FIV 279
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
daniela nu te necaji, o sa vezi ca va fi bine , mergem impreuna la odisee!
aristica cum te simti?ai grija de burtica , nu te stresa nici tu..
bombi eu de mica lesinam de la injectii in mod constant insa in ultimul timp cred ca m am prea obijnuit cu ele si am invins frica, la punctia din martie cand am lesinat cred ca eram inca ametita de la anestezie , nu stiu exact cauza, dar in trecut mi se intampla destul de des..
angie merci iubita..sper sa fi invins embrionasii si sa i transfer cu succes..
bombi spune:
cred ca si eu tot pe fond psihic am lesinat. dupa ce-am vazut singe pe hirtie, m-am gindit "mmmda, iar nu e bine". eu nu am probleme cu injectii, durere, etc. doar o data la dentist cind mi-a pus implantul si am vazut singe in oglinda, mi s-au muiat picioarele dupa ce m-am ridicat de pe scaun
tu cum te simti? s-a oprit singerarea?
iti tin pumnii pt miine si te astept cu vesti bune
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombi cred ca si eu tot pe fond psihic am lesinat. dupa ce-am vazut singe pe hirtie, m-am gindit "mmmda, iar nu e bine". eu nu am probleme cu injectii, durere, etc. doar o data la dentist cind mi-a pus implantul si am vazut singe in oglinda, mi s-au muiat picioarele dupa ce m-am ridicat de pe scaun tu cum te simti? s-a oprit singerarea? iti tin pumnii pt miine si te astept cu vesti bune Cristina |
s a oprit sangerarea , sunt ok in principiu , ma doare burta dar e normal..
astept si eu sa vad ce s a intamplat zilele astea ,cati embrioni s au format , nici nu stiu daca au decurs la icsi,normal asa am discutat ..
maine dimineata voi stii! va tin la curent.
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
daniela74 spune:
Fetelor,sint constipata de nu mai pot.Toata noaptea am circulat la baiesi nimic.Stiu ca nu e voie sa ne fortam,astept sa se deschida farmaciile
in asteptarea lui bebe mic
catalina2307 spune:
bruni, daniela - chiar daca nu scriu - imi cer scuze ca nu va pot fi alaturi mai mult - sa stiti ca va citesc zilnic , am emotii mari, va tin pumnii si sper din toata inima sa se termine cu bine.Va pup dragelor si va doresc un final fericit.
poppy13 spune:
Fetelor azi am observat la toaleta niste firicele de sange , voi ati avut dupa beta hcg aceasta sangerare ? Eu am facut bhcg miercuri si vineri miercuri a fost 585 si vineri 1122, doctorul a spus ca e perfecta valoarea , dar nu inteleg aceasta sangerare ? Am mai avut cateva firicele in ziua 9 de la ET si atunci ati spus ca e nidare acum ce o mai fii ?
Daniela74 eu pentru constipatie au folosit supozitoare cu glicerina poti sa incerci sunt ok.
brunadria spune:
catalina stim ca ne esti alaturimultumim!
ic pt micuta Anastasia..
daniela mananca fructe multe..prune in special.
eu de exemplu am patit asta de cand m am lasat de cafea, acuma in fiecare dimineata imi fac cafea ,beau doar o gura si gata, eu asa eram obijnuita inainte si vad ca doar asa functioneaza
eu incep sa ma simt mai bine , m a mai lasat durerea de burta, am fost la o plimbare , ma pun in pat imediat ..
abia astept sa se faca dimineata
brunadria spune:
poppy eu nu am trecut prin asa ceva , dar iti recomand repaus la pat pana se aranjeaza lucrurile si maine suna doctorul!
ai grija de tine
daniela74 spune:
am reusit pina la urma cu 2 supozitoare de glicerina.Acuma am alt fluturas,o mai fii acolo embrionasul meu dupa asa chin?
Bruni si eu abia astept vesti de la tine.Dupa cite imi dau seama o sa faci din nou cu blasto,nu?Te pup si Doamne Ajuta.
Poppy asa cum zice si Bruni stai linistita,sigur nu e grav.Se pare ca se intimpla destul de des,sint multe fete care au patit la fel si nu a fost nimic.
Catalina stiu fata ca ne urmaresti.Sa dea Domnul sa fie bine si sa plecam si noi la odisee,ca ajunge.Si....ai grija ce faci cu printesa mica,am vazut ca a cam crescut Va pup pe amindoua
in asteptarea lui bebe mic
brunadria spune:
daniela nu stiu daca voi face ET cu blasto!
maine dimineata o sa am vesti , maine ar fi z3 poate sa fac chiar maine ET, daca nu miercuri..in functie de cati embrioni am, o sa vedem , oricum vad ca ei decid
super ca ai reusit sa rezolvi pb si stai linistita ca embrionasul e acolo!