 16+ |
felicitari

+19 
si mami de Vlad (12.12.1999)
shubulina spune:
Felicitari Deea.Ei,la 15 sapt e devreme...nu te ambala,ca o avem expemplu pe Ralu cu schimbatu culorilo.
Mai,la mine nu se mai schimba,nu?Adica ecografa m-a asigurat 100%.De fapt mai mult pe tati,care a intrebat-o de vreo 3 ori cel putin daca e sigura si daca se mai schimba.
18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!
Ana
roxx26 spune:
Intrebare pt fetele care au comandat haine de la rodina: ati luat in calcul marimile alea in functie de circumferinta soldurilor? sincer, mi se pare cam mult...eu de obicei port 38, hai m-am mai rotunjit eu un pic, dar 46?
_
BB e deja pe drum
Roxana
21+ cu
bebe creste
fluturas2010 spune:
de-ea felicitari pt vestile bune..
shubulina, imi pare bine pt rezultatul bun de la eco si rau pt decesul din familie...asa e viata..cu bune si cu rele...
maine o sa merg sa vad daca gasesc Mustella la farmacie si sa imi iau...
asa am luat si eu 4 kg..unde...la burtica..nu mananc multe alimente bogat calorice, din contra manac sanatos..dar de..poate si elevitul predispune la ingrasare..lasati ca dupa nastere facem schimb de exercitii pt slabit..sala, etc...
va vine sa credeti ca eu sunt pasionata de calcat...calc de mica..si acum slava domnului am ce calca si eu si sotul purtam camasi la dunga..5 zile/saptamana...deci, e rutina sa calc..
mi-am mai luat si doua bluzite sexi....
pt bebei nu am luat inca nimic, e timp, dar am o prietena pe care am cunoscut-o in urma cu 1,5 ani la primul FIV si ea are gemeni pereche si s-a oferit sa imi dea hainute...eu le primesc...la randul meu si eu o sa le dau mai departe..sunt copii..cresc repede si nu sunt uzate deloc...deci, sa circule hainele![]()
fluturas
17 +
+ ?
roxx26 spune:
si dupa circumferinta bustului, 44?
sorry, eu continui cu ale mele...
_
BB e deja pe drum
Roxana
21+ cu
bebe creste![]()