FIV 279

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Catalina ....ai grija ce faci cu printesa mica,am vazut ca a cam crescut Va pup pe amindoua

in asteptarea lui bebe mic

hihihi , strop . Numa' buna sa ii pupi falcutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

daniela74 ma bucur pt rezultatul tau si gandeste pozitivdaca DD vrea o sa ai un bebe sanatos si frumos ...in ISRAEL transfera 4 si la mine au fost toti buni dar nu s-a prins nimic asa ca nu conteaza cati punem important e ca DD sa vrea sa se prinda si sa creasca mare si sanatos ...o sa fie bine ai sa vezi
pup toate fetele si bafta multa sa ne ajute DSD pe toate sa avem pana la uram bebelusii.....
in octombrie dau si eu startul la FIV 4 tot in ISRAEL cred ca o sa fie cu BLASTO de data asta si sper sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Poppy - nu te stresa, se intampla, eu am avut de prin saptamana 6 si chiar si acum mai am cate un firicel pe hartie. Iei Utrogestan? Cat? Eventual poate fi nevoie de progesteron injectabil (Proluton, daca te apuci, dar cu avizul drului). Si Nospa daca ai si mici dureri de burta.
Oricum, e destul de frecventa povestea asta cu sangerarea!
Mult succes si sarcina usoara in continuare!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppy13 spune:

Buna dimineata ! Iau vaginal de trei ori pe zi cate doua si doua oral dimineata si seara. Va multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata !

Am si eu o nedumerire!De vineri incep stimularea pentru fiv si trebuie sa iau clexane , este prima data cand iau si nu stiu daca trebuie facut la aceeasi ora in fiecare zi?E mai bine sa se faca dimineata sau seara?Eu iau pentru stimulare merional si suprefact, la fivurile anterioare prima data injectam suprefactul iar apoi merionalul, acum avand in vedere ca iau si clexane oare care ar trebui sa fie sa fie ordinea injectiilor ?

Dr meu din Ungaria a zis sa fac clexane din prima zi de stimulare iar dr. Uscatescu a zis sa fac din ziua 10-11 dupa embriotransfer!Nu am ce face decat sa il ascult pe dr din Ungaria ca deh el imi face FIVUL, oare ce implicatii negative ar putea sa apara daca fac clexane din prima zi de stimulare?

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
merg la et , am doi embrioni , vin cu noutati la intoarcere..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

BRUNIDoamne ajuta!!!!!o sa fii mamicastai linistita dupa et si incearca macar azi sa nu mai intri pe forumstai in patut linistitanoi iti tinem pumniisi eu si bebe

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

bruni bafta multa! te asteptam cu vesti!

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrutaf

buna dimineata !

Am si eu o nedumerire!De vineri incep stimularea pentru fiv si trebuie sa iau clexane , este prima data cand iau si nu stiu daca trebuie facut la aceeasi ora in fiecare zi?E mai bine sa se faca dimineata sau seara?

Da, tb facut la aceeasi ora. Eu il faceam seara.

Citat:

Eu iau pentru stimulare merional si suprefact, la fivurile anterioare prima data injectam suprefactul iar apoi merionalul, acum avand in vedere ca iau si clexane oare care ar trebui sa fie sa fie ordinea injectiilor ?

Dimineata inhibarea, seara stimularea + clexanul.

Citat:

Dr meu din Ungaria a zis sa fac clexane din prima zi de stimulare iar dr. Uscatescu a zis sa fac din ziua 10-11 dupa embriotransfer!Nu am ce face decat sa il ascult pe dr din Ungaria ca deh el imi face FIVUL, oare ce implicatii negative ar putea sa apara daca fac clexane din prima zi de stimulare?

mersi

Respecta schema medicului cu care faci FIV-ul. Nu sunt implicatii negative. Se opreste cu o zi inainte de punctie si se reia a 2 zi.

Scuze, dar scriu cu bebelina in brate si de aceea sunt telegrafica.
Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

salutare...
merg la et , am doi embrioni , vin cu noutati la intoarcere..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

BRUNI bafta multa,sa fie cu lipici.

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput