FIV 279
Raspunsuri - Pagina 21

brunadria spune:
dragaica
ia da ne tu niste sfaturi , cum si ce sa facem dupa et???
moshulik draga
hai ca mai ai un pic si ti ti bebelina in brate!
daniela greu, greu cu asteptarea, eu ma plictisesc ..
as avea ce face dar mi e si frica sa fac ceva..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indra03 Adhnana, MAI STII CEVA de Moshulik ? VA DORESC TUTUROR FETELOR CU SAU FARA BEBICI, MULTA SANATATE! |
Multumesc pentru ganduri, Indra.
Deocamdata noisuntem tot in spital consemnate la pat si contabilizam zilele...

Moshulik

angieangie spune:
Mosulikpentru nor'mea
si daca esti cuminte il pun pe Cristi sa-ti ia halat ca al meu(stii tu d'ala care nu mai are nimenea)
aveti grija de voi
Angie+20
bebe jucaus

aristica spune:
brunadria pai d-asta mi-esti! Cum sade ia o pauzarea pe spate sa se implanteze embrionii, cum te furisezi cu gemenasi la purtator! Sa fie intr-un ceas bun!
Beta il fac pe 24 septembrie.
Pentru mutatie:
1 g vit. c/zi
mg+b6 2/zi
acid folic 5 mg 1/zi
femibion 800 1/zi
aspenter 1/zi
Ginecologul a scos aspenterul si a mai adaugat elevit 1/zi
eu am scos complet mg+b6 ca si elevitul si femibionul au destul si am lasat doar 500 mg vit. v la doua zile (vitamina c ar mari NK-urile si astea cica n-ar lasa embrionii sa se prinda, iar cum femibionul si elevitul au si vit. C, am zis sa mai reduc si din asta pana la beta pozitiv). Mai am 600 utrogestan /zi intravaginal, la 8 ore si gestone injectabil, 1 la 4 zile.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

poppy13 spune:
fetelor muuulta rabdare si seriale. Eu m-am uitat la greu . Azi mi-am refacut beta si este 8024 la 19 zile de la et , vineri aveam 1124. oricum ma doare inghinal in partea dreapta nu imi dau seama ce e,pare o intindere, dar nu stiu. Pupici la toate fetitele.

brunadria spune:
poppy cred ca e de bine!
de durut cred ca ne vor durea toate si pe parcursul sarcinii!
cand mergi la echo?
aristico ar trebui sa facem o sezatoare ,astea ce suntem in asteptare, ne ar trece vremea mai usor!
daniela tu cum mai esti?
mai fetelor, voi ati fost la munci dupa et?
sau ati stat mai mult la orizontala?

daniela74 spune:
Bruni si eu ma plictisesc rau de tot.Am vazut toate meciurile de la us open
,documentare,seriale s.a.Am asteptat atit de mult concediul asta,dar parca tot mai bine era la munca(ce mai,m-am dilit rau de tot).
Daca ieri ma dureau toate alea,astazi calm total,nu mai simt nimik. Azi dimi cind m-am trezit am avut asa o scurgere transparenta amestecata cu ceva maroniu,nu stiu ce putea fi....
Poppy la tine cum a fost,ai avut ceva simptome?
Felicitari pt.beta crescator si sarcina usoara in continuare
in asteptarea lui bebe mic

brunadria spune:
daniela pai maronelile alea am inteles ca sunt de la nidare , ca multe fete au avut!
eu cred ca e de bine!
eu cred ca maine ies un pic din casa , ca vb ta ma dilesc si eu!
al meu e plecat in romania!hmm ce m as fi dus si eu..asa ca sunt singura cu tv ul si net ul!

poppy13 spune:
Dureri dupa ET am avut de ovare si in ziua 9 de la ET am avut nidarea. Marirea si dureri de sani a fost un semn si cam atat, in rest nimic. Dar oricum ganditi pozitiv asta e cel mai important. Eu asa am facut cu toate ca ma m-ai apuca si acum , cu firicele de sange , cu durerea asta inghinala care e destul de acuta. Eu am avut serialul friends si la unele faze radeam atat de tare si ma gandeam ca o sa pierd embrionii.Pup