FIV 279
Raspunsuri - Pagina 15
Adhnana spune:
Buna dimineata!
Amzulica, Sheri, Indra03 va pup!
Sincer am avut acelasi sentiment de la inceput, ca sunt tot baieti, dar am zis ca poate ma insel.
Sheri baga si tu niste poze cu fetele. De Cris86 mai stii ceva?
pup
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 21 fix cu
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Amzulico, aicea sunt. cresc fete mari si frumoase ca vad ca se cere , Adhnana, earm super sigura ca-s baieti la tine, sa vezi distractie! Shery cu Amelia & Analisa (07.07.2010) cu si inimioara Alesia (30.10.2007) |
bravo, creste, ca uite poti sa faci un casting mai tarziu pe considerente materiale ai asa:
ADACA 3 baieti frumosi foc (casa, masina, catel mai nou), vine si Adhnana cu ai ei 3 flacai ... restul nu mai conteaza ca cine vine dupa, e prea mic sa participe la casting, nu trece de proba cu varsta.
Vin si io cu al meu spargator de inimi (casa, masina, catel - daca o mai trai pana atunci ca are deja 9 ani ).
mai poti mama? Mai ai tzitzi?
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
daniela74 spune:
Aristica felicitari pt embrionasi,sa auzim de bine
Bruni probabil ca ai facut punctia,sa de Dzeu sa fie bine
Fetelor eu sint suparata rauIeri am avut transferul si ce credeti,mi-au transferat doar un singur embrion.Noua lege,adica odata cu trat.gratuite,nu le mai da voie sa transfere decit unul sg.pina la 38 de ani,sau 2 daca nu sint de buna calitate.Am adunat toti medicii acolo,le-am explicat,am plins,am crezut ca fiind la al 3-lea fiv sint o exceptie,ei nu si nu.
Acuma sincer ce sansa de reusita am eu?
Va rog dati-va cu parerea.
in asteptarea lui bebe mic
Dragaica spune:
citat din mesajul lui brunadria dragaica ai dat jos bine , lasa ca mai ai timp , oricum te ajuta strumfii , nu ti trebuie diete! ai facut acupunctura si dupa et? eu ma inscriu la barza, cu o fetita ca are de unde sa si aleaga perechea "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Da, a mers pana la sfarsitul sarcinii dar mai rar, o data la doua saptamani, pentru ca de la 19 saptamani au inceput contractiile si pentru stres, etc....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
brunadria spune:
buna ziua si de la mine...
abia am ajuns acasa si vin cu vesti bune
asa dar cei 10 foliculi care apareau la monitorizare s au transformat in 13 ovovite! am 13 ovocite, luni stim cati embrionasi vom avea!
totul s a petrecut bine , doar ca sunt inca putin ametita!
in rest incantata de rezultat, sper sa fie bine pana la capat!
am intrat dimineata la punctie la 8h00 iar la 8h45 eram deja treaza, am tras un pui de somn pana pe la 14h00 si am venit incet spre casa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
danielaesti deja mamica..asa sa gandesti..puiul tau e puterniceu sunt alaturi de tine
bruniDoamne ajuta sa fertilizeze toti puiutii taihai ca mai ai putinne rugam pt tine
Angie+19
bebe jucaus
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui brunadria buna ziua si de la mine... abia am ajuns acasa si vin cu vesti bune asa dar cei 10 foliculi care apareau la monitorizare s au transformat in 13 ovovite! am 13 ovocite, luni stim cati embrionasi vom avea! totul s a petrecut bine , doar ca sunt inca putin ametita! in rest incantata de rezultat, sper sa fie bine pana la capat! am intrat dimineata la punctie la 8h00 iar la 8h45 eram deja treaza, am tras un pui de somn pana pe la 14h00 si am venit incet spre casa! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Vezi....tu care ziceai ca nu te bazezi pe FIV-ul asta... si acum vii cu cofragul plin de oua...bravos..
Alina in asteptarea unei minuni de
brunadria spune:
daniela trebuie sa fi fericita acuma ca ai un puiut in burtica ! nu mai cauta de ce, cum, cand!
embrionasul o sa fie invingatorul tau! hai ca va fi f bine!
mai ai si criogenati?
angie, alina chiar ca am avut o surpriza placuta azi , sper sa mearga totul bine de aici si sa fim mandre posesoare a semnaturilor cu carucioare..
va multumesc ca m ati suportat si sustinut
de acum trebuie sa curga vestile bune!
luni voi stii cati embrionasi am!
brunadria spune:
dragaica multumesc de raspuns, nu stiam daca e voie si dupa et, mie imi dau o stare de frica acele , ieri de exemplu a lucrat doar cu mainile, o sa vedem ce decidem luni (daca voi face et) daca nu voi face si luni o sedinta de acupunctura inainte de et! dr mi a zis ca et va fi luni sau miercuri!
mamica si flacaii!
brunadria spune:
fetelor, a sangerat careva dupa punctie o perioada mai lunga?
eu la celelalte punctii nu am sangerat aproape deloc, de data asta sangerez de ieri si continua si azi.. oare e ceva in neregula?
multumesc pt raspunsuri