FIV 279
Raspunsuri - Pagina 20
brunadria spune:
poppy,pisucmic, zuzameadraga multumesc fetelor!
musai sa va calc pe urme!
pisucmic nici nu stiu cum e mai bine, sa stau in pat sau nu!
la fiv urile trecute am stat in pat si nimic!
nici nu stiu, dr mi a zis ca 5 zile sa o las mai usurel, apoi totul normal..
va pup gravidutelor
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Dragaica spune:
Fetelor sa stiti ca va citesc zilnic, ma gandesc la voi, ma rog sa aveti embrionasi lipiciosi.
Bruni, Daniela astept vesti
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
elena74 spune:
Am si eu o intrebare :
A mai avut cineva anticorpi HAV pozitiv ( hepatitita A).
Inseamna ca am avut candva si acum au ramas doar anticorpii? la fel ca la varicela( IgG)?
Multumesc
angieangie spune:
Indra draga mea te sarut cu mult drag.Am vazut ca ai intrebat de Mosulik,am vb cu ea la telefon acum cateva zile, e inca in spital..pentru cine nu stie a avut o sangerare in sapt 30 si au internat-o de urgenta .Acum e bine ,sangerarea s-a oprit de atuncidar trebuie sa stea sub supraveghere.Are 33 de sapt si daca mai sta bebelina putin o sa fie minunatin scurt timp o sa se nasca nor'meaO sa va tin la curent cu starea ei
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Broscuta si Angieangie, DRAGELE MELE, va pup dulce si va doresc o saptamana usoara! Brunadria, BINE FACI CA STAI CUMINTICA! Te rog sa fii inca de acum o MAMICA RESPONSABILA SI GRIJULIE ! DUMNEZEU SA TE AJUTE! Aristica tu ce mai faci, cum te simti? TE ASTEPT CU VESTI BUNE!Apropo' tu ce tratament iei ptr. mutatie? Adhnana, MAI STII CEVA de Moshulik ? VA DORESC TUTUROR FETELOR CU SAU FARA BEBICI, MULTA SANATATE! |
Angie+20
bebe jucaus
angieangie spune:
Brunimamico stai linistita si ai grija de puiuti!acum ai sa vezi ca Dumnezeu e cu tine,si cu noi toateabia astept sa faci beta
citat din mesajul lui brunadria fetelor sunt posesoarea a 2 embrionasi dragutei de cate 8 celule fiecare ! de aici cu d zeu inaine! incerc sa stau mai mult intinsa vreo 2 zile, cine stie poate o fi bine! maine cred ca fac o sedinta de acupunctura.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Angie+20
bebe jucaus
Gabi_B spune:
Da, elena, asta inseamna.
Ai avut hepatita A si ai anticorpi. Hepatita asta (spre deosebire de B si C) nu se cronicizeaza, ci se scapa de ea.
Iar anticorpi IgG inseamna ca infectia a fost in antecedente. IgM inseamna infectie recenta sau actuala.
Gabi+11
moshulik spune:
citat din mesajul lui brunadria fetelor sunt posesoarea a 2 embrionasi dragutei de cate 8 celule fiecare ! de aici cu d zeu inaine! incerc sa stau mai mult intinsa vreo 2 zile, cine stie poate o fi bine! maine cred ca fac o sedinta de acupunctura.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
HI, hi, hi, bravo mami Bruny!
sa fie cu noroc!
Moshulik 33+
indra03 spune:
Draga Angieangie, multumesc frumos pentru raspuns!
Imi pare tare rau ca Moshulik a avut probleme in sarcina!
Daca mai vorbesti cu ea, te rog sa-i transmiti ca ma gandesc la ea si ii doresc din tot sufletul ca perioada urmatoare sa treaca repede si fara greutati !
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!