FIV 279

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Aristica felicitari pt embrionasi,sa auzim de bine
Bruni probabil ca ai facut punctia,sa de Dzeu sa fie bine
Fetelor eu sint suparata rauIeri am avut transferul si ce credeti,mi-au transferat doar un singur embrion.Noua lege,adica odata cu trat.gratuite,nu le mai da voie sa transfere decit unul sg.pina la 38 de ani,sau 2 daca nu sint de buna calitate.Am adunat toti medicii acolo,le-am explicat,am plins,am crezut ca fiind la al 3-lea fiv sint o exceptie,ei nu si nu.
Acuma sincer ce sansa de reusita am eu?
Va rog dati-va cu parerea.

in asteptarea lui bebe mic

daniela - doris71 a reusit cu un singur embrion, ca in Italia tot unul se pune si uite ce mandru flacau are. Vorbeste cu ea. Gandeste pozitiv, daca vrea Dumnezeu iese.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor, a sangerat careva dupa punctie o perioada mai lunga?
eu la celelalte punctii nu am sangerat aproape deloc, de data asta sangerez de ieri si continua si azi.. oare e ceva in neregula?
multumesc pt raspunsuri

La prima punctie mi s-a spus ca e posibil sa singerez. Asa a fost; din pacate nu mai tin minte cit a durat, dar nu mi-am facut probleme ca fusesem avertizata.

La a doua, dupa 1-2 h de stat in pat la clinica, am fost la toaleta. Cind m-am sters, am gasit singe pe hirtie. Si pina sa ajung la chiuveta (era la 3 pasi, in aceeasi camera), am lesinat. M-am trezit cind am dat cu capul de perete (probabil). La control (eco), a vazut ca am hemoragie interna si in jumatate de ora eram internata la spital, consemnata la pat (nici macar la toaleta nu aveam voie). Din fericire, nu a fost nimic grav si a doua zi dupa-masa mi-au dat drumul acasa.

Acum cred ca te-am infricosat suficient, dar nu e cazul. La mine, doctorul stia ca atinsese un vas de singe in timpul punctiei si oricum m-ar fi controlat inainte de a-mi da drumul acasa.

Multa sanatate si sa auzim de beta mare peste 2 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bombi nu m ai speriat deloc
exact asa am patit si eu la fiv ul precedent, am lesinat pe wc..m a lasat acasa abia a doua zi..
de data asta totul a decurs normal doar ca sangerez putin ,sper sa mi treaca pana la et!
care au fost rezultatul final la fiv?
eu astept sa vad daca am embrionasi si pe urma sper la un beta mare..
bafta si tie! merci de raspuns.

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

aristica ia stai tu cumintica in patuc ,considera ca esti graviduta deja! in plus e adevarat , ai bebeii la purtator!

daniela cei cu supararea asta la tine? eu zic sa stai linistita sa se prinda bebe ! hai gandeste pozitiv! mergem la odisee in gasca!
fiti optimiste!
abia astept sa vina ziua de luni , sa vad cum stau ..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

brunadria pai la 13 ovocite tu vrei sa scapi de toate durerile/sangerarile/crampele? Nu-ti face griji, ca si eu am patit la fel la prima punctie si n-a fost nimic grav...bine, ce-i drept, rezultatul final conteaza si din punctul asta de vedere, n-a fost chiar o.k, ca n-am ramas gravida....dar acum, cu toate durerile? O fi si asta un semn, cu cat sufera mai mult mama, cu atat sunt embrionii mai buni si ramanem mai usor gravide?
...sper sa nu se mutileze nimeni, dupa ce-am scris, da?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

bombi nu m ai speriat deloc
exact asa am patit si eu la fiv ul precedent, am lesinat pe wc..m a lasat acasa abia a doua zi..
de data asta totul a decurs normal doar ca sangerez putin ,sper sa mi treaca pana la et!
care au fost rezultatul final la fiv?
eu astept sa vad daca am embrionasi si pe urma sper la un beta mare..
bafta si tie! merci de raspuns.

deci nu-s singura lesinata , tie ce explicatie ti-au dat?
rezultatul a fost ca n-a fost nici un rezultat din 14 ovocite fertilizate (10 noi si 4 congelate) (poveste complicata cu defecte cromozomiale)
deci am nevoie in continuare de bafta
tie nu-ti spun azi nimic-nimic, te lasa sa te perpelesti pina luni?

Mergi la inceput

aaa, si daca tot am apucat sa scriu, a auzit cineva de reusite in cazul in care unul din parinti are defecte cromozomiale? In cazul nostru, translocatie echilibrata.

Am avut 5 sarcini naturale, oprite in evolutie (4 in jur de 8 saptamini si una avort menstrual la 5 saptamini) si dupa a 3-a am descoperit problema genetica.

Am incercat PGD, dar ne-am dat cu capul de perete; noi ne asteptam la probabilitate de 50% si nu am gasit nimic din 10 embrioni analizati. Am mai studiat si a mai scazut probabilitatea (e de fapt 35-40% pt gameti, pt embrioni mai putin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Amzulica multumesc,cind am scris mesajul chiar la tine ma gindeam,trebuie sa stii tu pe cineva
Aristica esti mortala Mult noroc,din cei 4 embrionasi sa ai macar 2 bebici
Angie te pup.
Bruni cum sa nu fiu suparata,daca aveam 2 stateam si eu mai linistita,aveam mai multe sanse.Acuma asta e,incerc sa ramin optimista si ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Iti doresc sa ai citi mai multi embrionasi de cea mai buna calitate si sa auzim de bine.

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_rox spune:

mi-a fost recomandat de mai multe mamici echipa de medici Silviu Predoi-Alina Bolintineanu. cine imi poate spune mai multe despre ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Daniela abia astept sa vii cu beta maximsa stai linistita si sa te gandesti ca esti deja mamica si bebelul trebuie sa fie fericit
Brunimaine e ziua cea maretin pumnii

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput