FIV 279

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

daniela74 ma bucur pt rezultatul tau si gandeste pozitivdaca DD vrea o sa ai un bebe sanatos si frumos ...in ISRAEL transfera 4 si la mine au fost toti buni dar nu s-a prins nimic asa ca nu conteaza cati punem important e ca DD sa vrea sa se prinda si sa creasca mare si sanatos ...o sa fie bine ai sa vezi
pup toate fetele si bafta multa sa ne ajute DSD pe toate sa avem pana la uram bebelusii.....
in octombrie dau si eu startul la FIV 4 tot in ISRAEL cred ca o sa fie cu BLASTO de data asta si sper sa fie cu noroc

DANDANUTZ sa dea DD.sa fie bine,sa ne vedem toate visul implinit,ca tare greu mai e.

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor sunt posesoarea a 2 embrionasi dragutei de cate 8 celule fiecare !
de aici cu d zeu inaine!
incerc sa stau mai mult intinsa vreo 2 zile, cine stie poate o fi bine!
maine cred ca fac o sedinta de acupunctura..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

brunadria ..ma bucur ptr tine si vin si eu in curand..deocamdata o dau cu medrol si astept CM ca sa vina si endometrul mult asteptat..nu am avut niciodata probl cu endometrul si sper sa se prinda usor sarcina..macar la mine ca fata caruia i-am donat nu s-au prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Broscuta si Angieangie, DRAGELE MELE, va pup dulce si va doresc o saptamana usoara!
Brunadria, BINE FACI CA STAI CUMINTICA! Te rog sa fii inca de acum o MAMICA RESPONSABILA SI GRIJULIE ! DUMNEZEU SA TE AJUTE!
Aristica tu ce mai faci, cum te simti? TE ASTEPT CU VESTI BUNE!Apropo' tu ce tratament iei ptr. mutatie?
Adhnana, MAI STII CEVA de Moshulik ?
VA DORESC TUTUROR FETELOR CU SAU FARA BEBICI, MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

angie, daniela, monaramona, indra,adhnana, fetelor va multumesc tuturor de gandurile bune

a inceput perioada de asteptare, incerc sa raman zen, dar cred ca va fi foarte greu!

daniela tu cand faci testul?

eu am de asteptat pana in 27 septembrie!

poppy ai repetat beta? ai sunat medicul?

aristica tu pe cand faci beta?

fetelor rugati va sa ne ajute d zeu sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Bruni draga mea,ai 2 bebici la purtator.Dumnezeu sa-ti ajute,sa ne ajute.
Eu fac testul pe 21.Azi sint deja in ziua a-7-a de la punctie si ar trebui sa inceapa nidarea.Am usoare dureri de burta,spate,cu alte cuvinte a inceput stresul cel mare.Sper sa fie totusi bine pina la urma si embrionasul meu sa lupte si sa invinga,dragutul de el.
Aristica tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppy13 spune:

daniela74 si bruni va doresc sa aveti multa rabdare , este intr-adevar o perioada foarte grea saastepti . Eu maine ma duc la beta va anunt ce este . Eu am facut FIV la Szeged i-am trimis un email dr. si a zis sa repet beta. Azi am avut iar cateva firicele de sange, dar doar atat , sunt in ziua 18 de la ET. Va pup pe toate si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bruni
Multa multa bafta! Sa fie FIV-ul norocos, cu 2 bebei poate pentru 9 luni, dar si unul sa fie - frumos si sanatos!
Sa ai grija de tine, dar fara exces de repaus, decat daca asa simti tu. Mie mi-a iesit FET-ul la care am fost cea mai activa (mers la serviciu dupa 5 zile, inclusiv dansat la o nunta la 12 zile dupa ET!).
Roaga-te (daca crezi) la DD, la Sf Maria si la cine crezi ca te ajuta cel mai mult! De ei depinde de acum!

Cu tot dragul

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor sunt posesoarea a 2 embrionasi dragutei de cate 8 celule fiecare !
de aici cu d zeu inaine!
incerc sa stau mai mult intinsa vreo 2 zile, cine stie poate o fi bine!
maine cred ca fac o sedinta de acupunctura..

Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa se prinda embrionasii tai draguti!!! Iti tin pumnii draga mea ca peste 2 saptamani sa ne aduci un beta maaaare!!!Fii optimista si DD va fi cu tine!!!

------------------------------------
Cea mai fericita 25+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74
Eu fac testul pe 21.Azi sint deja in ziua a-7-a de la punctie si ar trebui sa inceapa nidarea.Am usoare dureri de burta,spate,cu alte cuvinte a inceput stresul cel mare.Sper sa fie totusi bine pina la urma si embrionasul meu sa lupte si sa invinga,dragutul de el.

Draga mea, incearca sa ramai optimista! Stiu ca nu este usor,psihic vorbind, dar e important sa fii tare si daca s-ar putea sa te detasezi un pic...Oricum este voia Domnului, asa ca, chiar acest embrion iti poate aduce bucuria cea mare si iti doresc din suflet asta!!!Doamne ajuta!!!

------------------------------------
Cea mai fericita 25+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput