FIV 279

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela nu te necaji, o sa vezi ca va fi bine , mergem impreuna la odisee!

aristica cum te simti?ai grija de burtica , nu te stresa nici tu..

bombi eu de mica lesinam de la injectii in mod constant insa in ultimul timp cred ca m am prea obijnuit cu ele si am invins frica, la punctia din martie cand am lesinat cred ca eram inca ametita de la anestezie , nu stiu exact cauza, dar in trecut mi se intampla destul de des..

angie merci iubita..sper sa fi invins embrionasii si sa i transfer cu succes..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

cred ca si eu tot pe fond psihic am lesinat. dupa ce-am vazut singe pe hirtie, m-am gindit "mmmda, iar nu e bine". eu nu am probleme cu injectii, durere, etc. doar o data la dentist cind mi-a pus implantul si am vazut singe in oglinda, mi s-au muiat picioarele dupa ce m-am ridicat de pe scaun

tu cum te simti? s-a oprit singerarea?
iti tin pumnii pt miine si te astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bombi

cred ca si eu tot pe fond psihic am lesinat. dupa ce-am vazut singe pe hirtie, m-am gindit "mmmda, iar nu e bine". eu nu am probleme cu injectii, durere, etc. doar o data la dentist cind mi-a pus implantul si am vazut singe in oglinda, mi s-au muiat picioarele dupa ce m-am ridicat de pe scaun

tu cum te simti? s-a oprit singerarea?
iti tin pumnii pt miine si te astept cu vesti bune

Cristina

s a oprit sangerarea , sunt ok in principiu , ma doare burta dar e normal..
astept si eu sa vad ce s a intamplat zilele astea ,cati embrioni s au format , nici nu stiu daca au decurs la icsi,normal asa am discutat ..
maine dimineata voi stii! va tin la curent.

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Fetelor,sint constipata de nu mai pot.Toata noaptea am circulat la baiesi nimic.Stiu ca nu e voie sa ne fortam,astept sa se deschida farmaciile

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bruni, daniela - chiar daca nu scriu - imi cer scuze ca nu va pot fi alaturi mai mult - sa stiti ca va citesc zilnic , am emotii mari, va tin pumnii si sper din toata inima sa se termine cu bine.Va pup dragelor si va doresc un final fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poppy13 spune:

Fetelor azi am observat la toaleta niste firicele de sange , voi ati avut dupa beta hcg aceasta sangerare ? Eu am facut bhcg miercuri si vineri miercuri a fost 585 si vineri 1122, doctorul a spus ca e perfecta valoarea , dar nu inteleg aceasta sangerare ? Am mai avut cateva firicele in ziua 9 de la ET si atunci ati spus ca e nidare acum ce o mai fii ?
Daniela74 eu pentru constipatie au folosit supozitoare cu glicerina poti sa incerci sunt ok.

Mergi la inceput

catalina stim ca ne esti alaturimultumim!
ic pt micuta Anastasia..

daniela mananca fructe multe..prune in special.
eu de exemplu am patit asta de cand m am lasat de cafea, acuma in fiecare dimineata imi fac cafea ,beau doar o gura si gata, eu asa eram obijnuita inainte si vad ca doar asa functioneaza

eu incep sa ma simt mai bine , m a mai lasat durerea de burta, am fost la o plimbare , ma pun in pat imediat ..
abia astept sa se faca dimineata

Mergi la inceput

poppy eu nu am trecut prin asa ceva , dar iti recomand repaus la pat pana se aranjeaza lucrurile si maine suna doctorul!
ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

am reusit pina la urma cu 2 supozitoare de glicerina.Acuma am alt fluturas,o mai fii acolo embrionasul meu dupa asa chin?
Bruni si eu abia astept vesti de la tine.Dupa cite imi dau seama o sa faci din nou cu blasto,nu?Te pup si Doamne Ajuta.
Poppy asa cum zice si Bruni stai linistita,sigur nu e grav.Se pare ca se intimpla destul de des,sint multe fete care au patit la fel si nu a fost nimic.
Catalina stiu fata ca ne urmaresti.Sa dea Domnul sa fie bine si sa plecam si noi la odisee,ca ajunge.Si....ai grija ce faci cu printesa mica,am vazut ca a cam crescut Va pup pe amindoua

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

daniela nu stiu daca voi face ET cu blasto!
maine dimineata o sa am vesti , maine ar fi z3 poate sa fac chiar maine ET, daca nu miercuri..in functie de cati embrioni am, o sa vedem , oricum vad ca ei decid
super ca ai reusit sa rezolvi pb si stai linistita ca embrionasul e acolo!

Mergi la inceput