Sept-Oct10-Bv Mihaelka,Lora,Alexuza!Go Iunia!(153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna sara fetele!!!
A fost frumos la intalneala!! Am pus pozici in album!

Am vorbit si cu Alexuza,mi-a zis ca se simte bine doar ca o ustura putin epiziotomia!! A nascut f repede.La 7 fara 10 min a fost la camera de garda si la 8 si 20 min a fost nascuta! Bebita e bine,au pus-o putin la oxigen si in seara asta a zis ca-i da piept prima data!!
Alynta,Chichi vroiati sa vedeti cercelusii!! Nu au iesit f bine in poza ca sunt f mici,am setat eu aparatul pe micro,dar nu se vad f bine! Astia sunt!! Acolo e si albumul in care am pus poze cu vanita si cu patutul nemontat.

Ana34+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Zozela f frumoasa prima pagina! Am vazut si eu modificarile dar nu stiam pe cine sa felicit! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Zoze sper sa mai treaca inca o saptamana si sa creasca bebe!
Merci ptr urari.
Si eu iti tin pumnii stransi, sa dea DD sa fie totul bine.

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna sara fetele!!!
A fost frumos la intalneala!! Am pus pozici in album!

Am vorbit si cu Alexuza,mi-a zis ca se simte bine doar ca o ustura putin epiziotomia!! A nascut f repede.La 7 fara 10 min a fost la camera de garda si la 8 si 20 min a fost nascuta! Bebita e bine,au pus-o putin la oxigen si in seara asta a zis ca-i da piept prima data!!
Alynta,Chichi vroiati sa vedeti cercelusii!! Nu au iesit f bine in poza ca sunt f mici,am setat eu aparatul pe micro,dar nu se vad f bine! Astia sunt!! Acolo e si albumul in care am pus poze cu vanita si cu patutul nemontat.

Ana sunt superbi cercelusii. Scuze dar n-am retinut de unde i-pai luat?

36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Crina i-am luat de la bijuterie! De fapt i-a luat prietena mea care o sa fie nasa! Au fix un gram si au costat 95 lei! Mie imi plac f mult ca sunt micuti si finuti!
Bebecris felicitari pt saptamana adaugata la semnatura!!

Mergi la inceput

ALINA am vazut burtica frumoasa din poze!!

Mergi la inceput

Seara frumoasa dragelor!
Ma pregatesc si eu de nani. Sper sa dorm la noapte si sa fiu frumoasa maine cand am sa-mi vad fetita la eco.Deabia astept sa-i vad mutrita!

Pupici pe burtici!
36+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Timisorencelor sa va fie de bine intalnirea,sunt frumoase pozele.

Ana am admirat cerceii Maiei,sa ii poarte sanatoasa.

Zozela multumim ca te-ai ocupat de prima pagina.Ai grija de tine.

Eu sunt bine,nu ma doare nimic,nicio contractie,de fapt nu m-a durut nici de dimineata cand am eliminat "chestia" aia,mai tare m-am speriat.La medic ajung abia joi,nu am reusit sa ma programez mai repede,iar la urgente la stat nu vreau sa merg,mai bine stau o saptamana in pat.

Ma bag si eu la.

Noapte buna gagici!

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

TANAMERA mutumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera
La medic ajung abia joi,nu am reusit sa ma programez mai repede,iar la urgente la stat nu vreau sa merg,mai bine stau o saptamana in pat.

Si eu tot Joi-hmm..Coincidenta?! Sper sa nu facem vreo nefacuta/nerostita/negandita,macar,tocmai acum Strange bine butuceii si ia-ma de mana-trebuie sa reusim!

Ma bucur tare mult ca va place listuta! Ar mai fi de mesterit..Daca aveti idei,Go4it!

Crina,sa fie cum ai zis!Doamne-ajuta!

Ana,am vazut si eu pozele-sa va fie de bine intalneala Ditai burtile aveti! Dar..Cami cine e-paticut?

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput